Asp To Html ????
-
şimdi arkadaşlar asp yi htmlye çevirmek mümkünmü eğer mümkünse programı nerdedir verebilirmisiniz.bi program ile html sayfa ile mdb ye kayıt yapabiliyoruz yane html kodları ile ki aspyi htmlye ceviride olmalı
-
Öyle bi şey varsa biz de kullanalım.
Ama zaten server Asp ya da Php'yi Html'ye çevirip de yolluyor sana.
Ayrıca konu açarken imla kurallarına uymak alacağın cevapların kalitesini artırabilir..
-
ama html kodu ile mdbye kayıt yapılabiliyor
-
Serverde asp html e çevrilip browsera gönderiyor ayrıca html nin yetersiz old. yerde asp devreye giriyo zaten.. Bu muhabbet böyle uzar gider sen neler yapmak istiyosun hoca ona göre tartışsak daha kısa sürede neticede ulaşırız kanaatindeyim.
-
http://www.dosya.tc/ste.rar.html
bakın burda html sayfa kodlarda html mdbye kayıt yapıyo bi incelerseniz görürsünüz benim istedigim bazı asp scriptleri htmlye veya phpye cevrmek cunki serverim asp desteklemio
-
hacı öncelike server browser mantığını kavraman gerekiyor
html kodları browser'da yorumlanır
asp,php,asp.net cart curt server tarafından yorumlanıp browser'a yollanır :)
-
ya tamam hacı onu biliyorum ama nasıl verdiğim dosyadada var html kodu ile nasıl kayıdı yapıyor o zaman ?
-
hacı orada yardımcı olarak office kullanılmış
Bu sayfa Microsoft Office Web Bileşenleri'ni gerektirir.
access'e kayıt girersin anca kodu inceleme fırsatım pek olmadı akşama net bir şey söyleyebilirim...
-
verilerin girildiği sayfa html olabilir, ama asp dosyasına post ediyordur formu, direk html ile veritabanı işlemleri yapamazsın,..
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------http://www.dosya.tc/ste.rar.html
bakın burda html sayfa kodlarda html mdbye kayıt yapıyo bi incelerseniz görürsünüz benim istedigim bazı asp scriptleri htmlye veya phpye cevrmek cunki serverim asp desteklemio
-----------------------------
herhangi bi konuya,hatta özellikle programlama diline ortadan girersen böyle kalırsn işte :)
actıgın konular zaten bi garip. önce server side ve client side mantıgını kavraman gerekli. ondan sonra bu tür konular acarsın dicem ki kavradıktan sonra böle bi konu acacak kadar bilgisiz olmazsın :)
-
Madem asp kullanıcaktın neden linux sunucu (host...) aldın?...