Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
şerefsiz ... atatürk olmasa -ananı ingizli sikcekti haberin yok
-
ya ben anlamıyorum müslümanlıkta şöyle bişiy yokmu her insanı seviceksin mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel ama bunlar nasıl müslüman bilmiyorum ATATÜRK'Ü sevmiyorum
ben de herkesi sevmiyorum özellikle bu türbanlıları bende ama hiç deilse Atatürk gibi büyük bi insanı sevmediğimi söylemiyorum ben türbanlıları sevmiyorum diyorum at çöpe hepsini ::D
-
Haçlı savaşı olarak görüyorum. türban kilisedeki rahibe kıyafetidir. fransızca bir kelimedir. Aslen başörtüdür bizdeki.
Arkadaşlar Türk Gençliği şu zamanda Milli Mücadeleye mutlak surette hakim olmalıdır. Turgut Özakmanın kitaplarını okuyunuz.
Bir Milletin 2 tarihi olamaz. bunu oluşturanlara, tarihini bilmeyen gençlere yanlış yönlendirenlerin Allah bildiği gibi yapsın.
-
Yav kim bunlar konuşmaya bile değmez
-
Geçici cunta olcak abi.bunların alayını sınırdışı tekmeyle.ister arabistana ister cehennemin dibine amk.Sincanda tankları niye yürüttünüz demişler albaya.O'da motorları açılsın diye demişti kopmuşidüm =D Aklıma geliverdi birden bu hadise.Hayırlara vesile olsun inşalla...
-
mayrip doğru söylemiş bir milletin iki tarihi olmaz.ama asıl mesele Atatürk'ü sevip sevmemesinden ziyade bu insanlrın artık bu tür lafları daha özgürce söylemesidir.
Bakın ilk önce al ummah adlı örgüt sultanahmette hilafeti getireceğiz dedi polis birşey yapmadı.AKPli başkan atamızan çok özür dileyerek söylüyorum **ne diye bahseden bir fıkra anlattı,kimsenin sesi çıkmadı.Zamanla normal karşılamaya başlıyoruz herşeyi. -
İngilizler ona daha çok hak tanırmış güleyim bari ! Bilmiyoki o zaman ingiliz kızı hristiyan biri olarak dünyaya gelicekti.Atatürk'ü sen sevmemeye devam et.Sen git araplara ve iranlılara özen.İran bile humeyninin ne bok olduğunu biliyo çünkü o herif dini kullanarak kendini padişah gibi başta tuttu.İranlılar bunun böle olduğunu biliyo ama sesini çıkaramıyor.İran bile modernleşmeye çalışıyo yavaş yavaş modernleşme hareketleri başlıyo ama millet gibi ileri gidiceğinize hep geri gidin senin gibi geri kafacılar yüzünden Avrupada özellikle İngilterede rahipler ülkelerin başını yaktı.Atatürk kadar cesur,iyi,herşeyi vatanı için yapan ve çıkar gütmeyen bir insan dünyaya gelmemiştir.Diğer liderlerin çoğu kendini düşündü.Ama o kanının son damlasına kadar ülkemizin refah,aydın,özgür bir devlet olması için çalıştı.Ve bunuda yaptı Humeyniyi inceleyin Hz.Muhammed'e bile küfür etmiş biridir.Kendi çıkarları için İran o kadar modern bir ülkeyken resmen 100 yıl geri götürdü.Ama senin Kurtuluş Savaşında olan dedelerin senin bu dediklerini duysaydı yüzüne tükürürdü.Ama senin dışında seni oraya çıkartıp öyle konuşturanlardada kabahat var.
-
bu orospunun evlatlarını değil bunları programa çagıranı sikeceksin
-
bun ları esas yabancılara s... ki akılları başlarına gelsin Atatürk olmasaydı kim bilir kimin kucağında olurdu ondan haberi yok
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------
bun ları esas yabancılara s... ki akılları başlarına gelsin Atatürk olmasaydı kim bilir kimin kucağında olurdu ondan haberi yok-----------------------------
yok öyle daha cok zevklenirler. imkani olsa keskeki kurtulus savasi dönemine götürecen yunanlilarin fransizlarin yakip yikip gectikleri köylerde birer kız olsunlar bakayim bi o zaman görelim. vicdanina kodumun sahislari.