Asp | Pesimist Blog 2.5 Beta
-
Az önce bitirdim. Neden beta? çünkü tek tema.. ekleyeceğim her özelliği ekleyemedim işlerim yüzünden biran önce toparlayıp bi müddet denemenizi istedim eğer olumlu sonuç çıkarsa blog çalışmasını genişleticem aksi halde portal projeme devam edicem.
Sistemde açık yoktur test ettim fakat bulursanız haber verin kapatırız.
Genel özellikler
1- Yazılar, resim galerisi, ziyaretçi defteri, hakkımda
2- Son resimler, kategoriler, son yazılanlar, en çok okunanlar, linkler, mp3 player, istatistikler, rss blokları.
- Sınırsız kategori açabilirsiniz.
- Kullanmadığınız her türlü özelliği kapatabilirsiniz.
- Mp3 player'ı panelden kontrol edebilirsiniz.
- Yazılarınıza resim, video vs ekleyebilirsiniz.
- Yazılara yorum yapılabilir, oy verilebilir
- Yazılara ve ziyaretçi defterine yazılan yorumları panelden onaylayabilir veya onayı kaldırarak direk yazılmasını sağlayabilirsiniz.
- Fso galerisi sayesinde resimlerinizi daha rahat sunabilirsiniz yapmanız gereken sadece resimler klasörüne resimlerinizi atmak
- Sql injection, xss, flood saldırılarına karşı filtreleme ve önlemler bulunmaktadır.kodlar tamamen benim yazımım alıntı yapılan yerde alıntı kod diye belirttim.
test adresi: http://fullcep.com/pesimistblog2.5/
download adresi: http://rapidshare.com/files/51753542/pesimistblog2.5.rar.html
kurulum olayı filan txt dosyasında yazılı
uykum var :|
-
gercekten güzel olmuş tebrikler
-
kardeş eline gözüne sağlık, güzel bişey çıkartmışsın. tam sürümü nezaman çıkar acaba ? bi de foto galeride resim açınca resim ayrı sayfada açılsa daha güzel olacak, kanimca
-
çok güzel olmuş hoca ellerine sağlık
-
Güzel olmuş hoca... eline sağlık :)
-
Sağolun (:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş eline gözüne sağlık, güzel bişey çıkartmışsın. tam sürümü nezaman çıkar acaba ? bi de foto galeride resim açınca resim ayrı sayfada açılsa daha güzel olacak, kanimca
-----------------------------hoca 2 tane projem var yetiştirmem lazım bu sebeple anca 2-3 hafta sonra başlar 2 hafta içinde de bitiririm 1 ay falan sonra mecburen..
dediğin olayı default.asp de 420. satırda
a href=""resimler/"&FileName&"""
kısmını
a target=""_blank"" href=""resimler/"&FileName&"""
şeklinde değiştirirsen yapmış olursun.
-
güzel lan harbi :D
tebrix
-
gerçekten çok güzel oLmuş. Elinden tutulması lazım. Benimle iletişime geç :D
-
-----------------------------
hoca 2 tane projem var yetiştirmem lazım bu sebeple anca 2-3 hafta sonra başlar 2 hafta içinde de bitiririm 1 ay falan sonra mecburen..
dediğin olayı default.asp de 420. satırda
a href="" mce_href=""resimler/"&FileName&"""
kısmını
a target=""_blank"" href="" mce_href=""resimler/"&FileName&"""
şeklinde değiştirirsen yapmış olursun.
-----------------------------Teşekkür ederim. ayrıca kolay gelsin.
-
gerçekten hoş olmuş, eline sağlık
-
dostum canın cehenneme, nie bi Allahın kulu phpden yapmıyo aq, wordpresse kaldı işimiz iimi aq