Avea"Dan Süpriz 250 Köntör!!!
-
Arkadaşlar avea kampanya başlatmış numaranızı giriyorsunuz şansınız varsa size 250 köntör yolluyo.. link : http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=campaignWinner&lang=tr&pagemenu=kampanyalar.surprizsms7957-8019-3752
-
bana çıkmadı bişe, haberdar et gene şans kazan diyor. etsem mi ki:S reklam yapıorlar. ama çıksa iyi olur :) paylaşım için tşk
-
Tebrikler, Avea Bahar kampanyasından her yöne 50 kontör kazandınız, 20 Nisan - 20 Mayıs arasında yapacağınız ilk yüklemede hediyelerinizi kullanmaya başlayın. Ayrıca yıl sonuna kadar yapacağınız ilk 20 yüklemede, HepKazan'la hediye kontörleriniz anında cebinizde!
Ne demek istedi burada fikri olan varmı? "Her yöne 50 kontör , 20nisan/mayıs da yapacağınız yüklemede yüklensin hediyeniz" kontor almadan yükletmiyormu şimdi 50 kontorcüğü? Nakit sıkıntısında heralde avea,böyle herkes alsın yeni kontorler hediye bahanesiyle , herneyse güzelmiş saolasın dai :)
-
arkadaşlar birde aklınıza estik çe bu numarayı arayın (0555) 757 37 37 ücretsiz... Burdanda hediye dağıtıyorlar :)
-
Bende 100 kontur kazandım. ancak bu hediye kontorleri kullanabilek için 20 mayıs a kadar en az bir yükleme yapılması gerekiyor. :)
Bedava kontr dağıtırmı hiç o çakallar...
-
Ben iki arkadaşa denedim birine 100 diğerine 250 kontör çıktı :)
-
Tebrikler, Avea Bahar kampanyasından her yöne 50 kontör kazandınız, 20 Nisan - 20 Mayıs arasında yapacağınız ilk yüklemede hediyelerinizi kullanmaya başlayın. Ayrıca yıl sonuna kadar yapacağınız ilk 20 yüklemede, HepKazan'la hediye kontörleriniz anında cebinizde! -
bana çıkmadı yazdığım dier numaralar çıktı :D
-
Tebrikler, Avea Bahar kampanyasından her yöne 50 kontör kazandınız, 20 Nisan - 20 Mayıs arasında yapacağınız ilk yüklemede hediyelerinizi kullanmaya başlayın. Ayrıca yıl sonuna kadar yapacağınız ilk 20 yüklemede, HepKazan'la hediye kontörleriniz anında cebinizde!
Ben Hemen bir yüz kontör yükliyim elli gelsin :D
-
denedim olmadı. dur bide arkadaşların numaralarını denim dedim onlara bişey çıkmadı 9 farklı numara yazdım hepsi boş
-
yalnız kontor kazanıp da kontor yukleyin dediginzde yulediginizin kontorun 50 tanesi kayıt ucreti icin dusuyor...az cakal degil bunlar