folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astigmat Belirtileri

Astigmat Belirtileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

miyop + astigmat + göz tansiyonu + göz kuruluğu

körüm amk

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendede 2.75 astigmat vardı. Hacettepede bi göz doktoruna gittim dediki gözlük takmayı seviyormusun yok dedim burnuna oturmuyormu gözlük dedi oturuyor dedim kurtulmak istermisin dedi evet dedim. Göz antremanları verdi.

Sırayla yarımşar saat göz kapayıp açma , parmak takibi filan verdi. Uyguladım sonuç muazzam bir baş ağrısı yaşadım bunları uygularken yaklaşık 5 ay sonrada gözüm  0.25 oldu doktor gözlüğe gerek yok dedi.

Gözlükleri atmak gayet kolay 1- Baş ağrısına katlanacaksın 2- Gözlerini hergün pervane gibi sağa sola oynatacaksın :D 

http://livingnow.com.au/articles/health-and-healing/do-you-have-astigmatism-simple-exercises-to-be-rid-of-it

G
    öz oynatma sitesi :D

turkcell tarafından 12/Ağu/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Buradaki herkezin bir göz doktoruna muayene olmasi gerekiyor. Kontrol amacli.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Bi ara benim gözlerim bozuk diye doktora gittim ki pc başında çok ağrıyıordu bide kardeşim daha küçükken astigmat demişlerdi dedim heralde bendede öyle birşey var doktora gittim kadın yok birşeyin dedi diretiyorum tekrar bakın ya benim gözler bozuk hissediyorum diye kadın yok ablacım işte dedi. Dedim pc de çok vakit geçiriyorum bozulmuştur kesin ama ağrıda oluyor dinlendirici yazdı pc başında bunu kullan dedi. Kullanmadım ama 2 yıl sonra tekrar gittim bu sefer birşeyler çıkar heralde dedim yine çıkmadı arkadaş. İnat ettim bozulacak bu göz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

bendede belirtiler var gidicem bu hafta doktara bakalım :)

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

gözlüğü takınca benimde birden full hd oldu ekran o zaman anladım iş işden geçmiş 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

gözlüğünüz varsa takın mutlaka. ben takmadım sağ göz 0.50 den 1.50 ye çıktı.

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hoca 4 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum şu an 22 yaşındayım. Varsa sorununuz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bedenimden bir parça artık :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

en büyük belirti tv izlerken veya bir tabela okurken gözleri kısmaktır. gözler kısılıyorsa bulanıklığı netleştirmek istiyorsun demektir. hoş geldin astigmatlılar kulübüne :D

şu göz egzersizi dikkatimi çekti bu konuya yoğunlaşalım 15 yıldır gözlük kullanıyorum bıktım :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

gözlüğü takınca benimde birden full hd oldu ekran o zaman anladım iş işden geçmiş 

cem aynı şeyi bende yaşadım daha önce gözlüğü takında HD çıkarınca SD gibi oluyor :) Ama 0.50 çok yüksek bir rakam değil. Benim bir göz 0.25 biri 0.50 doktor bilgisayarla uğraşmasan gözlük yazmazdım dedi. Bu numaralara gözlük vermiyoruz demişti.

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 2955 Toplam Mesaj: 27