Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın
-
bnde ankara etimesgut zırhlı birliklere gidicem ağutosun 7 sinde tankçı olarak. Başka mürid varmı bizden?
-
İkinci postu rezervleseydin ya hocam; zira ikinci günden itibaren içinden dökmek isteyeceğin sıkıntıların olacak. :)
-
gidenlere hayırlı tezkereler Allah yar ve yardımcınız olsun
-
Hocam! belki bir tanıdığın değilim ama sana sağsağlim tezkereni almanı diliyorum, öyle ki bu dönemde hepimiz her zaman olduğumuzdan daha da kardeşiz ..bizim birbirimize, ülkenin de bizlere ihtiyacı var ama ne yazık ki son dönemde tanık olduğum bütün askerler facebook rutinini bozmadan selfielerle şanlı şöhretli askerlik yaptılar maşallah, umarım bu kötü dönemde Türk yiğidine yakışır bir askerlik geçirir ve onurlu gururlu evine dönersin. Konu Askerlik ve eğitim olunca diyeceklerim bu kadar.
Konu savaşa ve can almaya gelince;
SAVAŞI ve Yeryüzünde üretilmiş HER BİR SİLAHI lanetliyorum! -
gençler cuma teslim oluyorum.
acemi mebs mamak. usta : güzelyurt kıbrıs.
sınıf piyade diyor.
kıbrısta ve mamakta olacaklar bi pm sallasın. kaynaşalım :)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıLightsaber bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hayırlı teskereler
-
Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?
üniversite mezunuyum
kısa mı uzun mu?
-
tosun bunu yazdı
Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?
üniversite mezunuyum
kısa mı uzun mu?
Kısa dönem çok koyar uzun iyidir, 3k maaş, sabah 8 akşam 5. Nöbet yazılmayan birliğe düştün mü on numara. Askeriyenin imkanları da cabası, havuz plaj vs.
-
tosun bunu yazdı
üniversite mezunuyum
kısa mı uzun mu?
kasımda yedek subay biraz zor gibi ama şubat dönemi için şansın yüksek bende subatı düşünüyorum bölüm işletme gelme ihtimali zayıf ama şansımı denyecem
-
bu askeri tecil ettirmek için bir neden sunmak gerekmı yoksa neden sunmasakta olurmu bilen varmı bu konuları