Askerlik Tecil Hakkında
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
eğer lise mezunuysan 3 yıllık tecil hakkın var ama üni veya yüksekokulu terksen 2 yıllık hakkın var şubeye gidince diyeceğin tek şey össye girecem de yeter ben öyle yaptım bi şey demeden ertelediler zaten muhayenede soruyolar tecil istiyomusun diye...
kardeş şimdi 3 yıl askerlik tecil edebiliyorum bir kaç gün sonra askerlik şubesine gittim mi. amca ben öss gircem askerliğimi erteletin dedim mi adamlar kolumdan tutup askeriyeye eğitim alanınıa götürürlerse ne olacak. eminsin demi... -
yok yok rahat ol istersen kaçak ol öle elinden kolundan tutp almıyolar al diplomanı git şubeye erteletecem de ,muayene ol ertesi gün gel al tecil raporunu derler kendimden biliyom.
-
hacı git askerlik şubesine askere gitmeden hacı olacam de hac için tecil ederler :D gelme bi daha oradan mülteci olarak yaşa :D öss ye gireydin :D
-
ben de o konuyu araşdırıyordum. ben lise3 sınıfdan bu sene mezun oldum öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gittim, bana form kağıdı verdiler doldurdum, sıra bana gelip bana dediler ki öğrenci belgesi olmaz okuldan eko kağıdı mı ne alacaksın dediler ve nufusa kayıtlı olduğum ile fax ile göndermemi söylediler, bende iş yoğunluğundan dolayı daha gidemiyorum karakola, şu günlerde de memlekete uzun bir yolculuğa çıkacam, polis kimlik kontrolünde beni kolumdan tutup götüre bilir mi en yakın karakola ?
NOT : Sadece bir kağıt geldi bana, 13 ekim 1987 doğumluyum yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
dostum ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.okulum bitti diplomanın fotokopisini aldım fotoğraf falan.gittim askerlik şubesine.tecil istiyorum dedim.anket gibi bir kağıt verdiler bunu doldur gel dediler.doldurdum.ankettede tecil için mazeretini çalıştığın yeri adresini falan soruyo.neyse doldurdum verdim.muayene oldum.muayene sonuçlarını tekrar askeriyeye verdim tamam dediler 2008 sonuna kada (2 yıl) tecillisin dediler
-
açık öğretim fakültesine yazıl, sınıfta kal kal dur. okul tecil eder zaten :
-
Arkadaşlar aö bazen göndermiyor benımkını gondermemiş benı arıyorlarmış kaçak diye :)) son anda yolladık : D en büyük asker bizim asker olacaktım eha :)
-
ferdix bunu yazdı:
yok yok rahat ol istersen kaçak ol öle elinden kolundan tutp almıyolar al diplomanı git şubeye erteletecem de ,muayene ol ertesi gün gel al tecil raporunu derler kendimden biliyom.
-----------------------------eyw kardeş saol. bi kaç gün sonra gidecem... halledeyim ne kadar tecil edeceğimide ben mi karar verecem yoksa standart 3 yıl mı... ben sadece 1 yıl kadar erteletmek istiyorum iş nedeniyle.. olur heralde..
-
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/weberislem.htm
-----------------------------merak etme kardeş hepsini okudum. linklerinde problem var ama..