Atarax
-
Cesnist bunu yazdı
Hocalar ilaçları kaynıma iyi geldi bana yaradı falan diye tavsiye alıp kullanmayın.Yapmayın bunu, x kişiye iyi gelen ilaç sana zarar verebilir ilaçlar zaten tehlikeli dikkatli olun.
Gripin değil bu hocalar, aynen. Dikkat :)
-
Sağlam bi bitki çayı iç ilaç yerine..
-
bende kullandım bir kaç yıl bolca uyku yapıp seni sakin tutmasından başka bir sıkıntısı yok çok uyutur ama
-
küçük dozda olsa almak istediğin ilaç bir antidepresan kullanmadan önce iyi düşün herkeste aynı etkiyi göstermesi beklenemez.sen en iyisi doktora git uyku sorunun için
-
ben alerji tedavisinde kullanmistim bunu,biraz uyku yapiyor.dr a danismadan kullanma, ayrica bu tur ilaclar bir kerede hic bir ise yaramaz 3 hafta duzenli kullanman gerekir.melisa cayi demleyip icersen bebek gibi uykun gelir,sinirlerin yatisir hem ucuz hemde zararsiz.
-
Mal gibi ortalıkta olmak istiyorsan birebir insanın sinir damarlarında bağlılık yapan bir haptır
-
hocam en düşük etkili antidepresandır bi süre kullandım pek etkisi olamdı bana tabi o yüzden değiştirmiştim. pek sorun olmaz
-
sakın kulanma
-
Evet gencler. dun gece tek attim saatlerce bisi olmasini bekledim ve uykusuz kaldim. Uyutma belirtisi gozlenmemistir. Ama rahat uyuyosun gece onu farkettim hic uyanmadim yani.
-
eczanede reçetesiz satılıyo seroquel 100 mg 25 TL fiyatıdır....alıyosun 2 tane atıyosun mortingen şıtrayze :D
Dipnot; olaki eczaneden aldınız sakın gündüz atıyim demeyin insanlıktan çıkıyosunuz
yolda yürüyememe ve konuşamama gibi durumlar hat safhada...öyle attım patladı kopun tarzı şeyler beklemeyin bu tür piskyatri haplardan.hepsi
%100 mallaştırıyo...ama uyku sorunu çekenler için birebir.
ÖNEMLİ UYARI!!! DOKTOR TAVSİYESİ OLMADAN HİÇ BİR İLAÇ TEMİN ETMEYİN VE KULLANMAYIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN SONUÇLAR DOĞURA BİLİR.