Avea Mağdur Etti !
-
Ben hepsini kullandım.. En iyisi turkcell ama vodafon da kendini geliştirdi baya :) Su an avea dayım böle giderse deiştirmem cok buyuk olasılık :)
-
avea türk telekom grubunun şirketi değil mi ne bekliyorsunuz ki?
-
Bence çok mantıklı bi uygulama yaptı avea, kimse kusura bakmasın. Bizim milletimiz görgüsüz kim ne derse desin.Adam arıyor telsimi sabaha kadar açık bırakıyor. Şonra şuçlu avea oluyor.Yok lokantolarda çorba içene tel görüşmesi bedava kampanyaları yapıyolar. Kullanmasını bilmezlerse böyle olur.
-
Adamlar zaten kar etmeden konusturuyor aylardır. Odedıgın fatura aveanın türkcell, vodafone ve t.telekoma odedıgı baglantı ucretını bıle karsılamaz.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
sanane bunu yazdı:
Turkcell den şaşmadım hiç. Her ne kadar diğerleri BAZI ZAMANLAR daha avantajlı olsada. Ama bazen turkcell de sapıtabiliyor. Mesela geçenlerde telefon rehberine kayıtlı olan babamı aradım başka biri çıktı telefona. adamla tartıştım telefonda. Telefon çalındı falan sandım. Bi kaç dk. sonra yine aradım bu sefer babamla görüşebildim. Bugünde kardeşim beni aramış bi kaç defa telefonu açmadığımı söyledi ancak telefonum hiç çalmadı bile. Arada böyle hat karışması oluyor turkcell de. Bilmem sizinde başınıza geldimi.
enteresan hocam:)aveada msj olayı cok geldı basımıda bı msj atıom aynı msjdan 3 tane gıdıo mıllete:D aslında baz ıstasyonları bıraz haklı binlerce kisinin milyonlarca 10101010'ı gıdıo ben olsam bnde isyan ederım :P nese konuyu sapıtmayalm arkadaşın.Turkcell veritabanı olarakta donanım olarakta istasyon olarakta Türkiyede en iyi onu cok ii biliyoruz.
Turkcelliyim tek mutsuz olduğum nokta fatura :D Bide telefonu dinledikleri için arasıra kulak çüken o ses var başka bişiy yok ... -
1000000 uncu şikayeti de görürsünüz de, bi işe yarayıp, tası tarağı alıp giderler Türkiyeden inş.
-
Turk telekomdan gübre bile almam aveada turk telekomun yan kuruluşu ..
-
Ben memnunum açıkçası ismi aria olduğundan beri kullanıyorum bu hattı
-
kürt açılımı yüzünden yakında KÜRTCELL kurulucakmış
-
avea:D Dan memnunum şimdiye kadar birşey sokmadı 5 yıldır kullanıorum arada sırada afffaladıgı oluyor bşkada problem yok
Toplam Hit: 4515 Toplam Mesaj: 22