Avea Kullananlar Bi Baksın!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    böyle giderse avea yada kafam g..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Hayda.Geçende banada bi başladı msjlar gelemey aynı mesajlardan 5   6 tane arkası arkasıya geldi dedim noluyo dalga mı geciyolar falan ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    en kazıkcı ve sağlamı Türkcell
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Avea nın şebekeyle ilgili problemleri vede alt yapı sorunu arkjadaslarımızın dediği gibi baya süredir var.Özellikle mesaj sorunu gece başladıgı icin bence toplu yuklenmelerden kaynaklanıyor olabilir. Hep birlikte sevgilimize mesaj atalım suna dadanıp gece gece delirtelim diince bole oluo sanırım:D

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    GeForce bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca valla ben öğretmen hattı kullanıom annem saolsun gayet net çekio msj atıyo ama internet kafelerde haric...:D
    Bendede ondan var i$te kamu hatti ama bende cekmiyor m.g hattı

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    ozoglan bunu yazdı:
    bende ilk avea aldığğımda aynı problemle karşılaştım zırt pırt görüşme kesiliodu arama yapamıodum sonra başka 1telefona takınca hattı düzeldi.sonra öğrendimki bazı telefonların sistemi aveayı kaldırmıo özellikle simensler.1deneyin belki sorun budur

Dediği gibi sorun telefonlarla uyu$maması galiba ba$ka bi telde denedim calı$dı :S normal mesaj atıyor yani :S
    Alalala :S aynı i$letim sistemi kullanan tellerde denedim birinde calı$ıyor birinde calı$mıyor :S

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    bende de sorun yok sizin oranın şebekede bir sorun olmasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    kendine geldi bu sabah /
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

evde bi hat wardı bayadır kullanmıyoduk

kontor aldım yuklicem , kontor yuklenmio , 9333 mudur nedir arıyorum işlem başarısız dio 

neyse aveayı aradım ,  dedi suan bizde bi sorun var halledecez yarım saat sonra duzelir

3 saat gecti duzelmedi,bidaa aradım

buseferde şey dediler siz hattınıza uzun sure kontor yuklememişsiniz gidip bayiden kontor yuklemeniz lazım, karttan yukleyemessiniz dediler

hay amk dedim , akşam bidaa arayım dedim  busefer 9333 e ulaştım rahatca yuklendi

cok boktan hizmet veriyolar 

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Türkcell kullanıyorum iki aydır her yöne dakıkası bi kontör. Ne mesaj gitmedi sorunu var nede çekmeme sorunu Eee dakıkası bi kontör olunca haliyle ucuz da :)
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 24