folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Av zamanlarını takip ederlerse böyle sıkıntılar olmaz.Avcılık dersenizde anlatılmaz yaşanır...Eline tüfek almamış adamlar gelip burda karalamasın 

birşeyleri.

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

yani takip etmek lazım. bizim burda takip eden de var etmeyende.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

mna bile korum siz gidin bi karadenizde domuz avına çıkın o heyecanı yaşayın da göreyim buziğinizi bakalım o zamanda diyormusunuz avcılık spor değil

+111111 :D

Kendi yorumum: amk dünya yaratıldığında marketlerle avmlerle falan birlikte yaratılmış zaten dimi :D

"ben çıkayım kasabın mağarasına gideyimde köftelik kıyma alayım, başka bişey lazımsa mağaraya gelirken alayım?"

Saçma sapan konuşmayın yani amk.

Kedi mevzusuna gelince; tamam işkence etmiş, bu iyi birşey değil ama bi o herif mi kedi kesti bugüne kadar? Bi işkence eden o mu var? Kör bulduğunu topal tuttuğunu s**miş hesabı, buldunuz birini linç edin amk. Ama o adam kedi değilde adam doğramış olaydı götün götün kaçardınız "ulan ya bizide keserse" diye. Herkes gücünün yettiğine... Diyecek çok lafım var da, daha anlayarak cevap veren çıkmadı.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Şimdi ben gidip et alıyorum evet, ama trilyon verseler hayvanı öldürmem.

Sonuçta ölmüş hayvanı yiyorum =) Düşününce çok salakça ama et yiyenle et (yada ne için olursa olsun) hayvan öldüren aynı kefeye konulmamalı

bence her avcı bir can aksoydur. Her et üreticisi de can aksoydur tabi.

o zaman bu dediğine göre bütün dünya ya vegan olacak yada komple caniyizi :D

hepimiz avcıyız hepimiz caniyiz mi diyelim yada :D 

hayvana eziyet edilmediği sürece et yemede problem yok hacı doğanın kanunu bu insana  et yediği için cani veya et yemek istediği için 

cani demek bi aslana neden ceylan avlıyorsun  yeşillik ye demekle aynı şey çünkü doğasında var  aslanın aynı şekilde insanında bundan kaçı yok

genimiz böyle  ilk insanda  sonucta avcılık ve toplayıcılkla yaşamış o yüzden et yemek veyahut et yemek için hayvan öldürmek 

insanlık dışı diyemezsin çünkü senin atalarında aynı şekilde yaşamıştır.

he acı vererek  veyahut zevk almak için yapılırsa elbette karşıyım mesela  sırf zevk için veyahut satmak için kaplan  aslan fil vb .

öldürüsen işte buna canilik derim .

yani şöyle bişi yenmezmi allasen :D

naptın gece gece hocam yaaa offff :(

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Otlarda canlı değilmi mk onlarıda yemeyin kesmeyin biçmeyin. Suyla yaşamayı öğrenelim oldu olacak hidrojen oksijen katili demezlerse tabi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

tbtde pipisi küçükler iyice azıttı, uğraşma boşuna klavye reisliği erkekliğine erkeklik katmaz. tatmin için başka şeylere yönel bu kadar kafaya takma, racon keserek pipi büyümez :D

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ilk sayfadakileri okudum sadece yorumum sudur herkes yanlis algilamis.adam demiyor ki et yemeyelim.simdi o tavsani vuran avci ac kaldigi icin mi yiyecegi icin mi yoksa zevk icin mi vurdu.tabi ki zevk icin.ben buna karsiyim.tavsan eti guzeldir yerim ama zevkibede tavsan vurulmaz.yemeyeceksen vurmayacaksin aga

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Beslenme söz konusu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ya iyide kimse hayvan öldürmese ben de et bulamasam, kasapta markette satılmasa ormana çıkıp hayvanlara ateş etmicem.

En çok işte etsiz kalacam başka bişiler yiyecem. Et bana ulaşılır olduğundan yemeden duramıyorum.

Benim suçum olduğunu kabul etmiorum yani yediğim hayvanlar ben yemesem de ölmüşlerdi

yediğin hayvanlar sen yemesen de ölmüşlerdi katılıyorum. fakat talep tahmini geçmiş veriler incelenerek yapılıyor. sen bugün et yemesen üretici talep tahminini düşük tutacak ve daha az hayvan öldürecekti. bugün et yemen yarın (gelecekte) kesilecek hayvan sayısını arttırıyor. 

can akyol olayında neden bu kadar tepki gösterildi anlamak mümkün değil. sürü psikolojisi heralde. sen bk'de steakhouseları whooperları hüplet, biri zevkine hayvan katledince 'vııyyyy'. ulan bamya da yesen yaşayacaksın ama lezzeti için yani zevkin için timsah gibi götürüyosun dana etini çakal. elemanın yaptığını savunmuyorum ama tepki gösterenlerin çelişkisini komik buluyorum. bu konuyu açan kişi de bir o kadar komik bana göre.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu yıllardıdr süren hayvan kesme biçme avlama muhabbetine çözüm var aslında tartışmaya gerek yok.

hangi hayvan türü olursa olsun hamilesi daha yetişkin olmayanı kesilme yaşı gelmemiş olanı

ve avlama yaşı gelmemiş olanı koruyup gerekli önelmeler alınacak.

bu durumları çiğneyenlere ağır cezalaer verilecek.

sadece kesilmesi gereken hayvan uzman kişiler tarafından kesilip gereği yapılacak.

ve sürekli karşılaştığımız acı manzarlar ortadan yyavaşça kalkkacak.

sorun şu : bende et yiyorum ama böyle hamile hayvanı kesip nebileyim işkence ile bilniçsiz yapılan kesimleri avları da doğru bulmuyorum.

ete ihtiyacımız var ama işkencesiiz hamile küçük yavru olmayan kesilme yaşı gelmiş hayvanlar korunmalı

et vermekten başka işe yaramayan hayvanlar olamsı gerektiği gibi kesilirse  daha şşefkatli bir durum olur.

sonuç olarak insanlarda ölüyor havyanlarda ölüyor. 

e bari et vermekten başka bir işe yaramanyanları kendimize besin yapalım ki hayvanların hayatındada saygımız olsun genç olanlar yaşasın falan filan.

şimdi diyeceksiniz sen hiç avlanmadınmı yok şöyle böyle.

yok abi avlanmadım gidip bir tavşan vursam bayağı üzülürüm etinide yiyemem.

kurban kestiklerinde yemiyorum o hayvanın etini amk yılarrdıdrda yemedim.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 63