Ayna Testi
-
sanırsam bahsettiğin olay aynada gözlerimize bakınca biz gözlerimizi hareket ettirsekte gözlerimizin bize hareket etmiyormuş gibi gelmesinden dolayı kaynaklanıyor..
-
arkadaşlar delilik felan değil normalde herkezin aklına bu gelir delimi bu yaa felan gibi şeyler gelebilir bu sadece "düşünce ve his" delilik ne alaka birkaç kişi denemiş görmüş bu tarz bir olay mantıklı gelmeyebilir tamam haklısınız ama arkadaşımızın dediğini yapacak olursanız eğer ancak ozaman anlar ve hissedebilirsiniz.
-
astral seyahat yapabilen var mı?
-
Ola sen ne manyak adamsın =) Bendede oluyor rahatladın mı şimdi hemde bacak kadarken yapıyodum bunu =)
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
astral seyahat yapabilen var mı?
-----------------------------bu konuya girersen hiç çıkamazsın hocam deneme =)
herkezin bakış açısı farklı
-
Bunun daha acayipini deneyin bir de. Boy aynasının karşısında normal hızınızdan daha yavaş olarak hareket edin. Kafanızı kaşıyın,konuşun, bi taraflarınızı oynatın. ama hep aynaya bakın. Daha sonra yavaş yavaş bu hareketleri hızlandırın. Maximum hıza eriştirin. Aniden kesin. Yaklaşık bir saat boyunca çevrenizdeki her yaşanan olayın ve zamanın hızla yaşandığını göreceksin. Bunu bir pisikoloji deneyinde gördüm ben adam kulaklarını kapatıp gözlerini yumdu. Zamanın durmasını diledi. Acayipti. Bu da ona benzer bir durum herhalde kendisini kendisine reddedince kendini kabullenemiyor olmalı herhalde.
-
Ya hu her insan biraz kaçıktır bu ayna olayını sevdim gibi ilk fırsatta ayna bakarken aklıma gelirse yapıcam, berberler bile şikayetçi benden traş olurken uyuyormuşum ..
-
Çok ilgimi çekti ama küçüklüğümden beri aynalara karşı korkum var.Gece geç saatlerde fazla aynalara bakamam.Bir de senin dediğin gibi karşısına geçip konuşmak kafayı yedirebilir ama cesaretimi toplayıp denemek istiyorum :)
-
tüm tbt ailesi yapıyomuş bi benim haberim yok . gidip ilk fırsatta deniycem
-
senide huzur evine aldırabilirim hocam,şaka bi yana tırsarım ben böyle şeylerden.