Azmin Zaferi -Ttnet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Okumak isteyene...

3 aydır yaşadığım ping sorunu adına, 14 ttnet arıza, 3 şikayetvar 1`de donanımhaber kaydı ile bugün sonuçlandırabildim. Konuyu açma sebebim sonuca ulaşma yolumdu. Bu kadar arıza kaydına rağmen sonuca ulaşmada en büyük etken bırakılan arıza kaydına dönen çalışanı şikayet etme girişimim oldu. Şahıs beni siklemeyen tavır ile çözüm yoluna gitmeden nazikçe telefonu kapatması sonucu şartellerimin atması ile yarım saatlik küfürlü konuşmamın ardından açılan şikayetin akabinde 1 saat sonucu ana santralin değilde, bölgesel santralimin dönmesi ile port değişimi sonrası sonuca ulaştı. Tatlı dil yaramıyor abi ben bunu anladım.

Aslında port değişimim 10. arıza kaydımda yapılacağını söylenmiş yapılmamıştı. İsyanım bunaydı. Madem port değiştirelecek dedin ne demeye değiştirmiyorsun kardeşim?

Altta tracert çektiğim ip bizim forum üyesi Genki nickli ömer arkadaşımıza ait cs firmasının serverı. Bu serverda 3 aydır akşam 19 ile gece 02 arası oyun oynayamıyordum :D Ping oranları arasındaki farkı siz görün. Boru değil 150-200 ms den, 5-20 arasına indim sonunda.

Son olarak tbt müridi Amd-x ve Balyoz99 arkadaşlarımıza da bu konu adına özel olarak aldığım yardımlar adına teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun :-) buraya da fiber dosediler, 20mbps a kadar diye gecis yaptim modem 24 mbit link aliyor... Masallah :-))

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hocam ttnetin çalışma stili bu.

Arayınca nasıl yardımcı olabilirim dediklerinde bağıra bağıra sövdüğün zaman (bu olayı 2-3 kere yaşaman lazım tek seferde yetmiyor) genelde sorun çözülür.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Bu ping olayı bi gün pcyi kırdırtacak bana. Bende arıyımda söveyim.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Hayırlı olsun :-) buraya da fiber dosediler, 20mbps a kadar diye gecis yaptim modem 24 mbit link aliyor... Masallah :-))

kodumun fiberini bi benim mahalleme döşemediler :) valla şanlısın hoca biz o hızı anca ünide olduğumuz zamanlar görebiliyoz :)

hworm tarafından 13/Şub/13 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Yav neden 2 senelik taahhütle veriyorlar bunu anlamıyorum. Çıkamıyorsun da hattın ( akk dolması sonucu ) her 3 mps ye düşmesi esnasında modemın resetlenmesi deli ediyor. Birde 1 kez de değil 7-8 kez aynı şey. Aradılar dediler ki bilmem kaç gb indirmişsiniz ilk etapta sinirlendim sanane kardeşim dedim sonra dedim bu netle bu kadar iniyor tebrik etmek için aradınız herhalde felan. Dertleri başkaymış akk limitini 100 gb yapıp faturaya 5 lira ilave edeceklermiş tövbe ya. Valla alternatif söyleyin taahhüt bitince geçecem ya bu nedir arkadaş..

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Yav neden 2 senelik taahhütle veriyorlar bunu anlamıyorum. Çıkamıyorsun da hattın ( akk dolması sonucu ) her 3 mps ye düşmesi esnasında modemın resetlenmesi deli ediyor. Birde 1 kez de değil 7-8 kez aynı şey. Aradılar dediler ki bilmem kaç gb indirmişsiniz ilk etapta sinirlendim sanane kardeşim dedim sonra dedim bu netle bu kadar iniyor tebrik etmek için aradınız herhalde felan. Dertleri başkaymış akk limitini 100 gb yapıp faturaya 5 lira ilave edeceklermiş tövbe ya. Valla alternatif söyleyin taahhüt bitince geçecem ya bu nedir arkadaş..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Superonline, kopma yok, ping 5ms, AKK şu aralar yok.

kvasir tarafından 13/Şub/13 00:40 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi 2 kez arıza kaydını ben yinelettirdim.

sağolsunlar ilgilenmişler, k.bakmayasın biz sana geri dönüş yapamadık benim işlerimin yoğunluğundan dolayı..

sorun çözüldüyse sevindim.

hat değerlerine yine bakarım..

bi problem olursa pm atarsın.

17.1'di hat değerlerin bu iyiydi. şu anda sisteme giriş yapamıyorum o yetki yok. telekomdan sorgulatırım ama yine.

ömer'e de benden selam söyle, yediği hs'leri unutmasın :O

kalın sağlıcakla :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

ek bilgi olarak:TTnet aboneliğni sona erdiren kişiler 11 liranız ttnette kalabilir ttnet bayilerinden sorgulatın.

....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediğine katılıyorum tatlı dilden anlamıyorlar temmuz ayında kopma sorunlarım yüzünden verdiğim arıza kayıdının hadi hesabı yoktu ne gelen ne giden oldu sabır bir yere kadar kolcenterdaki kadını ağlatan kadar sövdüm ne ana ne avrat çoluk çocuk. Konuşmadan ondakika sonra kapıma iki ayrı ekip geldi onlarda yapamadı onlarada saydım onlarda bana saydı sonra düzeldi nasıl düzeldiyse Allah belalarını versin inşallah :@

Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 12