Avea Kullananlar Bi Baksın!..
-
Hacılar hocalar 1 haftadır avea dağıttı ne adam gibi arama yapabiliorum, hiç mesaj gönderemiyorum hemde hiç, kontör aldım 2 günde zor yükleyebildim 3 günde bedava mesajı anca yapabildim kontör göndereyim dedim 4 günde gitti. şu anda telefon hiç işe yaramıyor ne arama yapılabiliyor ne mesaj gönderilebiliyor kafayı sıyırmak üzereyim.. Varmıdır bi bildiği olan? Topluca Avea müşteri hizmetlerini arayıp topluca sorun bildirsek ciddiye alırlarmı acaba?
-
topluca bi yeri aramaya fln gerek yok bi hata var ve adamlar bunun illaki farkındalar ve halletmeye calısıyolardır
eet msjlarda cok prblem var arama sırasında sık sık kesilio vs vs
snn dediin kdr hiç bieş yapamıyorum olayı yokda sıkıntı yaratıo
-
SeLoDoX bunu yazdı:
-----------------------------
ben de avea kullanıyorum fakat bi' sorun yok şuan ;) sen direk arasana müşteri hizmetlerini hepimize ne gerek var
-----------------------------
Bende mi bi sorun var ki abi ne arama yapabiliyorum ne mesaj gönderebiliyorum başka ne yapılabilir ki zaten :S neyse bi deneyecem kafayı yedirtti bana :S -
bendede sorun var avea dan kaynaklı bi durum ozellikle geceleri cok kotu oluyo..avea sorunu halleder heralde hayırlısı demek lazım
-
Bende hiçbir sorun yok, gayet sağlıklı iletişiyorum. bulundugunuz bölgeden olabilir bu farklılık.
-
Aynen bendede mesaj problemi var
Avea faturalı hat kullanıyorum yolladiğim 10 mesajdan 3'ü gidiyor ; Ama geri kalan gitmeyen 7 mesajında parasını alıyor $erefsizler.
Böyle hizmetin ben ta.. :) Herzaman 35 YTL'yi geçmeyen faturam bu ay 55 YTL geldi sırf bu mesajlarin böyle olmasından dolayi. -
öyle bir okkalı küfür ettim ki..ama yetkili yok işte
-
Konuyu acan arkadas haklı saat:21'den gece 2'ye kadar ne msj gidiyor nede gittimi dogru düzgün ulasabiliyor 1 msj'ı 10 kere gonderiyorum oda 1 tanesi iletildi diyor oda sansa su 1 hafta icinde o saatler arasında 600küsür msj hakkım gitmisdir :(
-
hoca valla ben öğretmen hattı kullanıom annem saolsun gayet net çekio msj atıyo ama internet kafelerde haric...:D
-
aynı anda 5 kişiyle mesajlaşabilen bir yapım var :)
ve avea takır takır mesaj gönderiyo :)
hem telefonla konuşup hemde mesaj çekebilme özelliğimde var :)
avea onuda başarıyor...hem tel'De muhabbet ediom hemde biyandna msj atıom arkadaşlara :D
teşekkürler AVEA :p
-
bende ilk avea aldığğımda aynı problemle karşılaştım zırt pırt görüşme kesiliodu arama yapamıodum sonra başka 1telefona takınca hattı düzeldi.sonra öğrendimki bazı telefonların sistemi aveayı kaldırmıo özellikle simensler.1deneyin belki sorun budur