Assassin"S Creed"De Oluşan Hatalar
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
olm dedim ben sana, adam sana habire aynı cd yi kakalıyor. o adamın elinde daha repack versyonu yok, sen gidion sana aynı cd nin baska bi kopyasını veriyo geliyosun aynı terane. exe ile ilgili olsa bendeki repack versyonun exesini atardım ama, sehir dosyalarındada oynama olmus. yani ya bırakıcan torrente sen coluk cocuga karısınca inicek, yada soyleyecen sidici emmiye alsın bi rapid uyeligi indiriversin para kazanıcak sonucta, tek musteride sen degilsin.
-----------------------------Hacı haklısın sana lafım yok da adam yeni indirmiş heralde "yeni versiyonundan ver." dediydi . Hayır uyuz oldum ya , ulan kaç kere gittim geldim , hâlâ aynı olay . Elemana da bok atmak istemiyorum , belki sorun bendendir ama olmadı senin oyuna yumulacağım İstanbul'a falan gelirsem :) Hoş böyle olursa astarı yüzünden pahalıya gelir .
Demek ki neymiş , adamı .....ler korsan cd almamak lâzımmış :P
-
EnT_X bunu yazdı:
-----------------------------C/Documents and Settings/Admin/Application Data/UbisoftAssassin's Creed/Saved Games
saveleri buraya atıyo kudusü halletmenin bir yolu var 1gb bişe indiriyosun rusça oluyo ama .exe leri falan deiştiriyosun ,sonra onu ingilizceye çevirme olayları falan var link bulursam bi sitede anlatmışlardı
-----------------------------Teşekkürler EnT_X , dediğini bana önceden DkN söylemişti , fakat oyunu yükledikten sonra önceden kurtardığım profilim ve save'lerim gözükmedi ...
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------nasil yok abi Pc versiyonu. Var ben oynuyorum ama save gameler gitti amk ne alakaysa 2-3 gun oynamadim dun bi girdim profil yok :S .. Nerde saklaniyor bu oyunun save gameleri bilen varmi bende onu sorim ?
Arkadasim senin sorunun ya crackte yada oyunu aldigin yerde. Orjinal mi aliyorsun yazsaydin keske.
Piyasada cok crack var onun icin bazisi calisiyor bazisi calismiyor. Bendeki crack'i upload ettim sana calisiyor bu.
http://rapidshare.com/files/109316165/AssassinsCreed_Dx9.rar.html
-----------------------------Bu crackle kudüs problemi kalkarmı :S??
-
hoja kudus problemi oyun 8 nisanda cıktıktan 2saat sonra yeniden cracklenmesiyle birlikte kalktı. uyumusun sen cok sey kacırmısın ehaha
-
Şimdi de hiç girmiyor oyuna . Yok , ana bacı küfür etmekten başka hiç bir çarem yok , onu da yapmam zaten . Gidip bari adama cd'yi vereyim de , "bu bozuk , başkasına satmayın." diyeyim , başkaları yanmasın bari .
Kargo ile biri bana yollayabilir mi ? Yollayabilirse ne kadar tutar bu ?
-
valla benim verdigim linkle problem kalkarmi bilmiyorum o kadar oynayamadim daha :D .. Bu arada abi sen degistir o cd'yi .. Torrent falan indirmeyi dene
-----------------------------Hacı cd'yi nasıl değiştireceğim ki ? Başka oyun ver desem , yapmadığı ağız kalmaz adamın . Paramı ver desem , hiç vermez .
Torrent olayı ise DkN'nin dediği gibi "çoluk çocuğa" karışınca iner . :) En azından 1-2 ayı var , o da net uçak gibi olacak , pc uzun süre açık kalacak . I-ıh , o iş yalan ...
-
alala calismiyo dicen adama degiscek. Degisme cagir bizi geliriz :D
-----------------------------Ya sorun o değil , eleman son olarak "al benim oynadığım cd" dedi verdi . Senin bilgisayarda problem var diyecek , yırtacak çakal ...
-
yaw yalan soylemis amk. 3 bilgisayarda denedim ayni sorun de. Kac kuruski cd zaten ?
-----------------------------7.5 ytl . Dediğin gibi kolpa atmıştır .
-
-----------------------------oha gormeyeli korsancilar zam yaapmis :) .. Abi dedigim gibi yap,
Bu arada yaw beyler ben cragi degistirdikten sonra kayitli profili acmamaya basladi
Save dosyasi olmasi gereken yerde ama oyunu acinca gostermiyor. Varmi cozum bilen
-----------------------------CD'ciyi dövmek .
-
Nurky bunu yazdı:
dediğim gibi hocam yeni crack'le fixlediler onu
Www.gamecopyworld.com
bak gir buraya gir..
-----------------------------Elemanın dediği gibi gamecopyworld.com her derde deva .exe indir dene :D
Bende sorunsuz çalışıyor :D