Ayın İlk Günü Ve İnternet
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Haydarberk bunu yazdı:
-----------------------------ben resetledim modemi hemen hızım arttı bi resetleyin gelir kendisine
15 gündür bu kadar hızlı internet görmemiştim göz yaşlarıma zor hakim oluyorum şuan
-----------------------------
hızın bi önemi yok artık
internetin *nasını *iktiler zaten
çalışan link bulana kadar ayın sonu geliyor a.k
her istediğimizde torrentte yokki arkadaş
tonla release var, keşke herşey torrentte olsaydı...
-----------------------------görmemiş olayım bu mesajı.
-
speedtest açılmadı amg.
Edit:
-
Valla ben dl yapacağım zaman MTU dalgası ile 800 kb/s hıza çıkarıyorum, 1 mbit filan hikaye oluyor.
-
çok değil 1 hafta sonra görürüm ben sizi :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Valla ben dl yapacağım zaman MTU dalgası ile 800 kb/s hıza çıkarıyorum, 1 mbit filan hikaye oluyor.
-----------------------------hoca o MTU dalgasını airmax 101 de bi türlü bulamadım:F çalışıyo mu harbiden ?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------Valla ben dl yapacağım zaman MTU dalgası ile 800 kb/s hıza çıkarıyorum, 1 mbit filan hikaye oluyor.
-----------------------------hoca o MTU dalgasını airmax 101 de bi türlü bulamadım:F çalışıyo mu harbiden ?
-----------------------------Benim modem airties, en sonunda hızı sabit tutan rakamı buldum. 455 rakamı bende 835 lere kadar çıkrıyor hızı, hem sonradan tekrar düşmüyor. Hep sabit :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Benim modem airties, en sonunda hızı sabit tutan rakamı buldum. 455 rakamı bende 835 lere kadar çıkrıyor hızı, hem sonradan tekrar düşmüyor. Hep sabit :)
-----------------------------hocam sabit yapmayı banada anlatırmısın :|
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hocam sabit yapmayı banada anlatırmısın :|
-----------------------------Sabit tutmak için herhangi birşey yapmıyorum.
-
800lere kadar nasıl çıkartmayı başardın. ve hızı hiç düşmüyor sabit diye yazmışsın? o 455 ne ki
Edit: 8 lik interneti 3 olarak kullanıyorum :|
-
uydunet 10 mbit tarifesinden 1 mbit tarifesine gecis yaptim
suan hala 10 mbit kullaniyorum ve abaniyorum :) gittigi yere kadar