Asp.Net Mvc Haber Sitesi +Kaynak Kod
-
İnternette asp.net mvc 4 hakkında fazla bir kaynak proje yok. Bende herkesin yararlanabileceği bir haber sitesi yapmaya karar verdim bu proje asp.net mvc 4 ile yapılmış bir haber sitesi olacak. Her dersin sonunda o derslerin anlatıldığı kaynak kodlarıda indirip sizde çalıştırabileceksiniz. Bu haber sitesinde gelişmiş haber scriptlerinde olduğu gibi tüm modüller olacak. 1 dersin içeriğinde şunlar var.
1:Veritabanında sitenin yönetim paneline giriş için gerekli olan tablolar ve stored procedure'lerin yazımı 2:Veritabanında kategori işlemleri için gerekli olan tablolar ve stored procedure'lerin yazımı ekleme, silme, düzenleme 3:Veritabanında kullanıcı işlemleri için gerekli tablo ve sadece kullanıcı yi ekleyecek olan ve getirecek olan stored procedure'lerin yazımı 4: Asp.net Mvc 4 ile bunları yapacak olan kodların yazımı
Panel girişi için Kullaniciadi:Hypeg Sifre:123456Kaynak dosyalar:hypeg.com/Haberler/Detay/Aspnet-Mvc-4-Haber-Sitesi/38
[IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orijinal halini görmek için tıklayınız. Orijinal boyut: 1440x860 [/IMG]
Bir sonraki konuda aşağıdaki konuları ele alacağız1:Kullanıcıyı düzenleyen ve silecek olan stored procedure'lerin yazımı, Asp.net Mvc 4 ile bunların kodlanışı çoklu silme ve kullanıcı aktif veya pasif yapmak için jquery ve ajax kullanacağız 2:Kategori elerde çoklu silme, aktif veya pasif yapmak için yine jquery ve ajax kullanacağız -
güzel paylaşım yapmışsın eline sağlık hocam
-
unbalanced bunu yazdı
güzel paylaşım yapmışsın eline sağlık hocam
sagolun işallah derslerin devamini getireceğiz boş zamanlarda
nisanci53 tarafından 02/Kas/14 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
faydalı bişey olacak gibi duruyor. eline sağlık hocam şimdiden.
-
nisanci53 bunu yazdısagolun işallah derslerin devamini getireceğiz boş zamanlarda
Bekliyoruz hocam , teşekkürler.
-
Hocam eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. Benimde bir proje ödevim var okulun eğitim fakültesi dergisinin sitesini yapıcam. Yazarların makale girdiği ve editör, hakem heyeti tarafından kontrol edilerek onay/red tarzı birşey olacak. Asp.net için yeni sayılırım fakat uğraşmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
faydalı bişey olacak gibi duruyor. eline sağlık hocam şimdiden.
işalah faydali olur
-
angel_of_god bunu yazdı
Hocam eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. Benimde bir proje ödevim var okulun eğitim fakültesi dergisinin sitesini yapıcam. Yazarların makale girdiği ve editör, hakem heyeti tarafından kontrol edilerek onay/red tarzı birşey olacak. Asp.net için yeni sayılırım fakat uğraşmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir.
vaktin varsa konuyu takib haber sitesi mantiğinda oda
-
Bu tarz projeler görmek çok güzel umarım istikrarlı olabilirsin. Teşekkürler
-
Fuzulli bunu yazdı
Bu tarz projeler görmek çok güzel umarım istikrarlı olabilirsin. Teşekkürler
boş zamanlarimda paylaşim yapmaya devam edeceğim işallah bir aksilik olmasa tümüyle bitecek. bir kaç güne yazdiğim gibi diğer yerleri hazirlayacağim
-
şu forumda mvc konusu gördükçe mutlu oluyorum ya :D umarım devamını getirirsin hocam :)