folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Hayırlı Teskereler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Hayırlı tesekereler hocam. Umarım rahat ve sorunsuz geçer. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essad
    essad's avatar
    Erkek

hayırlı tezkereler...

Allah yardımcın olsun...

İyimser insan, her felakette bir fırsat, kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hayırlı teskereler

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.

Girne neredesin bro

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

herkese teşekkürler bana sadece konuşma lazım memlekette sadece bi yaşlı annem var oda yes ve no tuşlarından başka bişi bilmez. artık en uygunu hangisi ise onu bulacaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Oha lan seni kucuk 360 hangi ara geldi zamaniniz.nerdyse 2 hfta olucak dha yeni geldim askerlikten.358 kd lefkosa'da 49.p.a. 1.bl.te yaptim askerligi ordan gorevlendirmem cikti guzelyurt alay gazinosuna ordanda tekrar gorevlendirmeyle guzelyurttaki alaya geldim.sende hazir ol gorevlendirmelere.

Bu konunun acik olmasina sevindim oncelikle su sikintisi yasayan bir yer gormedim kibrista ki bu konuda en sikintili diyebilicegim yer lefkosa cunku sinirda orda bile vardi.Olay su tuzlu su akiyor cesmeden lefkosada,yani denizden aritip veriyorlar ama cok kotu degil icilmiyor sadece.Guzelyurt,lefkosa,girne,lefke ve magosaya gittim su sikintisi yok.internette yalan yanlis yada eski bilgiler var.Sadece binalar biraz eski ve sicak su sikintisi olabiliyor bazi yerlerde.bide denetlemeri bol bol gorursun gecmis olsun simdiden illallah ettiriyor.359'lar seni ac kurt gibi bekliyorlar onun icinde ayri bi gecmis olsun tabi simdiden 😀

_ICEMAN_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

kıbrısın meşhur bi su sıkıntısı olduğu söylenir hep.

Hayırlı teskereler

2 nizede hayırlı tezkelreler şimdiden. cemnet tam olarak doğru değil bazı yerlerinde eet ama bazı yerleri güllük gülistanlık bundan dolayı çokta su sıkıntısı yok abartıldığı gibi. ama bazı yerleride bildiğin zil çöl gibi orlarda olabilio.

bende kıbrısta askerlik yaptım güzel geçti sııkıntı çekmedim en azından bu yönden.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam haftasonu falan çıkabilirsen görüşebiliriz

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 8562 Toplam Mesaj: 81
askerlik