Avea Ve Hırsızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

bugun ps3 deydim maç bitti tele baktım nete bağlanmış ama hattan girilmesi imkansızdı çünkü kapatmıştım hattan internete girişi sonra bir msj geldi aveaavantaj multimedya mesajı bi dosya yollamışlar 34 kb 25 ine kdr anca gelecek ve o anda 3 tl gitti intenet kullanım ücreti bunlar izinsiz hattı nete bağlamışlar parayı geri alabilirmiyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Avatarin Hakkini vermissin haci..

Avea Musteri hizmetlerini ara durumu anlat.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbiden ne saçma bi konu olmuş ya aveanın işi yok senin kapalı olan internetini açıcak mms yollayacak kendisine sonra senden 3 tl alcak ya yapma hocam ya ben sana 3 tl vereyim şu adamları böyle saçma bişey için arama :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

3 tl nin peşine düşücek adamlaramı benziyorlar.

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

gittim avea bayine yüzssüz birde oluyo böyle şeyler dedi ..

@karakule saçma sına sen karışamassın paranı da git dilenciye ver.şimdi resim atıp g.t edicem kalcan öyle mms yollamışmı yollamamışmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

harbiden ne saçma bi konu olmuş ya aveanın işi yok senin kapalı olan internetini açıcak mms yollayacak kendisine sonra senden 3 tl alcak ya yapma hocam ya ben sana 3 tl vereyim şu adamları böyle saçma bişey için arama :)

konuyu açan adam doğru söylüyor bilip bilmeden sallama öyle ,
    avea kaç kişi bu konu yüzünden şuan dava açmış durumda biliyomusun sen ?
    ayrıca bende yaşadım bu durumu o yüzden turkcell'e geçtim ne varsa turkcell'de var.
    pahalı ama kaliteli hizmet veriyor adamlar

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

1 milyon kişiden 3 TL alsalar. İyi para yapıyor. 1 milyonun 900.000'i 3 TL zaten deyıp sallamıyor. 90.000 bayiye gidiyor. 10.000 kişide napsadar 3 TL lerini alamıyor. Sonuç olarak Ave 3 Milyon TL kazanmış oluyor :| Sallama rakamlarla doğru tespit yaptım mı? Ben şu devlete verilen 1 TLye bile gıcığım. TL alırken vergisi zaten içinde birde ayrı vergi mi alınırmış?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Aveayi seviyourm, hatalari bol ama istediginde iadeyi yapiyorlar. Twitter ya da sikayetvar uzerinden yaz onlar senin pesinden kossun sen ugrasma hocam, benim3g yi kapatmislar 1 hafta telefon bozuk nasil tamir edecem diye kara kara dusundum. 

Ben 50 kurusumu almistim oyle bi kac defa, onun bile pesine duserim amk kontor bu en olmadik zamanda zorda kalirsin;

9liralik sms pakedinin bitecegi gece biriyle mesajlasiyor olursun, tam 00:00 da paket bite. Ve kontor olmasina ragmen anlik yenilenmez, bazen 5-6 saate kadar zaman alir, bu arada dalginlikla mesajlasmaya devam edersin catir catir kontor duser. 

Paketi deam ettirmek icin manuel mesaj atarsin zaten abonesin der abone etmez, sorgu yaparsin pakedinizin suresi dolmustur vs der..

Bikac defa boyle 40 kurus dusup 50 kurus iade almistim :D

Hakkini ara hocam, 1 kurus dahi olsa.

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a yaz ilgileniyorlar mutlaka çözerler derdini.müşteri memnuniyet bilmenesinden tl yolluyolar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dediğin şey çok saçma interneti kapalı telefonu nasıl internete bağlayabilirlerki

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Avea da mesaj hakki konusunda basima bi olay gelmisti.

500 mesaj hakki almistim sanirim 7.5 lira idi, daha sonra ayni ay icerisinde ikinci defa 500 mesaj hakki satin aldim, baktim tekrar 7.5 tl kestiler. Avea nin sitesinde ayni ay icerisinde ikinci kez alinan mesaj hakkinin ucretlendirmesi 5.5 tl olarak gozukuyordu.

Hemen facebook sayfalarinin destek kismindan olayi anlattim. 

Kestikleri 7.5 tl yi geri yuklediler, mesaj haklarini da silmediler.

Ses cikarmamis olsaydim yolacaklardi benim paralari.

Bortubocek sever
Toplam Hit: 2005 Toplam Mesaj: 19