Avea Kamu Mega Tarifesi İçin Referans Aranıyor
-
kapil bunu yazdı
Hocam benim avea hattım normal faturalı mega tarife olan polis arkadaş bana referans olsa geçebilirmiyim bende bu tarifeye
edit: Referans olma aşalamalarını anlatırsan bende geçmeyi düşünüyorum hocam o konuyada açıklık getirirsen sevinirim.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega
Ayrıntılar burada.
Referans olayı öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp ya da avea bayiye gidip referans beklediğinizi bildiriyorsunuz. Sonrasın da referans olacak polis memurunun cep telefonunu yazıp 6008 e gönderiyorsunuz. 7 gün içerisinde polis memuru gelen sms i onaylıyor. Faturalı bireysel hat sahibiyseniz direk kamu mega tarifesine geçebiliyorsunuz. Fakat referans yoluyla tarifeyi kullanan aboneler başkalarına referans olabiliyor mu onu bilmiyorum.
Bu arada hala referans bulamadım arkadaşlar.
-
referans olacak arkadasa cam sakizi coban armagani hediye alinir :)
-
mataramasuko bunu yazdı
ne alacan la ona göre işten çıkıp izin alıp gideyim avea'ya :D
-
referans buldum ama geçiş yapamıyorum seç 1000 paketi kullanıyordum kullandıgınız servislerden dolayı referans isteginiz reddedildi diye mesaj geldi referanstan yararlanmak için faturalı hangi tarifede olmam gerekiyorduki acaba
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
ne alacan la ona göre işten çıkıp izin alıp gideyim avea'ya :D
hocam para vereyim dicektim ama ayıp olur diye yazmadım ne biliyim bi tshirt gömlek gibi bişey alabilirim :)
-
Nasil yaa polis referans bulsak yetiyor mu yaniiiiiii???
-
çıkmaz biliyom ama referans olabilecek kişi varsa %100 bende geçerim :)
-
Aynen referans olan arkadaşa çam sakızı çoban armağanı Bi şekilde hallederiz. Dilerse direk makul Bi fiyat karşılığında halledebiliriz.
-
hadiyin la referans olana karacadan bi gömlek :)
-
suhatuna bunu yazdı
Nasil yaa polis referans bulsak yetiyor mu yaniiiiiii???