folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Aşırı Sinirleniyorum

Aşırı Sinirleniyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    31 çekmen yararınadır ama boy abdesti almayı unutma sakın yoksa işin hep ters gider :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Biride bana yardım etsin :( aglanıcak olaylar karşısında susuyorum aşırı sabırlıyım aslında kafayı yiyorum ama sanki kabustaymışım gibi sesimi dışarı vuramıyorum :S

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    1- Müzik Dinle
     2- İbadet
     3 Banyoda 31 ÇEK

1 genelde tercih edilmez senin için 2 seçenek var ya 2 ya 3 :D Bence 2 ama nefsin 3 Der :D 

Tescillidir :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ergenlik ergenlikk

kaynımda var :dd

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    13 yasındaysan fazla sinirlenme bi gün birine denk gelirsin fena olur

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

20 yaşındayım. sineğin uçmasına bile sinirlenebiliyorum. bağırıyorum çağırıyorum yırtınıyorum küfür ediyorum.. saatlerce ağlıyorum. sinir krizi geçiriyorum. kafayı oraya buraya vuruyorum. tamamen istem dışı ve bastıramıyorum bunu. Psikologa da gittim düzelme olmadı. sözlümden ayrılma noktasına da geldim daha dün :) .. ancak bu hale gelmemin sebebini biliyorum hiç değilse ve o sebebe göre çözüm yolu arayışındayım .. bence sen de sebepleri düşün ona göre çözüm ara başkasına sormayla yardım almayla düzelebilecek bir halt değil. Tavsiyelerim şunlar; sinirlenme anında ortamdan ayrıl. Ayrılamıyorsan otur gözlerini kapa nefes alış verişini hisset. Ve hatta saçma gelebilir ama sinirine küfret s.ktir git başımdan de :D hızlı tempolu veya öfkeli yabancı müzikleri dinleyebilirsin üzerindeki siniri alır ancak sinirini müziğe ver sanki içindeki sinir o müzikmiş gibi. zamanla biraz olsun kontrol edebilirsin. Depresyon ilaçlarından, yatıştırıcılardan kesinlikle uzak dur daha beter olursun. 31 çek diyenler var :D masturbasyon insanı sinirli yapar saçma düşünüyorsunuz :D .. neyse Allah sabır versin :D Aslında yapılabilecek en iyi şey o anda doğruları yanlışları iyi analiz etmek sakin ve yavaş davranmak ancak kendini anında kaybediyorsan benim gibi önerilerimle yetinebilirsin anca. Psikologa danışmanda yarar var tabiki bana bir yararı olmadı kobay oldum sadece :)

@fivestar sen de dediklerimi dene bi istersen :D 

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    sağlam bi sopa yesen bişeyin kalmaz bence.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    haklısın hocam üniversiteye giderken benimde başımda böyle bi dert vardı arkadaşımla buna çare ararken iyi bir dayak yemem lazım dedim kolayı var dedi yolda yan yana yürüyen 2 elemana ne bakıyosun lan diye bir laf attı sonra adamlar banamı dedin senimi banan ben mi sana her iki tarafda birbirimize temiz bi sopa attık son atakları da yapıp sıvıştık baya bir sitres attım dişimin birine maal olsa bile ama sen deneme bunu :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaşın 13 bu kadar sinirleniosan 20 yaşına geldiğinde hiç bişeyi içine sindiremessin+intihar denemelerin bile başlar hayattan bile zevk almassın yaşın daha çok ufak 15-16 ya kadar bu devam ederse korkarım potansiyel psiko olabilirsin...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Sinirden intihar girişiminde bulunmuş 21 yaşında bir genç olarak şunu söylüyorum..Bol bol küfür et..Cidden çok işe yarıyor.Ama öle her önüne gelene değil tabi..Otur ben senin'den başla halasından çık..Çokkk işe yarıyo cidden..

Daha sonra sakin insanlarla konuş..Mal gibi otur onları dinle.Bi süre sonra senide sakinleştiriyorlar :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 9560 Toplam Mesaj: 59