folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

bnde ankara etimesgut zırhlı birliklere gidicem ağutosun 7 sinde tankçı olarak. Başka mürid varmı bizden?

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İkinci postu rezervleseydin ya hocam; zira ikinci günden itibaren içinden dökmek isteyeceğin sıkıntıların olacak. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gidenlere hayırlı tezkereler Allah yar ve yardımcınız olsun

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Hocam! belki bir tanıdığın değilim ama sana sağsağlim tezkereni almanı diliyorum, öyle ki bu dönemde hepimiz her zaman olduğumuzdan daha da kardeşiz ..bizim birbirimize, ülkenin de bizlere ihtiyacı var ama ne yazık ki son dönemde tanık olduğum bütün askerler facebook rutinini bozmadan selfielerle şanlı şöhretli askerlik yaptılar maşallah, umarım bu kötü dönemde Türk yiğidine yakışır bir askerlik geçirir ve onurlu gururlu evine dönersin. Konu Askerlik ve eğitim olunca diyeceklerim bu kadar.
    Konu savaşa ve can almaya gelince;
    SAVAŞI ve Yeryüzünde üretilmiş HER BİR SİLAHI lanetliyorum!

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

gençler cuma teslim oluyorum.

acemi mebs mamak. usta : güzelyurt kıbrıs.

sınıf piyade diyor.

kıbrısta ve mamakta olacaklar bi pm sallasın. kaynaşalım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Lightsaber bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

hayırlı teskereler

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?

üniversite mezunuyum

kısa mı uzun mu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?

üniversite mezunuyum

kısa mı uzun mu?

Kısa dönem çok koyar uzun iyidir, 3k maaş, sabah 8 akşam 5. Nöbet yazılmayan birliğe düştün mü on numara. Askeriyenin imkanları da cabası, havuz plaj vs. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

üniversite mezunuyum

kısa mı uzun mu?

kasımda yedek subay biraz zor gibi ama şubat dönemi için şansın yüksek bende subatı düşünüyorum bölüm işletme gelme ihtimali zayıf ama şansımı denyecem 

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bu askeri tecil ettirmek için bir neden sunmak gerekmı yoksa neden sunmasakta olurmu bilen varmı bu konuları

Toplam Hit: 8552 Toplam Mesaj: 81
askerlik