Ayın İlk Günü Ve İnternet
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Haydarberk bunu yazdı:
-----------------------------ben resetledim modemi hemen hızım arttı bi resetleyin gelir kendisine
15 gündür bu kadar hızlı internet görmemiştim göz yaşlarıma zor hakim oluyorum şuan
-----------------------------
hızın bi önemi yok artık
internetin *nasını *iktiler zaten
çalışan link bulana kadar ayın sonu geliyor a.k
her istediğimizde torrentte yokki arkadaş
tonla release var, keşke herşey torrentte olsaydı...
-----------------------------hocam sağlam torrent siteleri var. daha arayıp da bulamadığım bişey olmadı torrentden.
Bu arada hızım 0.34 şu an. bi res atıp geleyim bakalım nasıl olacak :P
Edit: :P
-
benim hala düşürmüyolar nedense :). torrent le bi dayanıyorum 1.7 mb ile çekiyorum ne hikmetse :P
-
arkadaşlar bir benimkimi düşmüyor az önce baktım 327 gb download etmişim bugün yine film indirdim 1 mb ta vuruyordu benimkindemi bir sorun var yoksa sizinkindemi.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------geçen hafta 0.17 mbps idi arada 0.57 felan oldu şimdi ölçtüm 1.76 -.-"
-----------------------------10 katına çıkmış hacı :D
-----------------------------kutlamalara başlıyacam yarın ilk iş
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bir benimkimi düşmüyor az önce baktım 327 gb download etmişim bugün yine film indirdim 1 mb ta vuruyordu benimkindemi bir sorun var yoksa sizinkindemi.
-----------------------------senin internet bozuk hacı. ttneti ara biri beni durdursun de :)
-
super yaa sonnda agzımın tadıyla fılm ızlıcem :))
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bir benimkimi düşmüyor az önce baktım 327 gb download etmişim bugün yine film indirdim 1 mb ta vuruyordu benimkindemi bir sorun var yoksa sizinkindemi.
-----------------------------bizim kotaları da mı sen yiyosun hocam yoksa :D
-
sene olmuş 2012 şu down/up a bak a.k, Allah türk telekomun belasını vermesinde kimin versin...
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------sene olmuş 2012 şu down/up a bak a.k, Allah türk telekomun belasını vermesinde kimin versin...
-----------------------------ya ustalar yeri gelmişken sorayım, geçenlerde acele nete girmem lazımdı okuldaydım bi gireyim okulunkine dedim. böle internet kafe gibi bi salon var 12 13 pc var. pcler haşat ama baya bi eski. la dedim bu google ı 2 saatte açar ama işim olunca girdim mecbur. hayvan gibi hızlıydı. bi hızına bakayım dedim dudağım uçukladı.
23 mbps download- 24 mbps uploaddı. :| ve ttnetti sağlayıcı. bu nasıl oluyo? kurumsal falan olunca mı yardırtıyolar?
dokuz eylül üniversitesi İİBF. denemek isteyen deneyebilir :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------c0der bunu yazdı:
-----------------------------sene olmuş 2012 şu down/up a bak a.k, Allah türk telekomun belasını vermesinde kimin versin...
-----------------------------ya ustalar yeri gelmişken sorayım, geçenlerde acele nete girmem lazımdı okuldaydım bi gireyim okulunkine dedim. böle internet kafe gibi bi salon var 12 13 pc var. pcler haşat ama baya bi eski. la dedim bu google ı 2 saatte açar ama işim olunca girdim mecbur. hayvan gibi hızlıydı. bi hızına bakayım dedim dudağım uçukladı.
23 mbps download- 24 mbps uploaddı. :| ve ttnetti sağlayıcı. bu nasıl oluyo? kurumsal falan olunca mı yardırtıyolar?
dokuz eylül üniversitesi İİBF. denemek isteyen deneyebilir :)
-----------------------------
o dal*araklar ulaknet kullanıyorlar ondan kaldı ki 23 mbps download olsa ne yazar...