Aşağıdakilerden Hangi Telefonu Seçerdiniz
-
Hocalar biliyorum klasik bir konu ama 2-3 sorum var :D
300 dolar gibi bir param var benim ascend p6 zortingen şıtrayze oldu zaten haftaya İstanbula geçtiğimde telefon almayı düşünüyorum.
Bu ascend p6 yı parça parça okutamazmıyım ki ?
Aklımdan geçen bu fiyat seviyesinde telefonlar
G2 ( temiz ikinci el )
Dark'ın phablet'i
Zenfone 5
Performans açısından sizde hangisi ? G2 ağır basıyor gibi ama bilemedim -
temiz note2 var 850 ye vereyim? tornavida yüzü görmemiş garantisi de var da avea bayisinde kaldı onu da alırım garanti var yani daha..
-
darkı bilmiyorum.
aralarında seçeçek olsam
g2 alırdım
-
Diğerlerini bilmiyorum ama arkadaşım zenphone 5 aldı şarjı çok az gitmesinden şikayetçi.
Bir diğer arkadaşımdada zenphone 6 var o gayet memnun.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
temiz note2 var 850 ye vereyim? tornavida yüzü görmemiş garantisi de var da avea bayisinde kaldı onu da alırım garanti var yani daha..
Hocam 300 dolar kaç para ediyorsa anca o kadar verebilirim :(
-
Lg l fino 599 tl ye teknosada lg l70+ diye satılıyor ve şu an bu telefondan yazıyorum. Fena değil. Lg g2 gibi degildir ama fiyatına göre bence iyi.
Turkcelde +sız olan lg l70 satılıyor ve yanlış bilmiyorsam lg nin android 5.0 a güncellenecekler listesinde var.
Programdı oyundu pek işim olmaz dersen bence en iyi f/p a sahip lumia olan lumia 820 modeli 499tl ye satılıyor
-
EnesErgun bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
Hocam 300 dolar kaç para ediyorsa anca o kadar verebilirim :(
o paraya da note2 var sahibinden de hocam. g2 bulabilirsen tamam DA BULAMAZSAN NOTE2 ALMANI TAVSİYE EDERİM..
-
Vallahi hocam şuan Xiaomilere baktım aslında Xiaomi Note serisi telefonların temizini bulursam onada bakmayı düşünüyorum telefon alırken hep böyle oluyor kafam karışıyor amk
-
O fiyata temiz g2 bulabiliyosan hic dusunme bile direk al.
-
g2
-
Ascend g7 bak.
Pişman olmazsın.