Atatürk"Ü Sevmiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

şerefsiz ... atatürk olmasa -ananı ingizli sikcekti haberin yok

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek

ya ben anlamıyorum müslümanlıkta şöyle bişiy yokmu her insanı seviceksin mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel ama bunlar nasıl müslüman bilmiyorum ATATÜRK'Ü sevmiyorum

ben de herkesi sevmiyorum özellikle bu türbanlıları bende ama hiç deilse Atatürk gibi büyük bi insanı sevmediğimi söylemiyorum ben türbanlıları sevmiyorum diyorum at çöpe hepsini ::D

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Haçlı savaşı olarak görüyorum. türban kilisedeki rahibe kıyafetidir. fransızca bir kelimedir. Aslen başörtüdür bizdeki.

Arkadaşlar Türk Gençliği şu zamanda Milli Mücadeleye mutlak surette hakim olmalıdır. Turgut Özakmanın kitaplarını okuyunuz.

Bir Milletin 2 tarihi olamaz. bunu oluşturanlara, tarihini bilmeyen gençlere yanlış yönlendirenlerin Allah bildiği gibi yapsın.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Yav kim bunlar konuşmaya bile değmez

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Geçici cunta olcak abi.bunların alayını sınırdışı tekmeyle.ister arabistana ister cehennemin dibine amk.Sincanda tankları niye yürüttünüz demişler albaya.O'da motorları açılsın diye demişti kopmuşidüm =D Aklıma geliverdi birden bu hadise.Hayırlara vesile olsun inşalla...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    mayrip doğru söylemiş bir milletin iki tarihi olmaz.ama asıl mesele Atatürk'ü sevip sevmemesinden ziyade bu insanlrın artık bu tür lafları daha özgürce söylemesidir.
    Bakın ilk önce al ummah adlı örgüt sultanahmette hilafeti getireceğiz dedi polis birşey yapmadı.AKPli  başkan atamızan çok özür dileyerek söylüyorum **ne diye bahseden bir fıkra anlattı,kimsenin sesi çıkmadı.Zamanla normal karşılamaya başlıyoruz herşeyi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    İngilizler ona daha çok hak tanırmış güleyim bari ! Bilmiyoki o zaman ingiliz kızı hristiyan biri olarak dünyaya gelicekti.Atatürk'ü sen sevmemeye devam et.Sen git araplara ve iranlılara özen.İran bile humeyninin ne bok olduğunu biliyo çünkü o herif dini kullanarak kendini padişah gibi başta tuttu.İranlılar bunun böle olduğunu biliyo ama sesini çıkaramıyor.İran bile modernleşmeye çalışıyo yavaş yavaş modernleşme hareketleri başlıyo ama millet gibi ileri gidiceğinize hep geri gidin senin gibi geri kafacılar yüzünden Avrupada özellikle İngilterede rahipler ülkelerin başını yaktı.Atatürk kadar cesur,iyi,herşeyi vatanı için yapan ve çıkar gütmeyen bir insan dünyaya gelmemiştir.Diğer liderlerin çoğu kendini düşündü.Ama o kanının son damlasına kadar ülkemizin refah,aydın,özgür bir devlet olması için çalıştı.Ve bunuda yaptı Humeyniyi inceleyin Hz.Muhammed'e bile küfür etmiş biridir.Kendi çıkarları için İran o kadar modern bir ülkeyken resmen 100 yıl geri götürdü.Ama senin Kurtuluş Savaşında olan dedelerin senin bu dediklerini duysaydı yüzüne tükürürdü.Ama senin dışında seni oraya çıkartıp öyle konuşturanlardada kabahat var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    bu orospunun evlatlarını değil bunları programa çagıranı sikeceksin

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek
    bun ları esas yabancılara s... ki akılları başlarına gelsin Atatürk olmasaydı kim bilir kimin kucağında olurdu ondan haberi yok

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Spy-met bunu yazdı:
    -----------------------------
    bun ları esas yabancılara s... ki akılları başlarına gelsin Atatürk olmasaydı kim bilir kimin kucağında olurdu ondan haberi yok

-----------------------------

yok öyle daha cok zevklenirler. imkani olsa keskeki kurtulus savasi dönemine götürecen yunanlilarin fransizlarin yakip yikip gectikleri köylerde birer kız olsunlar bakayim bi o zaman görelim. vicdanina kodumun sahislari.

Toplam Hit: 22334 Toplam Mesaj: 106