folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

o yasa sadece türban için geçerli deil ki ona bakarsan musevi bi öğrenci de o kafalarına bişi takıolar onla girmek istese de giremez ya da ne biliyim bilimum benzeri örnek.

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:

suç televizyonlardaki kızlarda değil.atatürk'ün arkasına sığınarak eğitim özgürlüğü gibi bir çok hakkı genç kızların elinden alanlarda.o kız okuyamıyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.o kız başörtüsüyle heryere giremiyor nedeni atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi.yahu bu kız atatürk'ü nasıl sevsin ?

atatürk'ün koyduğu laiklik ilkesi devleti ilgilendiren mevzuların dini ögelere dayandırılmaması anlamı taşır.bir başka anlamıda din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil, bu ikisinin ayrı kollardan yürütülmesidir.sen bunu doğru dürüst anlamayıp atatürk'ü kullanarak türbanı yasaklarsan o kızda Atatürk'ü sevmez.bu kadar basit.bu yasayı çıkaranlarında Atatürk'ü sevdiğini sanmıyorum ya.

o yasa sadece türban için geçerli deil ki ona bakarsan musevi bi öğrenci de o kafalarına bişi takıolar onla girmek istese de giremez ya da ne biliyim bilimum benzeri örnek.

onlarda girsin o zaman.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Hayır Her erkek onlar için potansiyel tecavüzcü,Bi kere böle düşünen biri sapıktır.Aklından demekki sürekli o geçio demektir.Türkiye'de hergün başı açıklara tecavüz mü edilio sarkıntılık mı yapılıo.Ha yapanlar da dinciyiz diyenler buna şahsen tanık oldum hatta sanıkta olma yolundaydım.Ablama laf atan adamı gidip bulduğumda sakallı o dinciyiz diyen genç mi yaşlı mı o bile belli olmayan bi adam buldum ağız burun giriştim benim yanımda olan da wardı onun yanında olan da benim yanımda olan gençlerdi onun yanında olan onun gibilerdi.sonuçta meydan muharebesi gibi bişi oldu ve polis geldiğinde zor kurtulduk...

Sözün kısası Türban takanlar veya destekleyenlerin tabiki hepsi olmasa da büyük kısmı bana göre sapık ve sopalık.

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Abi o adamlarin tarih bilgisi , ataturk 1881 de dogdu ,cumhuriyeti ilan etti , 10 kasim 1938 da oldu .

bundan ibarettir.

yanlış cumhuriyeti kurmadan önce bi de hilafeti kaldırması war onu da biliolar.

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

kendinizi savunamayinca add ye laf atin anca.

bence add rotary klubune döndü onlar var oldukca atatürk düşmanları süreklü coğalacakdır

sen istediğini söyle hocam bu böyle olmasa simdi atatürkü herkes anlamış tanımıs benimsemiş olurdu

işte sorun burada siz o adamlara değil Atatürk'e düşman oluyosunuz düşünce bi kere saçma sapan.

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Verdigin linkteki olay, sinan cetin gibi bir okuzun bok yemesi .Hoca 2.cumhuriyetci denen avrupali doneklerin cumhuriyet karalamasi.En basit ornegi vereyim sana.Ataturk'un en sevdigi sarkilar diye arat.Karsina ne cikacak.Ataturk'un balolarda , davetlerde caldirdigi muzikleri bir arastir karsina neler cikacak.Sonra gel de ki cumhuriyet turk halk muzigini yasaklamistir.Sinan Cetin'in ,otun bokun ego tatmin iicin,birilerini sirin gorunmek icin cektig filmlerle 80 yil oncesini karsilastirma.Nerede gorulmus boyle bir yasak ?

sinanin replige bak "niye bu muzigi dinliyorsunuz siz koylumusunuz" ulan gerizakli , Ataturk'un resmi sozudur "koylu milletin efendisidir" sen bunu yayinlasana,ota boka elestir anca...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:

onlarda girsin o zaman.

hahahah o zaman nasıl savaş çıkacağını düşünemiosunuz işte gruplaşma hat safhaya çıkacak örgütler kurulcak sonunda bi yerde dinler savaşı çıkacak işte siz bunu düşünemiosunuz ama düşünebilen war.

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

geenmeboo sen hepimizin yerine düşünüyorsun Allah razı olsun.

compu hocam işte bende bundan bahsediyorum.Atatürk'ü zaten asla suçlamıyorum.en basitinden Türk sanat müziğine ne derece ilgili olduğunu biliyorum.ama işte Atatürkü anlamamasına rağmen Atatürkçü görünen yöneticiler yüzünden bazı hatalar yapıldı.yapılmadı denemez.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

eyvallah her zaman düşünücem.Söz konusu milletim ve geleceği, herkese de öneririm.

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

tamam düşünücem bu önerini.

Toplam Hit: 12202 Toplam Mesaj: 114