Avea Kullananlar Bi Baksın!..
-
böyle giderse avea yada kafam g..
-
Hayda.Geçende banada bi başladı msjlar gelemey aynı mesajlardan 5 6 tane arkası arkasıya geldi dedim noluyo dalga mı geciyolar falan ...
-
en kazıkcı ve sağlamı Türkcell
-
Avea nın şebekeyle ilgili problemleri vede alt yapı sorunu arkjadaslarımızın dediği gibi baya süredir var.Özellikle mesaj sorunu gece başladıgı icin bence toplu yuklenmelerden kaynaklanıyor olabilir. Hep birlikte sevgilimize mesaj atalım suna dadanıp gece gece delirtelim diince bole oluo sanırım:D
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
hoca valla ben öğretmen hattı kullanıom annem saolsun gayet net çekio msj atıyo ama internet kafelerde haric...:D
Bendede ondan var i$te kamu hatti ama bende cekmiyor m.g hattı -
ozoglan bunu yazdı:
bende ilk avea aldığğımda aynı problemle karşılaştım zırt pırt görüşme kesiliodu arama yapamıodum sonra başka 1telefona takınca hattı düzeldi.sonra öğrendimki bazı telefonların sistemi aveayı kaldırmıo özellikle simensler.1deneyin belki sorun budur
Dediği gibi sorun telefonlarla uyu$maması galiba ba$ka bi telde denedim calı$dı :S normal mesaj atıyor yani :S
Alalala :S aynı i$letim sistemi kullanan tellerde denedim birinde calı$ıyor birinde calı$mıyor :S -
bende de sorun yok sizin oranın şebekede bir sorun olmasın
-
kendine geldi bu sabah /
-
evde bi hat wardı bayadır kullanmıyoduk
kontor aldım yuklicem , kontor yuklenmio , 9333 mudur nedir arıyorum işlem başarısız dio
neyse aveayı aradım , dedi suan bizde bi sorun var halledecez yarım saat sonra duzelir
3 saat gecti duzelmedi,bidaa aradım
buseferde şey dediler siz hattınıza uzun sure kontor yuklememişsiniz gidip bayiden kontor yuklemeniz lazım, karttan yukleyemessiniz dediler
hay amk dedim , akşam bidaa arayım dedim busefer 9333 e ulaştım rahatca yuklendi
cok boktan hizmet veriyolar
-
Türkcell kullanıyorum iki aydır her yöne dakıkası bi kontör. Ne mesaj gitmedi sorunu var nede çekmeme sorunu Eee dakıkası bi kontör olunca haliyle ucuz da :)
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 24