"Atatürk Nasıl Öldürüldü"
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Velev ki gerçek olsa değişecek olan nedir merak ediyorum?
-----------------------------Onların soyunu sopunu s.....k bir sürü atatürkçü genç var. Örnek veriyim; ben..
-
vazgecin bu klavye basinda ülkeyi kurtarma halüsinasyonlarindan..
-
Mason Birlikleri Geliştikçe Geliştiler Ülkemizde, Zaten Ülkede Olan Biten Tüm Olaylarda da onların Parmakları vardır. Düğmeye Basan Parmaklar.
Mason Birliğinin Merkez Loca Birliğini Sanırım Yahudi Adamlar Yönetmektedir. Yahudilerin Kurduğu Bir Dünyaya Egemen Olma, Emeli Taşıyan Bir Teşkilat. Peki Bu Teşkilatın Türkiyede Ne İşi vardır.?
Türkiyede At Koşturabildiklerine Bakılırsa Gerekli Noktaları Afyonlamayı Uyutmayıda Başarabiliyorlar Anlamı Çıkıyor Demektir. Koca Atatürk Bile Engelleyemediyse, O Zamanlar Varlıklarını, Gelin Görünki Durum Ne Kadar Vahimdir.
-
Sky bunu yazdı:
vazgecin bu klavye basinda ülkeyi kurtarma halüsinasyonlarindan..
Bizim böle düşündükçe saten ben bi bok beklemiyom .... -
aynen realizm!
-
yukarıda yazılanları okudum ama birde şu yönden bakmak lazım bence yobaz şerrfsiz karının biri tv ye çıkıp Atatürk ü sevmiyorum (bu sevmiyorum lafının içindeki mesajı asıl demek istediğini herkez anladı) ama humeyniye hayranım diyor ve yetkililer hiç bir şey yapmıyor.Az önce bir arkadaşın dediği gibi oy verenler utansın varın gerisini siz düşünün.
-
Demodor bunu yazdı:
yukarıda yazılanları okudum ama birde şu yönden bakmak lazım bence yobaz şerrfsiz karının biri tv ye çıkıp Atatürk ü sevmiyorum (bu sevmiyorum lafının içindeki mesajı asıl demek istediğini herkez anladı) ama humeyniye hayranım diyor ve yetkililer hiç bir şey yapmıyor.Az önce bir arkadaşın dediği gibi oy verenler utansın varın gerisini siz düşünün.
ne alaka şimdi ? dam üstüğünde saksağan.vur beline kazmayı. -
Ne alaka bende anlamadım ...
-
anlayan anladı
-
su kadarini soyleyebilirim.Eger Atatürk zamanında öldürülemeseydi,yani bu iş basariya ulasamasaydi o yillarin onunde 2. dunya savasi vardi ve bizim ne yapacagimiz o zaman ki planlarda hazirdi.Bunun icin Atatürk gibi bir dahi lazimdi.O olmazsa bunlarin da olma sansi azalacakti.Onu indirdiler ve İsmet İnönü yapması gerekenleri yaptı...Su an cok fazla sey degizmez ama o zaman cok sey degisebilirdi.Bu kadarini soyleyebilirim.Daha fazlasi da var tabiki ama...