folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil Hakkında

Askerlik Tecil Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------
    eğer lise mezunuysan 3 yıllık tecil hakkın var ama üni veya yüksekokulu terksen 2 yıllık hakkın var şubeye gidince diyeceğin tek şey össye girecem de yeter ben öyle yaptım bi şey demeden ertelediler zaten muhayenede soruyolar tecil istiyomusun diye...
     kardeş şimdi 3 yıl askerlik tecil edebiliyorum bir kaç gün sonra askerlik şubesine gittim mi. amca ben öss gircem askerliğimi erteletin dedim mi adamlar kolumdan tutup askeriyeye eğitim alanınıa götürürlerse ne olacak. eminsin demi...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    yok yok rahat ol istersen kaçak ol öle elinden kolundan tutp almıyolar al diplomanı git şubeye erteletecem de ,muayene ol ertesi gün gel al tecil raporunu derler kendimden biliyom.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    hacı git askerlik şubesine askere gitmeden hacı olacam de hac için  tecil ederler :D gelme bi daha oradan mülteci olarak yaşa :D öss ye gireydin :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek

ben de o konuyu araşdırıyordum. ben lise3 sınıfdan bu sene mezun oldum öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gittim, bana form kağıdı verdiler doldurdum, sıra bana gelip bana dediler ki öğrenci belgesi olmaz okuldan eko kağıdı mı ne alacaksın dediler ve nufusa kayıtlı olduğum ile fax ile göndermemi söylediler, bende iş yoğunluğundan dolayı daha gidemiyorum karakola, şu günlerde de memlekete uzun bir yolculuğa çıkacam, polis kimlik kontrolünde beni kolumdan tutup götüre bilir mi en yakın karakola ?

NOT : Sadece bir kağıt geldi bana, 13 ekim 1987 doğumluyum yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    dostum ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.okulum bitti diplomanın fotokopisini aldım fotoğraf falan.gittim askerlik şubesine.tecil istiyorum dedim.anket gibi bir kağıt verdiler  bunu doldur gel dediler.doldurdum.ankettede tecil için mazeretini çalıştığın yeri adresini falan soruyo.neyse doldurdum verdim.muayene oldum.muayene sonuçlarını tekrar askeriyeye verdim tamam dediler 2008 sonuna kada (2 yıl) tecillisin dediler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

açık öğretim fakültesine yazıl, sınıfta kal kal dur. okul tecil eder zaten :

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar aö bazen göndermiyor benımkını gondermemiş benı arıyorlarmış kaçak diye :)) son anda yolladık : D en büyük asker bizim asker olacaktım eha :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ferdix bunu yazdı:
    yok yok rahat ol istersen kaçak ol öle elinden kolundan tutp almıyolar al diplomanı git şubeye erteletecem de ,muayene ol ertesi gün gel al tecil raporunu derler kendimden biliyom.

eyw kardeş saol. bi kaç gün sonra gidecem... halledeyim  ne kadar tecil edeceğimide ben mi karar verecem yoksa standart 3 yıl mı... ben sadece 1 yıl kadar erteletmek istiyorum iş nedeniyle.. olur heralde..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 7689 Toplam Mesaj: 29