Atatürk"E Hakaret Etmek Ve Saygısızlık Yapmak !
-
Qin
aynen.insanlar bunu anlamıyor işte.bazı yerlere yükselen kişiler illede o yerlere yükselen diğerleri gibi şerefli olacak diye bir kaide yok.aha böyle şerefsizlerde çıkıyor.
bugün baktığınızda ilhami erdil'e bu arkadaşların hiç biri sallamaz.ama akp onu yaptı bunu yaptı falan demekten de geri durmazlar. -
Atatürkçülük suç oldu desenize..
-
BLaCkH4cK bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
-----------------------------BLaCkH4cK
yazdıklarına bakıyorum onlara cevap veriyorum işte.avatarına değindik diye tümden onamı kafayı takmış olduk ?
yüksek görev diyorsunda oramiral nedir biliyormusun sen ? oramira ilhami erdil ???
-----------------------------Evet çok iyi biliyorum merak etme :) ayrıca seninle tartışmaya girmicem provakasyona gelmem.
-----------------------------
ben seninle tartışmaya falan girmiyorum zaten.yazdığın saçma sapan şeylere cevap veriyorum.yüksek rütbeliler yapmaz dedin aha örnek verdik.demekki çok iyi bilmiyormuşsun.demekki evet çok iyi biliyorum derken yalan söylüyormuşsun.demekki gerçekler karşısında provokasyona gelmem diyip kaçıyormuşsun.hadi bys. -
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Atatürkçülük suç oldu desenize..
atatürkcülük suc değil lütfen yazdıklarımızı yanlış anlamayın atatürkcülüğü kullanıpda yanlış işler yapmak suc -
Qin bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
atatürkcülük suc değil lütfen yazdıklarımızı yanlış anlamayın atatürkcülüğü kullanıpda yanlış işler yapmak suc
-----------------------------Peki islamiyeti kullanıp da yanlış işler yapmak suç mu ?
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
atatürkcülük suc değil lütfen yazdıklarımızı yanlış anlamayın atatürkcülüğü kullanıpda yanlış işler yapmak suc
-----------------------------Peki islamiyeti kullanıp da yanlış işler yapmak suç mu ?
-----------------------------E bu da suç güzel kardeşim sen nereye varmayı düşünüosun böyle :|
-
AmoR bunu yazdı:
Binkez yazdım 1001 kez nci yazısım atatürk +islamiyet+ milli değerlerimizi bizim için olmassa olmazlardan olan her ne varsa ... bunları kullanarak emelllerini ve amaçlarını gercekleştirmek bizi bölmek kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen her kim veya kimler var ise hepsinin allah belasını versin yeterlimi?? -
Atatürk'ün sizin sevginize ihtiyacı yok ULAN..
siz sevsenizde sevmesenizde Atatürk bu ülke nin kurucusu kurtarıcısı..
sen o başındakiyle tv ye çıkıp Atatürk'ü sevmiyorum desen ne olur kaşar onu savunacak onu sevecek milyonlar var sen kimsinki.. Atatürk'ü dinsiz yapan senin başbakanın zatn amq karısı.. o demedimi bi insan hem laik hem müslüman olamaz diyE? sonra da onda sorulduğnda siz müslümanmısınz (evet) laik misinz (evet) yine o vermedimi bu cevapları?
Ben hem LAİK'im hemde elhamdülillah MÜSLÜMAN'ım varmı ötesi? dinimi bildiğim kadar yaşarım milliyetçiliğimi bildiğim kadar savunurum.. sizn gibilerinde bu Ülke üzerinde yeri yok sizin yeriniz uşağı olduğnz push(t) un yanı..
o size, Atatürk ülkeyi kurtarmasaydı işgalcilerin yapabileceklerini orda yapabilir.. Belliki istediğinizde bu(!)¿SİKTİRİN GİDİN!
-
simdi sen bu konuyu buraya acmasan,burda boyle bir boku bile olmayacakti...
demekki adamlar dogru yolda ilerliyor...
alet olmayin,bunlarin halk arasinda konusuluyor olmasi bile onlarin isine gelir arkadaslar...
-
Qin bunu yazdı:
Binkez yazdım 1001 kez nci yazısım atatürk +islamiyet+ milli değerlerimizi bizim için olmassa olmazlardan olan her ne varsa ... bunları kullanarak emelllerini ve amaçlarını gercekleştirmek bizi bölmek kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen her kim veya kimler var ise hepsinin allah belasını versin yeterlimi??
-----------------------------Peki madem bu kadar kızgınsın bu değerleri kullananlara peki neden sadece tek taraflı bakıyorsun ? ADD üyeleri kullanıyor atatürkü diyelim , Peki tayyibin , Fettoşun Dini kullanmadığını söyleyebilicek olanınız var mı ? AKP ye giden oyların çoğu islami kesimi temsil ettiğinden dolayı değil mi ? Madem bu kadar rasyonel yaklaşıyorsunuz peki bu adam kayırmaca niye?
Bu vatanın kurtulmasında bize önderlik etmiş bi insana yapılan hakareti özgürlük olarak değerlendirmek sence normal bi iş mi ? Göz göre göre suistimal edilen değerlerimizi görmezden gelip sadece atatürkçüler şöyledir böyledir demek akıl karımı ?
Böyle konuşuyorsun, böyle sorular duyuyorsun, böylede şikayet ediyorsun. sorunu kendinde ara biraz da ...