Askere Gidecekler - 12 Aralik
-
Bloom bunu yazdı
iyi mi kotu mu bilemedim.
Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü :Kısa Dönem ErBranşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi YENİFOÇA 7'İNCİ J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/İZMİR
YENİFOÇA İZMİR
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri FOÇA J.KOMD.OK.K.LIĞI/İZMİR
FOÇA / İZMİRdaha ne istiyon gardaş
-
30 sanıyede bır sayfayı yenılıyom ben neden acamadım aga sen nasıl actın hayret verıcı
-
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAYdenizci oldum müridler iyimidir kötümüdür bilemedim ama.
-
murdery bunu yazdıBloom bunu yazdı
Sınıfı Jandarma
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi YENİFOÇA 7'İNCİ J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/İZMİR
YENİFOÇA İZMİR
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri FOÇA J.KOMD.OK.K.LIĞI/İZMİR
Unversiteyi izmir de okudum geri izmir e gidiyorum o acidan sikinti yok da, gidilen yer hakkinda cok siki egitim veriliyor falan demisler, bakalim gidince gorucez artik.
Komando olmak istiyor musun ? Hayir.
Ee bu sonuc ne simdi ? :D
-
Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
- KÜTAHYA -
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı BAKIM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İs. Okl. ve EM K.lığı
NARLIDERE İZMİRİlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Or. İs. A. Bkm. Bl. K.lığı
MALATYA -
aLsanCaK bunu yazdı
Kuvveti Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI
- KÜTAHYAAdasim Yatistasin :) hayirli olsun.
-
murdery bunu yazdıBloom bunu yazdı
Sınıfı Jandarma
YENİFOÇA İZMİR
aboooo yandın hacı sen giderken kazak falan al üstüne donarsın orda zatürre olma riskin var haberin olsun benim acemi birliğim orasıydı valla s.kiliyorduk az kaldı 1-2 günle gribi kurtardım valla benden söylemesi
-
Hepinize hayırlı tezkereler şimdiden. Acemiliği Mamak MEBS, ustalığı Anıtkabir olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
-
Werterg bunu yazdımurdery bunu yazdıBloom bunu yazdı
Sınıfı Jandarma
YENİFOÇA İZMİR
aboooo yandın hacı sen giderken kazak falan al üstüne donarsın orda zatürre olma riskin var haberin olsun benim acemi birliğim orasıydı valla s.kiliyorduk az kaldı 1-2 günle gribi kurtardım valla benden söylemesi
Hiç birsey almasina gerek yok :)
saglam kafa ile donerse dua etsin.