folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atak Helikopteri Canlı Yayın

Atak Helikopteri Canlı Yayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

kelin ilacı olsa kendi başına sürer amk

motorunu kendin üretmemişsin etmemişsin

çinden motoru gelsin üstüne kalıbı giydiririz hesaaabı

savaş helikopteriymişmiş

bi boka da yarasa bari

günü gelir onu da yaparız be kardeşim. bu kadar karamsar olmayın. güzel ve önemli gelişmeler bunlar. bu dışardan alınan parçalara rağmen üretimin karı çok fazla para. Bence mutluluk verici bir gelişme.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

kelin ilacı olsa kendi başına sürer amk

motorunu kendin üretmemişsin etmemişsin

çinden motoru gelsin üstüne kalıbı giydiririz hesaaabı

savaş helikopteriymişmiş

bi boka da yarasa bari

turbofan motoru üretmek kolay mı mk,araba motoru mu zannettiniz adamlar 50 senedir motor üretiyor biz ise daha yeni yeni kafamızı kumdan cıkartıyoruz,böyle yorum o projedeki çalışan mühendisinden teknierine hepsinin emegine saygısızlık..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaslar motor rolls-royce tarafından üretilmistir.

yazılım , radar , hedef kitlenme , ısı , ekranlar , yani iç ve dış tasarım TÜRKİYE' yapımıdır.

Ama TÜRKİYE'üretti denilen hiçbirşeyin %100 yapımı türk değildir. Ben inanmıyorum , türk traktör , türk araba , türk uçak , türk tarım deniliyor lakin türk traktör sadece kabin üretiyor , türk araba sadece parçaları montajlıyor , türk tarım hele ki bazıları sadece yurtdışından gelen alete logo basıp satışa sokuyor.

Ama yinede türkiye adına büyük bir adım atıldı , siyaset ya da onu bunu baz alarak söylemiyorum bunu gerçekten türkiye'yi aya çıkaracak olan bilim adamlarımızın adımıdır. :) hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Türkiyede kendi arabasını , motorunu , uçağını , treni , gemiyi , elektronik , tarım , ziraat , sanayi hepsini üretecek adamlar var size gerçekten söylüyorum var. Benim akrabam john deree 1982 model biçerdöverin motorunu tek başına söktü , kesti biçti şekil verdi motor'u tamir etti geri taktı geçen günde direksyonu taktık beraber. Emin olun sadece tarım ile uğraşan akrabam bunu yapıyor. Biz türkler gerçekten yapabiliyoruz. Ama benim görüşümdür ki eğer türkiye gerçekten %100 yerli birşey yapamıyorsa , içindeki en ufak civatadan , en büyük parçasına kadar üretemiyorsak sadece ve sadece dış güçler.

Neden türkiyenin bir marka adında CİVATASINDAN , MOTORUNDAN, MOTORUN İÇİNDEKİ TÜM AKSAMINDAN , KOLTUĞUNDAN , DİREKSYONUNDAN GÖSTERGESİNDEN herşeyinde bir araba üretsek ? olmuyor. Nasıl üretiyorlar FORD diyelim , ingilterede üretilen motor geliyor , şase geliyor türkiyede motoru şaseye oturttur , vidaları tak. Türk üretimi ?

Türkiyede ne ustalar var ne ustalar :) sıfırdan v12 silindiri üretecek adamlar bile var.. İnşallah bu ülkeyi kendi arabasını motorunu herşeyini üreten ülke olarak göreceğim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Ben canlı yayını izliyemedim. izlediğiniz video başka linkte mevcutsa atabilirmisiniz?

Underground tarafından 10/Haz/14 22:06 tarihinde düzenlenmiştir

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Havada 10Bin tane olupda 1 tane bayrağımızı indirdikleri zaaman bir önemi kalmıyor fakat yine de önemli birşey

http://kokpit.aero/atak-canli-yayin

bayrak olayi bilinçli yapılmış şeyler bence bu ve buna benzer başarilari perdelemek için hazırlanmiş içinde askerinde bulunduğu bir tezgah sanki, normal şartlarda tamam belki öldürülmezdide en azindan ayağına felan sıkılırdı. sıradan birisi kafasini uzatsa nöbetci asker gelir hoop bilader uza bakalim der adam içeri girdi bayraği indirdi dışari çıktı utanmasa indirdiği bayrakla komutanin odasina çay içmeye gidecek. aslında bayrak direklerine elektrik vereceksin tam bayrağa elini uzattiğinda kaldiracaksin şarteli kül edecen.

Hmm asker de vatan hainiymiş öğrendiğimiz iyi oldu,  bu yüzden oyum AKP'ye 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay arkadas bişey üretmemiz üretmeye çalışmamızdamı batar oldu kendi halkımıza ? Bu kadar  mı nefret ediyorsunuz türkiyeden ? Önce içimizdekileri temizlemek lazım aslında. Hangi ülke sıfırdan kendi üretiyor üretsede hepsi birbirinden farklı fabrikalardan çıkan parçalar bir yerde birleştiriliyor sonunda . Adamlar şuan isteseler tüm f-16 ları tek bir tuşla kapatabilir en azından kendi ürünümüz biz pazarlıyoruz . Türkmenistan 60 sipariş geçmiş güney kore ve pakisten sırada bundan daha gurur verici bişey olabilirmi

bladex38 tarafından 10/Haz/14 22:38 tarihinde düzenlenmiştir

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Yazılım bize aitse gerisinin kimin olduğu önemli değil. Bir gün motoru da yapar kıvama geleceğiz her şey sırayla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

6400 parçanın 6200 ü Türkiyede üretildi onu biliyorum hocalar (6400 mü onu bilemedim ama 200 parça eminim)

Maddox hocam Tarım alanında Konya şuan Türkiye'de en iyi yer mesela Alpler pulluk var şu an dünya sıralamasında pulluk kaliteli pulluk üretiminde kendi üretimi var birşeyler ama herşey hemen olucak değil bu büyük bi adımdı 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

6400 parçanın 6200 ü Türkiyede üretildi onu biliyorum hocalar (6400 mü onu bilemedim ama 200 parça eminim)

Maddox hocam Tarım alanında Konya şuan Türkiye'de en iyi yer mesela Alpler pulluk var şu an dünya sıralamasında pulluk kaliteli pulluk üretiminde kendi üretimi var birşeyler ama herşey hemen olucak değil bu büyük bi adımdı 

Kardeşim bende diyorum ya. :) sırayla diye , inşallah türkiye olarak çok ve çok iyi yerlerde olacagız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

üretmek iyidir. helal olsun. bence uçak motoru mevzuuna bir an evvel girilmeli. çok zor belki, ama imkansız şeyler değil bunlar.

Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 24