Avea Mağdur Etti !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

“Avea Heryöne Sınırsız Tarifesi Boykotu”

AVEA çok büyük reklam kampanyası ile duyurarak, nerdeyse bir milyon (1.000.000) abone kazandığı her yöne sınırsız tarifesini önceden bir bildirim yapmaksızın, insanlara seçim şansı bırakmaksızın, biz yaptık oldu işinize geliyorsa diyerek iptal etmesini, hattı kapatmak istediğimizde telefondan yapmak yerine bayilerine göndermesini, kapatmayın kontörlü hatta çevirin denildiğindeyse 6 TL ekstra ücret talep etmesini boykot ediyoruz.

He, ayrıca diğer tüm şeylerini.

Lütfen sizde bu haksızlığa karşı bizlere sesimizi duyurmamızda yardımcı olun!

Küfür ve hakaret etmeden görüşlerinizi bizimle paylaşın!

Avea mağdur etti ! http://www.aveamagduretti.com/

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

her zaman derim ki;

turkcell rulzzz..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

dün hattımı türksele çevirdim.

pişman değilim (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ahha :D kendimi bildim bileli türkcell kullanıyorum.

Eyw biraz kazık tarafı var ama tarifeler falan ayarlama yapınca hiçte yüksek fiata gelmiyor.onun dışıdn tarifelerde kazık olmuyor

muhauhaua :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Arkadaşın hattı avea. Bir tarife vardı ismi "paso" idi herhalde. O tarifeye geçmiş. Tamam geçiş için bi 60 kontör kesmişler başta. Sonraki ayda kendiliğinde 70 kontör kesilince direk müşteri hizmetlerini aradı ve sebebini sordu. Müşteri hizmetleri ise bir sebep bulmaya çalışıyordu işte ne bileyim "paso" kaydı için falan dediler sonuçta bi kulp bulamadılar. Arkadaşımda avukattır, kadını hakkınızda yasal işlem başlatıyorum savcılığa suç duyurusunda da bulunacağım diyince ertesi güne 70 kontörü paşa paşa geri yüklendi.

Diyeceğim o ki param olsa bi dakka durmam avea'da. Kesinlikle geçerim turkcell'e.

Kampanyalar falan derken katıldığım avea'da rezil olacağıma paramla turkcell'de vezir olurum daha iyi...  

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    elminster bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşın hattı avea. Bir tarife vardı ismi "paso" idi herhalde. O tarifeye geçmiş. Tamam geçiş için bi 60 kontör kesmişler başta. Sonraki ayda kendiliğinde 70 kontör kesilince direk müşteri hizmetlerini aradı ve sebebini sordu. Müşteri hizmetleri ise bir sebep bulmaya çalışıyordu işte ne bileyim "paso" kaydı için falan dediler sonuçta bi kulp bulamadılar. Arkadaşımda avukattır, kadını hakkınızda yasal işlem başlatıyorum savcılığa suç duyurusunda da bulunacağım diyince ertesi güne 70 kontörü paşa paşa geri yüklendi.

Diyeceğim o ki param olsa bi dakka durmam avea'da. Kesinlikle geçerim turkcell'e.

Kampanyalar falan derken katıldığım avea'da rezil olacağıma paramla turkcell'de vezir olurum daha iyi...  

hocam haklı.msj gitmedi derdi yok baz istasyonu şaşırdı derdi yok bi msj atarsın öğlen o msj yerine gece 3 te ulasır.bi bakarısn şebeke yok yazısı gelir.Turkcellde msj gitmedi sebeke yok gibi sıkayetı olan varmı bılmıyorum.Birde bizim işyerini günde 2 kere arıyorlar aveadan sümük gibi yapısıyorlar ya.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek

evet ya daha hattı alalı 20 gün felan oldu ilk faturam bile gelmeden bende mesaj aldım aveadan
    lanetolsun böyle oyunlarla insanları kandırıp sözleşme yapıyorlar ve hiçbir hak hukuk dinlemiyorlar
    allah belalarını versin baz istasyonları biyerlerine kaçsın şu mübarek günde ağzımı bozdurdularya
    inşallah frekansları bozulur

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Turkcell den şaşmadım hiç. Her ne kadar diğerleri BAZI ZAMANLAR daha avantajlı olsada. Ama bazen turkcell de sapıtabiliyor. Mesela geçenlerde telefon rehberine kayıtlı olan babamı aradım başka biri çıktı telefona. adamla tartıştım telefonda. Telefon çalındı falan sandım. Bi kaç dk. sonra yine aradım bu sefer babamla görüşebildim. Bugünde kardeşim beni aramış bi kaç defa telefonu açmadığımı söyledi ancak telefonum hiç çalmadı bile. Arada böyle hat karışması oluyor turkcell de. Bilmem sizinde başınıza geldimi.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sanane bunu yazdı:
    Turkcell den şaşmadım hiç. Her ne kadar diğerleri BAZI ZAMANLAR daha avantajlı olsada. Ama bazen turkcell de sapıtabiliyor. Mesela geçenlerde telefon rehberine kayıtlı olan babamı aradım başka biri çıktı telefona. adamla tartıştım telefonda. Telefon çalındı falan sandım. Bi kaç dk. sonra yine aradım bu sefer babamla görüşebildim. Bugünde kardeşim beni aramış bi kaç defa telefonu açmadığımı söyledi ancak telefonum hiç çalmadı bile. Arada böyle hat karışması oluyor turkcell de. Bilmem sizinde başınıza geldimi.
    enteresan hocam:)aveada msj olayı cok geldı basımıda bı msj atıom aynı msjdan 3 tane gıdıo mıllete:D aslında baz ıstasyonları bıraz haklı binlerce kisinin milyonlarca 10101010'ı gıdıo ben olsam bnde isyan ederım :P nese konuyu sapıtmayalm arkadaşın.Turkcell veritabanı olarakta donanım olarakta istasyon olarakta Türkiyede en iyi onu cok ii biliyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Aslında sorun birazda bizde. Adam reklamda diyo 66 tl her yöne sınırsız falan filan. alttan ufacık yazı geçiyo aylık 10.000 dk. ile sınırlıdır. Tabi millet sınırsızı duyunca atlıyo. Bu tarifeye geçenlere sormak lazım hanginiz sözleşmeyi tam olarak okudunuz. Daha kimbilir müşteriyi kandıracak neler yazmışlardır o sözleşmeye.Sonuçta sözleşmede imzan var itiraz etsende pek bişey çıkacağını sanmıyorum. Bir tek şunu biliyorum HAKKINI ALMAZSAN KİMSE SANA HAKKINI VERMEZ.

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    bissürü kişiyi bugün aveadan turkcell e geçirdik, avea nın yediği küfrün hatti hesabı yok :) turkcel (kalite) rulz :D
Toplam Hit: 4735 Toplam Mesaj: 22