folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ATT'lerin Sorumsuz Olma Sorunsalı



ATT'lerin Sorumsuz Olma Sorunsalı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=ESe6efmwlFk

     


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2009
    Homo

    insan kalmadı ki memlekette

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2007
    Erkek

    ısparta il sağlık müdürlüğüne değil hocam bimer ve sabim'e şikayet etmelisin.. Bimer ve Sabim'e açıklayıcı bir şekilde yaz ısparta il sağlık müdürlüğüne de şikayet ettiğini belirt herhangi bir işlem yapılmamıştır diye not yaz hocam..

     

    essan tarafından 06/Eki/15 19:57 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek
    21li bunu yazdı

    olayın aslını astarını bilmeden sallayıp durmuşsunuz.. son 4 senedir akp iktidarı tarafından sağlık sistemi taşeronlaştırıldı.. hastanelerin en önemli birimlerinden biri olan radyolojide bile en basitinden röntgende ilkokul 3 terk adam çalıştırıldığını gördüm ben.. geçen sene att gibi hayati bir birimde de taşeronlaştırma başladı.. tomografi gibi ingilterede suan kritik durumlar haric kullanımı yasak olan bir birimde bile hiçbir bilgisi olmayan adamlar çalıştırılıyor.. en basitinden 400 akciger grafisinden alınabilecek radyasyon sadece 1 tomografi çekiminde alınabiliyor.. artık varsın gerisini siz düşünün.. sağlıkçıyım ama mesleğimi yapmıyorum.. benim gibi milyonlarcası var.. ortalık iktidar yandaşı taşeronlara bırakıldı.. o sana küfredende muhtemelen ambulans şoförüdür.. att öyle birşey yapmaz.. ambulans şoförleride taşeron firma tarafından tayin ediliyor.. ne de olsa arkam sağlam diyip sağa, sola sataşıyorlar.. nerden mi biliyorum çünkü çok kez şahitlik ettim bu olaylara..

    Genel hatlarıyla katılıyorum. Ayrıca eşim 112 çalışanı. Yani ATT. Abim hekim, annem emekli ebe hemşire. Elini sallasan sağlıkçıya çarpıyor bizde :)

    O saygısızlık eden şofördür yüksek ihtimalle dicem ama, canım ülkemde sağlık sektörü ne halde dersen, tamamen içler acısı. Öyle bir başıboşluk, öyle bir aymazlık ki sorma. Yıllarca özel bir poliklinik işlettik, 2004 yılında sattık savdık da kurtulduk sonunda. Uğraşılacak iş değil. Hele son yıllarda taşeronlar işin içine girince iyice boku çıktı. Eğitimsiz, görgüsüz insan doldu sektör.

    Bugün sabah 5'te hastaneye gittim. Ordaki lise mezunu çömez hemşirenin bi tavırları var, suratının ortasına koysan yeri.. Şuraya yat, kolunu aç, hareket etme, tamam kalk... Emir verir gibi sözler, ukala ukala davranışlar.. Halim yok uğraşacak, en son, "-Tanımadığımız kişilere sen değil, siz diye hitap ederiz. Ben 24 yıllık öğretmenim. Çocuklarıma da bunu öğretiyorum" dedim, gitti bi daha gelmedi başka hemşire ilgilendi sonrasında. Muhtemelen taşeronun çalışanı.

    Ne yapalım, bi söz var Allah eksik etmesin de düşürmesin de...


    H̶u̶z̶u̶r̶ Para islamda. Paradan 1 sıfır daha attım. Dolar artık 35 değil, 3,5 lira desin, bu halkın %60'ı bayram etmezse ben de sokaklarda ben eşeğim diye bağırarak koşturucam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

    onun oracıkta anasını sikmediysen bi bok yiyemezsin başka zaman

    aynen katılıyorum o an yapılması gererkirdi ne yapılacaksa devlet herzaman kendi adamını korur 

    a.k nereye yetişecekmiş kahveyemi yetişecek okeye 4üncümü kjalmamaış işin bu ulan senin sağlık için beklemeyeceksin de ne için bekleyeceksin 


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Müsait bi zamanda bimere falan yazayım en iyisi, Bunlar hep cehaletten oluyor zannımca. Empati yapmasını bilseler böyle yapmazlar diye düşünmekteyim


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    Ben hastanede staj yaparken bir hemşire ile evli olan hastane müdürünün bana tavsiyesi aklıma geliyor. "Bu hemşireler bir iğne yaparlar diye kendilerini cerrah sanırlar, aman oğlum başını yakma." demişti. Bi' de hemşire tribi vardır sen onu görmemişsin. Doktor tribine hiç değinmiyorum. :D Ha hepsi aynı mıdır değil tabi ki ama arada böyleleri çıkıyor.

