"Atatürk Bir Gün Gelecek..."
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------elit kesim=TÜSİAD; AKP nin seçimleri kazanmasını istiyor . elit kesim bu.ama ordakilere elit diyosan da haklısın.ordakiler cahil ve koyun değiller ; )
-----------------------------akp'ye oy verenler cahil o zaman senin mantığna göre sen %40 oy almış bi partiye oy atan millete koyun diyorsan ya türk vatandaşı değilsindir,ya cumhuriyet düşmanısındır seninle zaten tartışmam =)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------iptal007 bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk o gün orda olsaydı o meydandakilerin hepsini asardı... neden mi? hepiniz bas bas bağırdınız cumhuriyet mitingi diye bence onlar cumhuriyetcilerin mitingi değil "cumhuriyet düşmanları"nın mitingiydi çünkü cumhuriyet halk egemenliğne dayanır ve halk egemenliğinin başa getirdiği güç bellidir bu gücün iktidarı kullanma süresi dolana kadar bu güce karşı yapılan her karşı hareket halk egemenliğne yani cumhuriyete düşmanlık gütmek olacaktır.. Atatürk'ünde cumhuriyet düşmanları için söyledikleri düşündükleri bellidir sen oktay akbala selam söyle... selametle...
-----------------------------Sen bi iktidarı seçtin diye 5 yıl ona katlanmak zorunda degil.ne bu zihniyet? bi iktidarı seçtin, sıçtı batırdı ülkeyi mahvediyo, ben bunu seçtim diyip evinde mi oturacaksın ? vadesi dolmuştur artık halkın çogunlugu onlardan nefret etmektedir ülkeyi mahvettikleri için...Cumhuriyet mitingleride onlara karşı çıkarılan bir sestir, halkın uyandıgını belirten bir ses!
yukardada dedim demokrasilerde protesto hakkı tabi ki kutsaldır olacaktırda ama eylemin adı,nedeni,verilen tepkiler vs hepsinin birbiriyle çelişmesine karşıyım selametle... -
cumhuriyet yazarından da bu beklenir zaten. sevmekle tapınmayı ne zaman birbirinden ayıracak bu millet? atatürk öldü işte daha niye kafalar 1930a takılıp kalıyor anlamıyorum. bu atatürke tapınanlar atatürkü böyle körü körüne sevmeyi bırakıp biraz anlamaya çalışsaydı şimdi her şey daha farklı olurdu. atatürk türklerin tarih boyunca yetiştirdiği büyük yöneticilerden biridir o kadar. ota boka atatürkün karıştırılmasına uyuz oluyorum. eminim o da yaşasa uyuz olurdu hala bunlarla mı uğraşıyosunuz işinize bakın diye.
-
akp'ye oy verenler cahil o zaman senin mantığna göre sen %40 oy almış bi partiye oy atan millete koyun diyorsan ya türk vatandaşı değilsindir,ya cumhuriyet düşmanısındır seninle zaten tartışmam =)
----------------
evet aynen öyle diyorum : ) kimisi ihale için,kimisi tüp gaz,kimisi cep telefonu için tav olur .hadi türk vatandaşı değilsini anladım da Cumhuriyet lafına hayran kaldım : D .sen bundan sonra tartışma zaten : D
-
"Bana ayda 10kg bulgur veriyor oyumu AKP ye verecegim"
"Beni emekli yapti oyumu AKP ye verecegim" (salak ssk dan emekli oldun gunun doldu akp mi emekl yapti)
"Belediyeye temizlik isci olarak girdirdi beni oyum AKP ye"
,bu insanlar cahil degilde ne ?
-
iptal007 bunu yazdı:
Atatürk o gün orda olsaydı o meydandakilerin hepsini asardı... neden mi? hepiniz bas bas bağırdınız cumhuriyet mitingi diye bence onlar cumhuriyetcilerin mitingi değil "cumhuriyet düşmanları"nın mitingiydi çünkü cumhuriyet halk egemenliğne dayanır ve halk egemenliğinin başa getirdiği güç bellidir bu gücün iktidarı kullanma süresi dolana kadar bu güce karşı yapılan her karşı hareket halk egemenliğne yani cumhuriyete düşmanlık gütmek olacaktır.. Atatürk'ünde cumhuriyet düşmanları için söyledikleri düşündükleri bellidir sen oktay akbala selam söyle... selametle...
-----------------------------Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.
Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı...
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.
Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı...
Atatürk hacıyı hocayı kılıçtan falan geçirmemiştir. Böyle birşey yoktur. Atatürk sadece İzmir'e giderken kendisine suikast hazırlayanları bu olaya bulaşan 13 kişiyi şehrin meydanın da astırmıştır. Astırmadan önce de tetikçiye ben Atatürk'üm al bu silahı ve beni vur demiştir. Tetikçi de vuramamıştır.
-
atatürk kılıç filan bunlarıda yeni duyuyorum sizden tarih okuyun biraz evlatlar yakışmıyo::: Asma olmuştur ve iyikide olmuştur işbirlikçiler için gerekliydi şeyh said şrfsiz ingilizlerle işbirliği yaptığı için ülkeye isyan çıkardığı için
seçime tam 17 gün var boşverin başa geleni. hepsi AYNI. sabırrrrrrrr
-
dostlar cahil veya değil sonuçta onlarda türk kanı taşıyan halktır gazi mustafa kemal halka ve millete çok önem vermiştir ve milleti için mücadele etmiştir bugün sonuçlar ortada beğensekde beğenmesekde AKP denen partiyi Asil türk milleti iktidar yapmıştır ve bize düşen kendi milletimizin iradesine saygı duymaktır herkes sokaklara dökülüyor cumhuriyet mitinki adına temada solda birlik yemeyin şimdi mileti cumhuriyet ayaklarına resmen seçim propagandaları bunlar neyse dediğim gibi asıl olan milletin yani çoğunluğun iradesine saygı göstermektir millet kararını vermiş ve uzun zamandan bu yana bir partiyi tek başına iktidar yapmış allahdan AKP yandaşları sokaklara dökülmüyor eğer onlarda bu kadar tepki verirse sanırım bir ikinci 12 eylül darbesi gene yaşanır bu sefer sağcılar solcular değil top yekün gideriz mademki demokrasi seçme ve seçilme hakkı o zaman seçenenin seçtiğine saygı göstermek lazım
not : AKP li değilim hayatdada sevmem Sayın Recep Tayip Erdoğanı kendimi bildim bileli siyasi görüşüm aynıdır BBP
-
iptal007 bunu yazdı:
msdead bunu yazdı:
-----------------------------her defasinda sna cvp yazmim diye kendimi zor turuyorum valla :) dayanamadım bu sefer..
hooooooopss kim kimi asiyor sen kim adina düsünuyorsun oyle :X astin bizi 2 dak. eefferrim :D
bu saldirganlik nerden geliyor !! ne bu dusmanlik yaaa anlamadim gitti :S
Atatürk er geç gelecekti? İşte Tandoğan, Çağlayan, Manisa, Çanakkale, Marmaris'te, Türkiye'nin her yerinde... Yetmiş iki milyon yurttaşın yüreğinde, kafasında...
Bir gün gelecekti. Geldi... ;)
kimseye saldırdığm sadldırganlık güttüğüm yok arkadaşım ben sadece varsayım yürütüyorum siz değilmisinz her seferinde "atatürk olsa ne yapardı" "atatürk olsa böyle yapardı" diyen bende atatürkün izinden giden her genç gibi bence böyle yapardı diyorum kimseye saldırganlık güttüğüm yok ayrıca protesto hakkı her demokraside vardır ve olmaldır ama laikliğin arkasına sığınıp ülkeyi cumhuriyet rejimine göre yöneten iktidara saldırmak ne kadar mantıklıdır onu tartışıyorumselametle...
-----------------------------sen Atatürk'ün adını bile ağzına alma sen git ampullerin efendisi,kasımpaşalı boşbakanının geçmişte yaptıklari ezikliklikleri kapatmaya çalış...
kimin neyin arkasina sigindi belli (rte = din = siyaset) böle bir adamı ben secmedim secmiyeceğimde al izle tek taraflı gazeteler okuma araştır kimi neden sovunduğunu bil ;) bunlarada cvp verebilirsin umarım :) eğer istersen daha da çoğalta bilirim bu listeyi hemde sayfalarca....1)
--millet istedikten sonra şeriat gelir.--nedir bu laiklik efendim?
--hem laik hem müslüman olunmaz, müslüman olan laik olamaz. ben müslümanım diyorsan laikim diyemezsin.
--egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyorlar, yalan.. egemenlik kayıtsız şartsız allah'ındır.
