Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
ne diyelim ki. beyinsizleri ekrana çıkartanlarda suç. bu kadın Türk vatandaşlığından çıksın. haketmiyor.
-
İranda özgürlük içerisinde yaşmalarını tavsiye ediyoruz kendilerine güle güle gitsinler mümkünse geri dönmesinler...
Bu arada asıl değinmek istediğim şey bir yanlışı düzeltmek forumda bir çok yerde daha gördüm burda da hazır konusu açılmışken yazıverem dedim
Adı geçen şiir "Be Hey Dürzü" Neyzen Tevfik'e ait değil olayla alakalı gazete haberi için link:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=268848
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
hp32 bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@
Orospunun dölleri sktirin gidin o çok sevdiğiniz şeriat rejiminde ot gibi yaşayın amq.ATATÜRK size şu anda bu itliği yapma hakkını bile vermiş!Böyle bi adamı sen zaten bu düşünceyle sevme.Ulan inş. vururlar bu kaşarlarıda ve bunun gibileride şu dünya biraz olsun daha temiz olur belki...
muhauhauhauha wasd höst
-----------------------------Ne diyim daha yanlışmıyım ama? lan sinirlerim bozuldu amq :D ulan ingilizler fransızlar bile korkudan bile olsa Atatürke bi saygı duyar bu şerefsizler ne diyo :D
treasure nin kız versiyonu olm taşak için çıkıyo işte tv ye -
görüyoruz işte türbanı kimlerin savunduğunu, bu yüzden türban yasak var mı ötesi a.k!
dölünü siktimin orospusu :/
-
ercag bunu yazdı:
ah ulan ben bu karıya bi ADSL bağlasam varya off
-----------------------------:D Ne diyim ki Edit:esas konuyla ilgili yorum yapmamışım,böyle gerizekalılara söylenecek pek bi laf yok.Bağnaz öküzler,la recep ivedik bile sizden daha mantıklı,akıllı.
-
Ben bu gibi insanlara orospu denmesine bozuluyorum açıkcası.Orospular bir işe yarıyorlar bir iş yapıyorlar ama bunlar ne bok yiyorlar.İngilizler olsaydı özgür olurduk demiş bre gerizekalı bugün bu topraklara ingilizler hakim olsaydı sen dinini yaşayabilecekmiydin ki ? Yada anandan müslüman doğabilecekmiydin ?
Özgürlük istiyormuş örnek aldığı ülkeye bak.
-
salak karı daha doğru dürüst cümle kurmayı bilmiyor.nankör köpekler.
-
İlk defa hakaret edeceğim, ne olursa olsun a.q
Geçmiş bir zamanda Ilıcak denilen ne olduğu belirsiz bir tip, yanına ABD'nin gayri meşru çocuğu M. Kavakçı denilen *rospuyu da alıp meclise girip türban için zamin yoklamıştı. Şeriatın ayak sesleri bunlar.
Birinci meclis "Bu ülke müslüman kalmalı" faaliyeti için uğraşırdı. Bunu bilmiyorlardır herhalde.
-
Orospu para kazanmak için erkeklerin cinsel isteklerine karşılık verir . Vücudunu kullanarak para alır , mecburidir bir nevî .
Bunun ruhu orospu , ne para kazanıyor ne de bedenini kullanıyor . Orospu olmak için bir zorunluluğu da yok , orospudan öte bu .
-
bu orospunun facebook sayfası http://www.facebook.com/photo.php?pid=412134&id=571934037#pid=270487
onun ATATÜRK ü sevmiyorum deme hakkım varsa benim ona orospu deme hakkım hayli hayli...