folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin"S Creed"De Oluşan Hatalar

Assassin"S Creed"De Oluşan Hatalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Assassin's Creed aldım Cuma günü , sorunsuz yüklendi oynadım , klasik versiyon çıktı . Kudüs'e giremedim . Velhassıl gittim değiştirdim , oyun yüklendi ama oyuna girmedi bu sefer . Gittim değiştirdim , CD'yi taktım , girdim oynadım . Yemek yemek için kalktım gittim , bir geldim hata verip atmış . İlk yüklediğimde de böyle yapıyordu .

Son derece sinir bozucu bir durum . Para verip oyun alıyorum , üstüne üstlük hamal gibi 2-3 kez gidiyorum CD'ye , gene bozuk çıkıyor .

Yani olay şudur , oyunu oynarken (bazen de girişte) , Assassin's Creed bir hata ile karşılaştı ve kapatılacak diyor , çaresiz bir şekilde kapata basıyorsunuz .

Donanım açısından sorunum olduğunu zannetmiyorum , sizden isteğim bunun ne olabileceği ?

Saygılar , sevgiler ... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam .exe'yi bi değiştir tekrar dene bakam..

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Donanımla ilgili bi problem yok çünkü aldıgın oyun emule oyunu adamın biri çevirmiş piyasaya sürmüş,oyunun asıl pc versiyonu daha çıkmadı diye biliyorum çıksada sistem gereksinimleri çok yüksek, emule versiyona gelince kudüs problemini düzeltebilirsin ama atmalara çare yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dediğim gibi hocam yeni crack'le fixlediler onu

Www.gamecopyworld.com

bak gir buraya gir..

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Şimdi no-dvd , no-crack , fix diye dosyayı indiriyorum . Bunu ne yapacağım ?

Verdiğim zahmetten ötürü şimdiden özür dilerim . 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

o hata bende de var  . bendeki tamamen sistemimle alakalı.

assasini oynarken kasa kendınden geciyo oluyo 90 derece :P

edit:  benimle alakalı ne ya ahahahau  :D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

İlk çıktığında torrentlere sürülen hatalıdır.Bir çok forumda nasıl geçileceği açıklanmıştır (savelerle)

Sanırım hata kudüse girerken olması lazım :)

Ama bu hata hatalı crackten oluşuyor olabilir başka bir cracklede denemekte fayda var

Buda güzel oyundan güzel bir ekran görüntüsü :E

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Ben en son kasap papazı geberttim avizeden üzerine atlayıp , sonra gittim karargaha . Oradan sürdüm atımı Kudüs'e , sorun çıkardı . Sonrası zaten bildiğiniz gibi .

Hayır save dosyasını da atamıyorum ki yeni yüklediğim oyuna , milleti centilmence ittirmeyi , tutup ittirmeyi öğrendim artık , sıkıldım oyunun başını oynamaktan ya ,  konu iyi tamam da bu kadar zorlanmaz ki , konuşma da konuşma yani , bıktım !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    -----------------------------

nasil yok abi Pc versiyonu. Var ben oynuyorum ama save gameler gitti amk ne alakaysa 2-3 gun oynamadim dun bi girdim profil yok :S .. Nerde saklaniyor bu oyunun save gameleri bilen varmi bende onu sorim ?

Arkadasim senin sorunun ya crackte yada oyunu aldigin yerde. Orjinal mi aliyorsun yazsaydin keske.

Piyasada cok crack var onun icin bazisi calisiyor bazisi calismiyor. Bendeki crack'i upload ettim sana calisiyor bu.

http://rapidshare.com/files/109316165/AssassinsCreed_Dx9.rar.html

-----------------------------
    Eline koluna sağlık birader . İndiriyorum , bir de bu crack'i deneyeyim .

Yalnız şey , oyunu silip tekrar yükleyip mi yapayım bu crack'i , yoksa varolanın üzerine mi ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    olm dedim ben sana, adam sana habire aynı cd yi kakalıyor. o adamın elinde daha repack versyonu yok, sen gidion sana aynı cd nin baska bi kopyasını veriyo geliyosun aynı terane. exe ile ilgili olsa bendeki repack versyonun exesini atardım ama, sehir dosyalarındada oynama olmus. yani ya bırakıcan torrente sen coluk cocuga karısınca inicek, yada soyleyecen sidici emmiye alsın bi rapid uyeligi indiriversin para kazanıcak sonucta, tek musteride sen degilsin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

C/Documents and Settings/Admin/Application Data/UbisoftAssassin's Creed/Saved Games

saveleri buraya atıyo kudusü halletmenin bir yolu var 1gb bişe indiriyosun rusça oluyo ama .exe leri falan deiştiriyosun ,sonra onu ingilizceye çevirme olayları falan var link bulursam bi sitede anlatmışlardı  

Toplam Hit: 4072 Toplam Mesaj: 28