Avea"Dan Süpriz 250 Köntör!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar avea kampanya başlatmış numaranızı giriyorsunuz şansınız varsa size 250 köntör yolluyo..                    link : http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=campaignWinner&lang=tr&pagemenu=kampanyalar.surprizsms7957-8019-3752

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bana çıkmadı bişe, haberdar et gene şans kazan diyor. etsem mi ki:S reklam yapıorlar. ama çıksa iyi olur :) paylaşım için tşk

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tebrikler, Avea Bahar kampanyasından her yöne  50  kontör kazandınız, 20 Nisan - 20 Mayıs arasında yapacağınız ilk yüklemede hediyelerinizi kullanmaya başlayın. Ayrıca yıl sonuna kadar yapacağınız ilk 20 yüklemede, HepKazan'la hediye kontörleriniz anında cebinizde!

Ne demek istedi burada fikri olan varmı? "Her yöne 50 kontör , 20nisan/mayıs da yapacağınız yüklemede yüklensin hediyeniz" kontor almadan yükletmiyormu şimdi 50 kontorcüğü? Nakit sıkıntısında heralde avea,böyle herkes alsın yeni kontorler hediye bahanesiyle , herneyse güzelmiş saolasın dai :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    arkadaşlar birde aklınıza estik çe bu numarayı arayın (0555) 757 37 37 ücretsiz... Burdanda  hediye  dağıtıyorlar :)

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bende 100 kontur kazandım. ancak bu hediye kontorleri kullanabilek için 20 mayıs a kadar en az bir yükleme yapılması gerekiyor. :)

Bedava kontr dağıtırmı hiç o çakallar... 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Ben iki arkadaşa denedim birine 100 diğerine 250 kontör çıktı :)

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Tebrikler, Avea Bahar kampanyasından her yöne  50  kontör kazandınız, 20 Nisan - 20 Mayıs arasında yapacağınız ilk yüklemede hediyelerinizi kullanmaya başlayın. Ayrıca yıl sonuna kadar yapacağınız ilk 20 yüklemede, HepKazan'la hediye kontörleriniz anında cebinizde!

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    bana çıkmadı yazdığım dier numaralar çıktı :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek

Ben Hemen bir yüz kontör yükliyim elli gelsin :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek
    denedim olmadı. dur bide arkadaşların numaralarını denim dedim onlara bişey çıkmadı 9 farklı numara yazdım hepsi boş
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    yalnız kontor kazanıp da kontor yukleyin dediginzde yulediginizin kontorun 50 tanesi kayıt ucreti icin dusuyor...az cakal degil bunlar

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
Toplam Hit: 4754 Toplam Mesaj: 17