Ayna Testi
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
ExpirE bunu yazdı:
BOYUT DEĞİŞTİRMEK İSTİTORUM BOYUT DEĞİŞTİRMEYİ BİLENLER YAZSIN ÖZELDEN :P
-----------------------------kafana sık :f
----------------------------koptuğum andır :D:D:D:D
evet doru diyor hocam kafana sık :F eğer işe yaramazsa o zaman konuş inanılmaz boyutlara geçeceksin. bedenine directx 549679846545 kurulu gibi olacak :D
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Tam olarak bu şekilde değilde aynaya uzun süre bakmıştım bi ara odaklanarak, suratım değişmiş kararmıştı. böyle devasa suratlı bi sumo güreşçisinin suratının bi kısmını görmüş gibi oldum düzleşti bide kaşlarım, saçlarım yoktu. şuna benziyodu biraz :|
konu ile alakalı değil ama bu resim Dr.Who nun bir bölümünden alıntı, yanlış hatırlamıyorsam son insandı, bobiler e ne demeye koymuşlar bunu :D -
VisualBoy bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
Tam olarak bu şekilde değilde aynaya uzun süre bakmıştım bi ara odaklanarak, suratım değişmiş kararmıştı. böyle devasa suratlı bi sumo güreşçisinin suratının bi kısmını görmüş gibi oldum düzleşti bide kaşlarım, saçlarım yoktu. şuna benziyodu biraz :|
konu ile alakalı değil ama bu resim Dr.Who nun bir bölümünden alıntı, yanlış hatırlamıyorsam son insandı, bobiler e ne demeye koymuşlar bunu :D
-----------------------------ajda pekkanın gelecekti haliydi yanlş hatırlamıyosam :)
-
Haci evde hic ayna yok laptop cam dan denesem olur mu :D
-
uplayam da kafayı yemeyenler de yesin. :)
-
Deniceeem :D
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------uplayam da kafayı yemeyenler de yesin. :)
Zuhaha çok iyi :D -
kimse kendi adını sölemedigi için tuhaf gelen bir durum başka bir şey degil
-
çizik. denerim bi ara:D
-
-cemal-: hey dostum galiba yeterince çekmedim -saylıs-: dostum o bi hayalet -cemal-: a evet bu herşeyi açıklıyor, bende arabanın içinden geçmeye çalışıyordum