Avea Kamu Mega Tarifesi İçin Referans Aranıyor
-
Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta da beli,rttiğim için Avea Mega Tarifesini kullanabilmek için Emniyet Mensubu arkadaşlardan referans arıyorum.
Referans Sisteminde referans olan memur arkadaşı bağlayan ilgilendiren hiç bir durum söz konusu değil. Sadece 3 referans haklarından birini satın alacağım.
-
Avea nın polis hatları için referans olmak yetiyor mu yani polisi baglayan hiç bir durum söz konusu degil mi ?
-
la çekmiyo ya ben kullandım hiç bi yerde çekmiyo amk aveası ya boşver hacı napcan onu git vodafoneda 30 tl 500 dk 500 sms 500mb internet al mis
-
Öyle ya da böyle kullanıyoruz napalım.
Polisi bağlayan bir durum yok. Kendi de Avea kamu mega kullanması gerekiyor sadece.
-
Hoca referans olurum da ben kendim gecmedim daha. Avea'ya gidip gecersem eger haber ederim.
-
Hocam benim avea hattım normal faturalı mega tarife olan polis arkadaş bana referans olsa geçebilirmiyim bende bu tarifeye
edit: Referans olma aşalamalarını anlatırsan bende geçmeyi düşünüyorum hocam o konuyada açıklık getirirsen sevinirim.
kapil tarafından 25/Eyl/13 09:53 tarihinde düzenlenmiştir -
biz de kamu calisaniyiz amk neden sadece polislere bu tarife
-
mataramasuko bunu yazdı
biz de kamu calisaniyiz amk neden sadece polislere bu tarife
http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Kamu/MeslegeOzel
En iyisi polislerinki ya hem ucuz hem dataya bak dakkaya sms e bak
PanxeR tarafından 25/Eyl/13 11:15 tarihinde düzenlenmiştir
-
kapil bunu yazdı
Hocam benim avea hattım normal faturalı mega tarife olan polis arkadaş bana referans olsa geçebilirmiyim bende bu tarifeye
edit: Referans olma aşalamalarını anlatırsan bende geçmeyi düşünüyorum hocam o konuyada açıklık getirirsen sevinirim.
Tarifelere, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olmak isteyen Kamu çalışanı olmayan müşterilerimiz, Avea Kamu tarifesi kullanmakta olan bir yakınları tarafından referans gösterilerek bu tarifelerden yararlanabilirler. Bir Avea Kamu hattından en fazla 3 referans gösterilebilir. Aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Tarifeleri'ne mensup müşteriler kendi adlarına 7 hat alabilirler. Detaylar için tıklayın.
PanxeR tarafından 25/Eyl/13 11:11 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
la çekmiyo ya ben kullandım hiç bi yerde çekmiyo amk aveası ya boşver hacı napcan onu git vodafoneda 30 tl 500 dk 500 sms 500mb internet al mis
aynı paketin 1000 smslisini üstelik her yöne olayinini 19 tl ye avea da kullanıyodum bi kaç önce yeni taşındığımız yerde çekmeyince mecbur vadofona geçtim
-
varsa polıs bende gecıyım hemen :D