Aşırı Dalgınlık..
-
Hojalar bende acayip dalgınlık var mesela her sabah yürüyerek işe gidiyorum.
mesela sabah ayakkabımın iplerini nasıl bağladım nasıl yüzümü yıkadım nasıl yürümeye başladım
nasıl buraya kadar geldim diyorum kendi kendime
mesela işyerinden şunu yap diyolar işi yaparken şuan kendimdeyim diyorum kendi kendime
iş bittikten sonra ohh şimdi kendime geldim diyorum.şuan kendimdeyim gibi saçma cümleler kuruyorum :(
sizdede böyle şeyler oluyor mu hastalıkmıdır hojalar ?
-
aşırı coderlığın yan etkileri olsa gerek :)
-
Kaç saat uyuyorsun?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç saat uyuyorsun?
-----------------------------hocam ortalama 6-7 saat
normalde 9-10 saat uyusamda aynı
farkeden bişey yok :(
-
hocam ..mesela ben nefesimi hızlı alıp veririm bi 20 sefer..son seferde nefesimi tutarım..tansiyonum düştüğü için böle bi gidip gelme olur..kendi kendime şimdi düzeldim derim..Sonra 10 20 saniye sonra..aslında kendime bi gelirim..o zman dülzemişim..
neden yaparım : İlk okulda bayıltırdım böyle insanları.. :)) daha hızlı nefes verip nefesimi daha çok tutarsam kendimi de bayıltabilirim :))
kısaca seninkide tansiyon filan dicem..?? küçük çaplı filan. ? -
hayatı çok rutine bağlamışsın sanırım farklı bişiyler yap işyerine farklı bi yoldan git ilk başta ayakkabılarını bağlama çıtçıtlı ayakkabı giy bööyle ışıklılarından varya :D neyse dalga bi yana hayatında ufakta olsa bazı değişiklikler yap bence
-
hocam cevabını bulursan pm at.
bazen bana soru sorulduğunda cevap veriyorum. sonra cevap verdim ,mi vermedim mi,ne dedim, soru neydi hatırlamıyorum -
Bu dediklerinizin 3-5 katı daha fazla şekilde ben yaşıyorum birileri birşeyler anlatıyor adamı dinliyorum şuurum yerinde ama anlamıyorum tamamen manasız şeyler söylüyor gibi geliyor.Ve birşeylerin yanlış olduğunun farkında olmama rağmen düzelemiyorum.
-
bazen bi işi yaparken kafamın içinde düşüncelere dalım gidiyorum ama hareket bitmiyor vucut bilinç dışında harekete devam ediyor.saatler sürdüğü oluyor. Bazen fight club taki gibi bendede bi tyler durden oluşur mu diye düşünmüyor değilim.
bence herkeste var o
-
bence acilinden bir kız arkadaş edin.. saçma salak şeyler yüzünden kavga edin biraz tat gelsin ( zuhahaha )
-
dur tahmin ediyim , bilgisayardan önce böyle bişey yoktu . gelen cevaba göre terapiye devam edicem :D