ATM’Lerin Yüzde 95’İ Windows XP İle Çalışıyor
-
ne kadar abartı ya. şunların haberlerine inanmamayı öğrenmek lazım.
-
nolur nolmaz bankadaki bütün parayı çekeyim
-
Bankalar kârlarının bi kısmını MS amcaya verip ATM'ler için Windows 8 Embedded lisansı satın alacaklar ve 2023'e kadar rahat edecekler.
Tek çözüm budur.
-
simdiye kadar banka sistemlerini heklemeye çalisanlari simdideye kadar turkiyede sanirsam hic rastlamadik
bundan sonra da zannetmiyorum
bizde tunel kazip ya da guvenlik sirketinden para calma olarak yansiyo -
vegapc bunu yazdı
atm ler noktadan noktaya kullanır.
internete normal çıkışları yok. hacker napacakbankalara başka türlü nasıl windows 8-9 satacak MS amca
-
Bizim arkadaş geçenlerde fantazi yapıp xp üzerinde dosta çalışan muhasebe programını 64 bit win7 de tam ekran çalıştırmayı başardı, iki gün düşündüm 3rd program kullanmadan nasıl yaptığını çözemedim, neticede sırrı verdi ve rahat uyuyabildim, atmlerin win7 ye geçişince ciddi ekmek var. Tabi ki iyi kanal bulmak gerekli, bankalara hizmet satmak kolay değil.
RETRET tarafından 22/Oca/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Care cloud teknolojisi :)
-
RETRET bunu yazdı
Bizim arkadaş geçenlerde fantazi yapıp xp üzerinde dosta çalışan muhasebe programını 64 bit win7 de tam ekran çalıştırmayı başardı, iki gün düşündüm 3rd program kullanmadan nasıl yaptığını çözemedim, neticede sırrı verdi ve rahat uyuyabildim, atmlerin win7 ye geçişince ciddi ekmek var. Tabi ki iyi kanal bulmak gerekli, bankalara hizmet satmak kolay değil.
ee abi olay neymiş peki nası şeediyomuşuz :)
-
kurumsal destek devam ediegi icin sorun yok (:
-
uzatıldığını okumuştum.
ah öyle bir açık olsa da o 2015 günü tüm bankaların fişi çekilse.. hackerlar zengin olsun biraz lan :D hep kötü iş adamları mı olacak
zone tarafından 22/Oca/14 03:29 tarihinde düzenlenmiştir