Autocad 2010 Ve Üzeri İçin Eğitim Seti Var Mı?
-
Arkadaşlar çok aradım ama ya üçbeş konuyu anlatmış bırakmış yada görsel eğitim firmalarının demo videoları bir türlü full türkçe 2010 ve üzeri için görsel eğitim seti bulamadım bildiğiniz bir eğitim seti varmı indirebileceğimiz?
-
autocadokulu na bir göz at
-
takipdeyim
-
autocad okulunda net bişe yok toplu birinin anlattığı bir görsel eğitim seti arıyorum hocam bilirsiniz ya turkekip php eğitim seti gibi
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
autocad okulunda net bişe yok toplu birinin anlattığı bir görsel eğitim seti arıyorum hocam bilirsiniz ya turkekip php eğitim seti gibi
-----------------------------hacı lynda.com eğitim setleri varda ingilizce
-
u235 bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hacı lynda.com eğitim setleri varda ingilizce
-----------------------------yok hocam türkçe lazım
-
bulan olmadımı arkadaşlar
-
sen setın tamamını ıstıyorsun anladıgım kadarıyla ama zor bulursun . youtube dan konu olarak bakarsan bulursun.
-
asdeccc bunu yazdı:
sen setın tamamını ıstıyorsun anladıgım kadarıyla ama zor bulursun . youtube dan konu olarak bakarsan bulursun.
-----------------------------yaw bi set oalarak hiçmi düşmemiş nete
-
Programmer bunu yazdı:
Arkadaşlar çok aradım ama ya üçbeş konuyu anlatmış bırakmış yada görsel eğitim firmalarının demo videoları bir türlü full türkçe 2010 ve üzeri için görsel eğitim seti bulamadım bildiğiniz bir eğitim seti varmı indirebileceğimiz?
-----------------------------sen programlama kasmıyormusun autocad nerden çıktı
-
Autocad arayuzunun surumler arası farkı pek yoktur.2007 nin bir kaç tane seti var.Surumlerin de birbirinden fazla bir farkı yoktur.AutoCAD 2004 üzerinde anlatılan bir set bile olsa iş görür. //Merak ettim Hangi amaçla kullanacaksın?