Askerlik Tecil Hakkında
-
Askerliğimi Tecil Ettirmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor. nereye başvurmam gerekiyor. bilen arkadaşlar varsa yarcımcı olurlarsa sevinirim..
-
hocam en yakınındaki askerlik şubesine git
-
ama okul okumuyorum. iş nedeniyle tecil ettirmek istiyorum acaba mümkün mü. ben 3 yıl kadar ertelenebiliyor diye duydum doğrumu acaba
-
uni. mezunu isen sınav vakitleri saglık kuruluşlarından rapor alır bir süre ertelersin ...
-
lise mezunuyum.. kardeş
-
fizilal bunu yazdı:
-----------------------------uni. mezunu isen sınav vakitleri saglık kuruluşlarından rapor alır bir süre ertelersin ...
-----------------------------ne kadar uzatabilirim...
-
2 sene gibi uzatma hakkın olması lazım....askerlik şubesine git.
-
Senin konumunda imkansiz.
herhangi bir okulda kaydin olmadigina gore ogrenci olamiyorsun,
seni muaf kilacak hastaliktir, cinsi mazerettir yok,
yurtdisinda is veya aile durumu soz konusu degil,
uyruk turk , 1. sinif yurttassin,
yaptigin is fark etmez yuksek okul veya fakulte mezunu degilsin,
Tecil ettiremezsin , tutarlar kolundan goturler, yukumlulugu yerine getiremeyecek hic bir nedenin yok.
bende konu açacaktım tecil hakkında hazır açılmış varken sorayım.
son yoklama kağıdım geldi.
19 08 2007 de son yoklamam var.
ben tecil ettireceğim yoklamaya gelirken öğrenci belgesi fotoğraf verem belgesi isteniyor.
verem savaş dispanserinden illa bu belgeyi almam gerekli mi?
yada alırsam bu adam gözü karartmış askere gidecek muamelesi yaparlar mı?.
sadece öğrenci belgemi ve fotoğraf kimliğmi alıp gitmem yeterlimidir?
-
eğer lise mezunuysan 3 yıllık tecil hakkın var ama üni veya yüksekokulu terksen 2 yıllık hakkın var şubeye gidince diyeceğin tek şey össye girecem de yeter ben öyle yaptım bi şey demeden ertelediler zaten muhayenede soruyolar tecil istiyomusun diye...
-
amele 2; tecil ettirecek olsanda son yoklamanin prosuduru var, verem savas taramasi yaptirdigini gosteren belge ile gitmen iyi olur, eksik belge var diye kapidan cevirebilirler.. Askere gidip gitmek istemedigini bu belgeden kestiremezler zaten gerekli belgeler listesinde goren gidip aliyor.