Atarax
-
gencler gecenlerde bi abim verdi hapi uyuyamadigin zaman tek at dedi hemen uyursun dedi. guvenemedim pek. arastirmalarima gore bisi anlamadim. kullanan var mi ?? ne ise yaradigini bilen
-
antidepresandır sanırsam mao inhibitörü
antihistamin olarakta kullanılır
blackglove tarafından 11/Şub/13 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
basit bir sakinleştirici diye biliyorum herhangi bir rahatsızlığın yoksa uyku içinde kullanabilirsin
-
ben kullandım 1 hafta. uyku yapan bi antidepresan. ilk bir hafta kullandım çünki aşırı şekilde baş ağırısı uyuşukluk ve sersemlik yapıyodu bende. Normalde devam etseydim vücut alışacaktı 3 haftaya kadar sürekli uykum gelecekti ve sersem gibi dolanacaktım. ama alışamadığım için bırakmıştm.
-
hacılar bu ilac alerjıyı önlemek için kullanılan bir ilac.. yan etkiside uyku yapması...
-
hapı degilde şurupunu iç.iyi ilactır.pasifloranın yerine verirler.
-
Ben 1 tane içmiştim bakalım ne yapacak diye. Bi bok yapmadı hatta o gün zor uyudum.
pesimistic tarafından 11/Şub/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir kişide kafana göre ilaç kullanma dememiş ya la.!
Bir de tvlerde bu tür ilaç kullanımı adına kamu spotu yayınlıyorlar. Yazık vallahi yazık.! Cahillikten başka birşey değil...
-
coLin bunu yazdı
Bir kişide kafana göre ilaç kullanma dememiş ya la.!
Bir de tvlerde bu tür ilaç kullanımı adına kamu spotu yayınlıyorlar. Yazık vallahi yazık.! Cahillikten başka birşey değil...
Doğru diyorsun kafaya göre ilaç kullanılmaz. Ayrıca şunu söyleyebilirim uyumak istiyorsanız odanızı sıcak tutmayın. Daralıp uyuyamazsınız biraz üşümeniz lazım hafif ama :)
-
Hocalar ilaçları kaynıma iyi geldi bana yaradı falan diye tavsiye alıp kullanmayın.Yapmayın bunu, x kişiye iyi gelen ilaç sana zarar verebilir ilaçlar zaten tehlikeli dikkatli olun.
-
ben de kullandım bir süre
en tehlikesiz antidepresanlardan
deli gibi acıktırıyordu yan etkisi de bu diye biliyorum
bende hiçbir işe yaramamıştı