Askere Gidecekler - 12 Aralik
-
redsox bunu yazdı
Narlıdere'de 753 sıra numarasıyla 10:15'de girdiğim sınavdan 16:00'da cıktım. Bi ton yar.k kürek işler afedersin. Askerlikte hiç mantık yokmuş harbiden. Ayrıca içeri telefon alıyolardı sıkıntı yapmadılar. Komutanlar bi güleryüzlü bi güleryüzlü anlatamam.
Neden güleryüzlü olmadıklarını yakında anlarsın hocam. ;)
Cümleten hayırlı teskereler arkadaşlar....
-
coLin bunu yazdıredsox bunu yazdı
Narlıdere'de 753 sıra numarasıyla 10:15'de girdiğim sınavdan 16:00'da cıktım. Bi ton yar.k kürek işler afedersin. Askerlikte hiç mantık yokmuş harbiden. Ayrıca içeri telefon alıyolardı sıkıntı yapmadılar. Komutanlar bi güleryüzlü bi güleryüzlü anlatamam.
Yok hocam dalga geçmedim. Ciddi anlamda güleryüzlüydüler. Gidince öpecekler. O ayrı.
-
redsox bunu yazdıcoLin bunu yazdıredsox bunu yazdı
Yok hocam dalga geçmedim. Ciddi anlamda güleryüzlüydüler. Gidince öpecekler. O ayrı.
hani birisine çok kalbi duyguları beslersin, sonra yüzüne doğru şöyle bir gülersin, hııı*mıınnaa diye kafanı sallarsın yavaştan.
(Anlamı: sen bakma böyle güldüğümüze, gel de biraz askerliği tanıtalım sana, gel yavrucum gel, korkma :) )
-
Soyle bir site varmis, isinize yarayabilir.
-
bende 2 aralıkta ankara mamakta muharebe okulunda girdim sınava arkadaşlar aynı yere düşsekte bari fazla yabancılık çekmesek çok garip adamlar vardı zira sınav esnasında :D
-
osman38 bunu yazdı
bende 2 aralıkta ankara mamakta muharebe okulunda girdim sınava arkadaşlar aynı yere düşsekte bari fazla yabancılık çekmesek çok garip adamlar vardı zira sınav esnasında :D
Valla o benim de dikkatimi cekti, askeriyede daha da cinsleri vardir buyuk ihtimal, bari burdan birileriyle ayni yere dussek destek falan oluruz birbirimize. :)
-
evet sonuçların açıklanmasına son iki buçuk saat heyecan varmı müridler?
-
olm şunlardan alın.
http://imgs.trsektor.com/urunler/19/20/08/04/1345407784.66.jpg.480x360_q85.jpg
c vitamini simkart ağrı kesici.
-
alibaba bunu yazdı
evet sonuçların açıklanmasına son iki buçuk saat heyecan varmı müridler?
Beklemedeyiz. :)
-
iğne iplik çengelli iğne, arko krem tüp,utalk pudra, ıslak medil, yeterli miktarda blue2, en ucuz ve dandiğinden 1 adet traş köpüğü , thermoform kar maskesi, en önemlisi siyah pilot kalem kesinlikle dolma yada tükenmez değil mutlaka pilot
arkadaşlar bunlardan mutlaka edinin olmazsa olmaz