Avea Kullananlar Bi Baksın!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    Hacılar hocalar 1 haftadır avea dağıttı ne adam gibi arama yapabiliorum, hiç mesaj gönderemiyorum hemde hiç, kontör aldım 2 günde zor yükleyebildim 3 günde bedava mesajı anca yapabildim kontör göndereyim dedim 4 günde gitti. şu anda telefon hiç işe yaramıyor ne arama yapılabiliyor ne mesaj gönderilebiliyor kafayı sıyırmak üzereyim.. Varmıdır bi bildiği olan? Topluca Avea müşteri hizmetlerini arayıp topluca sorun bildirsek ciddiye alırlarmı acaba?

if else while vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

topluca bi yeri aramaya fln gerek yok bi hata var ve adamlar bunun illaki farkındalar ve halletmeye calısıyolardır

eet msjlarda cok prblem var arama sırasında sık sık kesilio vs vs

snn dediin kdr hiç bieş yapamıyorum olayı yokda sıkıntı yaratıo

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    SeLoDoX bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben de avea kullanıyorum fakat bi' sorun yok şuan ;) sen direk arasana müşteri hizmetlerini hepimize ne gerek var 
    -----------------------------
    Bende mi bi sorun var ki abi ne arama yapabiliyorum ne mesaj gönderebiliyorum başka ne yapılabilir ki zaten :S neyse bi deneyecem kafayı yedirtti bana :S

if else while vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    bendede sorun var avea dan kaynaklı bi durum ozellikle geceleri cok kotu oluyo..avea sorunu halleder heralde hayırlısı demek lazım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Bende hiçbir sorun yok, gayet sağlıklı iletişiyorum. bulundugunuz bölgeden olabilir bu farklılık.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Aynen bendede mesaj problemi var
    Avea faturalı hat kullanıyorum yolladiğim 10 mesajdan 3'ü gidiyor ; Ama geri kalan gitmeyen 7 mesajında parasını alıyor $erefsizler.
    Böyle hizmetin ben ta.. :) Herzaman 35 YTL'yi geçmeyen faturam bu ay 55 YTL geldi sırf bu mesajlarin böyle olmasından dolayi.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gawath
    gawath's avatar
    Erkek
    öyle bir okkalı küfür ettim ki..ama yetkili yok işte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Konuyu acan arkadas haklı saat:21'den gece 2'ye kadar ne msj gidiyor nede gittimi dogru düzgün ulasabiliyor 1 msj'ı 10 kere gonderiyorum oda 1 tanesi iletildi diyor oda sansa su 1 hafta icinde o saatler arasında 600küsür msj hakkım gitmisdir :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    hoca valla ben öğretmen hattı kullanıom annem saolsun gayet net çekio msj atıyo ama internet kafelerde haric...:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı anda 5 kişiyle mesajlaşabilen bir yapım var :)

ve avea takır takır mesaj gönderiyo :)

hem telefonla konuşup hemde mesaj çekebilme özelliğimde var :)

avea onuda başarıyor...hem tel'De muhabbet ediom hemde biyandna msj atıom arkadaşlara :D

teşekkürler AVEA :p

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    bende ilk avea aldığğımda aynı problemle karşılaştım zırt pırt görüşme kesiliodu arama yapamıodum sonra başka 1telefona takınca hattı düzeldi.sonra öğrendimki bazı telefonların sistemi aveayı kaldırmıo özellikle simensler.1deneyin belki sorun budur

paramparça aşklar ve köpekler..
Toplam Hit: 4086 Toplam Mesaj: 24