    Caliber tarafından 06/Eki/15 22:05 tarihinde düzenlenmiştir

    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

    Ben hastanede staj yaparken bir hemşire ile evli olan hastane müdürünün bana tavsiyesi aklıma geliyor. "Bu hemşireler bir iğne yaparlar diye kendilerini cerrah sanırlar, aman oğlum başını yakma." demişti. Bi' de hemşire tribi vardır sen onu görmemişsin. Doktor tribine hiç değinmiyorum. :D Ha hepsi aynı mıdır değil tabi ki ama arada böyleleri çıkıyor.

    Geçen facede denk geldi, Tıp fakültesinde stajyer kızın biri, daha yaşı 16-17 Ameliyatta hastayla selfie çekilmiş fb'de profil resmi yapmış :) Daha ne diyeyim


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    Sağlık sektöründe çalışıyorum. Şimdi size sağlık sektöründe çalışan insanın ruh halini aktarayım. Olaya tek yönlü değil de empatik yaklaşmaya çalışın... Anlatacaklarımın @cache veya diğer müritlerle hiçbir alakası yoktur. Yeri gelmişken ve konu sağlık personelinden açılmışken yazmak istedim.

    - Doktorlar diğer sağlık çalışanlarını her zaman ezer. Her doktor ezmez birkaç tane böyle kendini bir yarrak sanan orospu evladı vardır, en ufak hatanda bağırır çağırır hatta çalışan çok ezikse küfreder. Böyle kendini bir yarrak sanan, çocukken kendini ifade etmekten aciz kalmış büyüyünce de 6 yıl okumaktan başka bir bok yapamamış ve hala iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz orospu evlatları yüzünden sağlık çalışanının bütün günü moralsiz ve kötü geçebilir.

    - Hastalar doktorun karşısında el pençe divan dururken bizim karşımızda ezici durur. En ufak olayda "ben hastayım, ben her zaman haklıyım, bana kölelik etmek zorundasın, ben üstünüm sen hizmetçisin" gibi tavırlar takınırlar bize karşı. Ama aynı orospu evladı doktora aynı tavrı takınamaz (doktordan memnun kalmasa bile) hatta doktora tapar böyle tipler. İşte böyle orospu evlatlarına genelde kötü davranırız. Herkesin bir gururu var dimi ?

    - Geçen bir adamla bir kadın geldi (çarşaflı kadın+uzun sakallı şalvarlı adam kombosu) biz muhafazakar aileyiz bayan personel ilgilensin karımla dedi bana. Ben erkekmişim o yüzden "beni istemiyorlarmış". Ulan ibnenin evladı piç yobaz, gittiğin doktor erkek ve karının her yerini elleyerek muayene ediyor ama o nolacak ? Ki benim işim karısına dokunarak veya yaklaşarak yapılacak bir iş bile değil. Hastanede elli tane bayan doktor var piç onlara gitseydin madem ? Erkek doktor karının her tarafını elleyince muhafazakar değil, erkek sağlık personeli olunca auvvv.

    - Ben hastaya göre muamele yapıyorum. Sağlık personelinin %90'ı hastaya göre muamele yapar bunu unutmayın. Eğer siz doktor karşısında el pençe divan durup diğer personellere üstünlük taslarsanız, trip atarsanız, ego yaparsanız; personel de sizin işinizi sikinin ucuyla yapar. Hiç kimse kusura bakmasın. Ne yüzünüze bakarlar ne memnuniyetinizi düşünürler. Ben de öyleyim gitsin istediği yere şikayet etsin.

    Hasta bana psikolojik açıdan baskı kuruyorsa, konuşma şekli dağdan inmiş ayı gibiyse, emir kipleriyle konuşuyorsa ben o hastayı adam yerine değil eşya yerine bile koymam ve bunu ona hissettiririm.

     

    Ama bazı orospu çocukları da hiçbir sebep yokken triplere girip suçsuz günahsız hastaya kötü davranıyor işte öyle sağlık personelinin de amına koyayım. Öyle personele selam bile vermem. Siz de hasta olarak gidip şikayet edin, hakkınızı arayın.


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Benzeri başıma geldi, personel suçundan ziyade sistemin suçuydu bir nevi. 10-15 dakika içerisinde gelen ambulans - ki 5 dakikadan fazlası "geç"tir ambulans için - içinden yamulmuyorsam 1 şöför 1 de ufak tefek çelimsiz bir bayan indi. Hadi biz evde 3 erkektik, annem baygındı, iyi kötü sedyeye bindirdik taşıdık. Evinde yalnız yaşayan yaşlılar var. Çoğunlukla da çok kilolular. Yalnız olmasa dahi, adam/kadından birinin başına iş gelse, ambulans 15 dakikada gelse, gelen ambulansta da sedyeye bindirip taşıyacak kas gücü yoksa ne yapacak bu insanlar? bilmiyorum..

    edit; gss ayağına soymayı biliyorlar ama amk

    noname tarafından 07/Eki/15 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

    ...said addicted.
Toplam Hit: 3312 Toplam Mesaj: 33
orospu çocuğu