Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın
-
Hayırlı Teskereler
-
Hayırlı tesekereler hocam. Umarım rahat ve sorunsuz geçer.
-
3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
-
hayırlı tezkereler...
Allah yardımcın olsun...
-
hayırlı teskereler
-
imlegend bunu yazdı3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
Girne neredesin bro
-
herkese teşekkürler bana sadece konuşma lazım memlekette sadece bi yaşlı annem var oda yes ve no tuşlarından başka bişi bilmez. artık en uygunu hangisi ise onu bulacaz.
-
Oha lan seni kucuk 360 hangi ara geldi zamaniniz.nerdyse 2 hfta olucak dha yeni geldim askerlikten.358 kd lefkosa'da 49.p.a. 1.bl.te yaptim askerligi ordan gorevlendirmem cikti guzelyurt alay gazinosuna ordanda tekrar gorevlendirmeyle guzelyurttaki alaya geldim.sende hazir ol gorevlendirmelere.
Bu konunun acik olmasina sevindim oncelikle su sikintisi yasayan bir yer gormedim kibrista ki bu konuda en sikintili diyebilicegim yer lefkosa cunku sinirda orda bile vardi.Olay su tuzlu su akiyor cesmeden lefkosada,yani denizden aritip veriyorlar ama cok kotu degil icilmiyor sadece.Guzelyurt,lefkosa,girne,lefke ve magosaya gittim su sikintisi yok.internette yalan yanlis yada eski bilgiler var.Sadece binalar biraz eski ve sicak su sikintisi olabiliyor bazi yerlerde.bide denetlemeri bol bol gorursun gecmis olsun simdiden illallah ettiriyor.359'lar seni ac kurt gibi bekliyorlar onun icinde ayri bi gecmis olsun tabi simdiden 😀
-
cemnet bunu yazdı
kıbrısın meşhur bi su sıkıntısı olduğu söylenir hep.
Hayırlı teskereler
2 nizede hayırlı tezkelreler şimdiden. cemnet tam olarak doğru değil bazı yerlerinde eet ama bazı yerleri güllük gülistanlık bundan dolayı çokta su sıkıntısı yok abartıldığı gibi. ama bazı yerleride bildiğin zil çöl gibi orlarda olabilio.
bende kıbrısta askerlik yaptım güzel geçti sııkıntı çekmedim en azından bu yönden.
-
hocam haftasonu falan çıkabilirsen görüşebiliriz