Aydında Büyük Buluşma[Ve Satıcılık]
-
Görmüşsünüzdür Lotus konu açmış oyun satıcılığı yapıyor hah sadece oyun satmıyor işte anlayın bunu :D
Neyse yılbaşına yakın bir zamanda plan proje yaptık aydında buluştuk kimler vardı : Huerfanos-Nibun-Lotus
Batakta Lotusla beraber Huerfanos ile Nibunu bir güzel tokatladık.Yılbaşı akşamı geldi plan bozuldu ben napıyım Yurtta kola cips devam :D
Buyurun 2 kare resim çektik götümüze kadar ıslandık hatta Lotus pazarcı dayıların çadırlarındaki suyu üstüne dökmesiyle duş almış oldu cenabet herifler işte gelince böyle oluyor.Paylaşmak istedim.
Satıcılıkta Nibun'un suçu yoktur.Soldaki ben,ortadaki nibun,sağdaki Huerfanos Lotus utandı resim çekinmedi.
Resimler Iphone 6 Plus ile çekildi ön kamerası rezalet siz görün. -
lotus utanmadı sığır gibi aydın meydanında yağmur altında iphone la selfie çekinmek istemediğinden oradan uzaklaştı :D
batakta lotusla beraber huerfanos ve nibunu tokatlamadın lotus tek başına 30 a 1 den oyunu çevirip tek başına tokatladı hatta ertesi gün oyunu bilmeyen biriyle huerfanos ve nibunu yine tokatladı batakta, işte bunlar hep lotus
ayrıca bu nasıl konu mk
-
ilk defa buluşma fotoğrafına ait kim kimdir yazan biri oldu.
Ulan o kadar buluşma yapıp foto yayınlıyorlar amk kim kimdir bi yazın, hadi yazmayı unuttunuz söylüyoruz biri bi zahmet yazsın onu da yazmıyorlar. Kendileri koyup kendilerine bakıyor herhalde bu kişiler.
-
coLin bunu yazdı
ilk defa buluşma fotoğrafına ait kim kimdir yazan biri oldu.
Ulan o kadar buluşma yapıp foto yayınlıyorlar amk kim kimdir bi yazın, hadi yazmayı unuttunuz söylüyoruz biri bi zahmet yazsın onu da yazmıyorlar. Kendileri koyup kendilerine bakıyor herhalde bu kişiler.
genelde yazıldı hacım hep
-
Lotus bunu yazdı
lotus utanmadı sığır gibi aydın meydanında yağmur altında iphone la selfie çekinmek istemediğinden oradan uzaklaştı :D
batakta lotusla beraber huerfanos ve nibunu tokatlamadın lotus tek başına 30 a 1 den oyunu çevirip tek başına tokatladı hatta ertesi gün oyunu bilmeyen biriyle huerfanos ve nibunu yine tokatladı batakta, işte bunlar hep lotus
ayrıca bu nasıl konu mk
Ulan gece gece ne güldüm he :D
-
Lotus bunu yazdı
ayrıca bu nasıl konu mk
ula ne adamsın :D
kaslı mıdır nedir
YekteranBaymedir tarafından 07/Oca/15 04:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdı
ayrıca bu nasıl konu mk
Ya bırağğ As varken babaz atan necmi :D ( Temsili yapmadın öyle birşey onu Erol yaptı )
-
Bana kefil olan müridi göreydim iyiydi :)
-
Şağdaki abi dudağını mı burktmuş ne etmiş o la :))
-
Nvidia bunu yazdı
Bana kefil olan müridi göreydim iyiydi :)
Gereksizin biri boşver :)
-
Atakan bunu yazdı
Şağdaki abi dudağını mı burktmuş ne etmiş o la :))
yav yok hocam yağmurdan kaçma ifadesi o , gitmiş bi de konuya eklemiş fotoğrafı sığır