Aşırı Sinirleniyorum
-
yoğurt ye kardeşş rahatlarsın
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------bugün hocaya sinirlendim
mahluk 2 hafta önceden duyurduğu yazılıyı iptal etti 5-6 kişi çalışmadık dediği için.
ben kafamı kitaptan kaldırmadım geceleri
gel de delirme
sınavı haftaya erteledi,haftaya perşembe gününe
tatil olduğu söylentileri var gerçi ama olsun
haftaya 4 yazılı ve 5 tane de projemiz var
anlatmaya çalıştım hocaya,anlamadı kalktım ayağa gerçekten bıraktım sınıfı çıktım
deliriyorum yani
bu arada abi 8 yaşında çocuk ne işi olur yaa :D
-----------------------------:D en gıcık olduğum öğrenci tipi. bütün sınıf çalışmıştır bi kaç ipne çalışmamış diye yazılı iptal edilir veya bütün sınıf çalışmamıştır. bi tane ipne hocanın kanına girer yazılı, quiz, sözlü neyim bişeler yaptırır yada boş derste ders işlettirir. tenefüste tutup tehdit edince bişeleri kalmıyo ama:D sana önerimde olayları abartma sınıfı bırakıp çıktında ne oldu ne işine yaradı? sinirlenirken bile mantıklı düşün. ben eskiden çok sinirliydim. en küçük şeyde kavga dövüş. bi ara kendimi çok kastım bağırmamak için kendimi zorluyodum gözümden yaş akıyodu kendimi zorladığımdan. ama şimdi rahatım en büyük olayda bile sinirlenmeden önce düşünüyorum ne zarar görebilirim ne fayda? hakkını ezdirme ama işi abartma hemen kavga dövüş olmaz.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
8 yasındaki oğlımu masturbasyon yaparken yakaladım , yani diceğim şu daha cocuksun neye kızıyorsun ki olm , bi büyü önce :)
-----------------------------bahh..oglan ne kötü olmuştur ya..:S
-
sakin olcan kardeş kendini biraz sık sinirlenmemeye çalış bi zaman sonra kendi kendini kontrol etmeyi öğrenmiş olursun...Ama kendini falzada zorlama bi zamandan sorna bi patlama yapar o birikimler daha kötü olur baktın iş kötüye gidiyo sinirlenmemeye çalışırken bırak eskisi gibi devam et yine :)
-
Kesin nedeni:
Beyin kabuğuyla ilgili.Kabuğun gelişimi genetik etkenler,çocukluktan gelen etkenler,eğitimden kaynaklanan etkenlerden dolayı değişik farklılıklar gösteriyor.Kabuğun gelişmemiş olması sinirlenmeye neden olur.Beyin alzaymıra daha elverişlidir.
Bu sorunu gidermek çok zor.Böyle gelir,böyle gider.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Beyin kabuğuyla ilgili.Kabuğun gelişimi genetik etkenler,çocukluktan gelen etkenler,eğitimden kaynaklanan etkenlerden dolayı değişik farklılıklar gösteriyor.Kabuğun gelişmemiş olması sinirlenmeye neden olur.Beyni alzaymıra daha elverişlidir.
-----------------------------hö... hocam ben o sinirli olduğum zamanlar kafa tasm incemiydi şimdi? şmdi mi kalınlaştı:D??
-
sanırım 2 sene önceydi bi yawşak arkadaşım var (bu sitede) arkadaşlarda otururken sinirlendi diz kapağımın üzerine kalem sapladı kalem bildiğin dümdüz duruodu :D onnda böle sorunları vardı ve hala vardır eminim ama ergenliktendir seninki :)
-
dostum sinir demek konsantrasyon bozukluğuda demektir bir anlamda, yani bu demektirki kontrol sağlama problemin var.
bunun basit bir yöntemi var fakat kendini şartlandırman gerekiyor her sinirlendiğinde gözlerini kapatım 1 den 10 a kadar yavaşça sayarsan ve derin nefes alırsan kısa bir süre sonra bu durumdan kurtulabilirsin unutma aşırı sinirin insana zararı çoktur atalarımız boşuna dememiş öfkeyle kalkan zararla oturur diye :) dediğim çalışmayı yavaş yavaş yaparsan konsantrasyonun yerine gelir aşırı sinirli kişilere uygulanan bir tedavi yöntemidir bu.
-
kendini ibadete ve spora ver hiç birşeyin kalmaz
-
aşırı acizsin.