--anayasayı sarhoş kafayla hazırlıyorlar.
videosu da buradadır.http://www.5tl.net/index.php?j71rkq
2)
ananı da al git videosu burada ;
http://www.5tl.net/index.php?3vki043)
boşbakanımız (sizin başbakanınızın) şıhların önünde diz çöktüğü video:
http://www.5tl.net/index.php?v0kvggj4)
ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hürriyet)
yeşil medeniyettir. (25.6.1994)
milli piyango zulümdür. (29.9.1994 hürriyet)
10 kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 hürriyet)
elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 milliyet)
yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 sabah)
ben istanbul’un imamıyım. (8.1.1995 hürriyet)
imamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 milliyet)
sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah)
cumhurbaşkanı’nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit)
içki yasaklansın. (1.5.1996 hürriyet)
kürt sorunu hepimizin sorunudur.
kürt meselesi değil terör meselesi var.5) "laiklik tabii elden gidecek.."
"tutturmuşlar laiklik elden gidiyor, diye!.. yahu bu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek!.. sonra nedir bu laiklik allah aşkına?.. bu ne menem şey?.. çıkıyor içişleri bakanı, 'devlet dine karışır' diyor. eeee.. gerisini niye söylemiyorsun? .. din devlete karışır demiyorsun!. ."
6) "laik ve müslüman olunmaz.."
"hem laik hem müslüman olunmaz..
ya müslüman olacaksın ya laik..."7) "egemenlik allah'ındır.."
"ben müslümanım, diyenin tekrar yanıma gelip bir de aynı zamanda laikim, demesi mümkün değil. niye? çünkü müslümanın yaratıcısı allah kesin hâkimiyet sahibidir. 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' lafı koskoca bir yalan!.. egemenlik kayıtsız şartsız allah'ındır."
8) "ab'ye girmeyeceğiz. ."
"avrupa birliği'ne girmek için koşturuyorlar. onlar da bizi almamayı düşünüyorlar. eeee.. biz de girmemeyi düşünüyoruz. ab'nin asıl adı katolik hıristiyan devletler birliği'dir."
9) "anayasayı sarhoşlar hazırladı.."
"kaptıkaçtı maptıkaçtı (prof. orhan aldıkaçtı) anayasayı hazırlıyorlar, adamlar ayık kafayla hazırlamıyorlar bunu, sonra iki senede deliniyor."
10) "ümmetçilik tutar.."
"yahu bu milletin bütünlüğü 'ne mutlu türküm diyene' ifadesiyle sağlanır mı? osmanlı 30'u aşkın etnik grubu ümmet düşüncesiyle bir arada tuttu.
biz de inanç birliği ile tutacağız."11) "terör meclis'te.."
"terörü cudi dağlarında arıyorlar, terör meclis'in içinde!.. orada halledilmeli! .."
12) "doğumları kadın yaptıracak.."
"doğumevlerinde yalnız kadın doktorlar çalışacak!.. öğretmenlikte yetişmiş başörtülü kızlarımız var, şimdi işe alınmayan bu başörtülü kızlarımız anaokullarında yavrularımızı yetiştirecek. .."
13) "hazmettirerek geliyoruz.."
"türkiye cezayir olur mu, diye soruyorlar. biz hazmettire hazmettire geliyoruz. allah'ın izniyle!.. şimdi artık millet yalnız aktörleri değil, senaryoyu da değiştirmeye talip!.. bu çalışmalarımız senaryoyu değiştirme çalışmalarıdır. biz onun için geliyoruz. bu düzenin koruyucusu olamayız, bu mümkün değil. bu hukuku hazırlayanlar, bu düzenin kaldırılmasının maşası olacaklar."
14) "kıyam başlayacak.."
"bir buçuk milyar nüfuslu islam âlemi müslüman-türk milletinin ayağa kalkmasını bekliyor...
ayağa kalkacağız..
ışıkları göründü, allah'ın izniyle kıyam başlayacak!.. "böle bir adamın ( iktidarın ) götüne don olamam!!
evet heryerde iktidara saldıracağım mantıklımı değilmi ! neyi neden karşıyım neden saldırdığım ortada ama senin
neden neyi savunduğun halen boş neden?
anlamını beklemiyorum ama artık bazı gerçekleri gor ;)
goremiyorsanda saçma sapan şeyleri savunma...
neyse sigara alıp geliyorum :D sen yaz tabi yazacak cümle bulabilirsen ...
kal salıcakla :D