Babylon 7 Çıktı...
-
İlk çıktığı günden beri çeviri işimizi kolaylıkla gerçekleştirmemizi sağlayan popüler dilden dile çeviri programı Babylon'
un yedinci sürümü kullanıcıların beğenisine sunuldu. Babylon ile tek tıklamayla istediğiniz sözlükten kelime anlamı ya
da karşılığı öğrenebilirsiniz. Bir çok kelime işlemci programı içerisinden istediğiniz tıklama işleviyle çalıştırabilmek
Babylon’u çok kullanılır yapan en başlıca özellik. Oxford, Brittanica, Meriam-webster, Larousse, Vox, Langenscheidt,
Pons ve Taishukan gibi ansiklopedileri barındırarak sizleri kütüphane dolusu kitaplarla boğuşmaktan kurtarıyor hem
de tek tıklamayla. Hatta belirli bir metni başka bir dile çevirebilmek mümkün fakat Türkçe için henüz bu işlevi
kullanamıyorsunuz.

Babylon 7'deki yeni özellikler şunlar:
- 17 dilde kelime çevirisi,
- IE için sözcük kontrolü,
- Sözcükleri otomatik tamamlama, akıllı sözlük, isteğe göre uyarlanabilir ve 13 dilde wikipedia ansiklopedi sonuçları çıkartmahttp://www.babylon.com/files/Babylon7/Babylon7_setup_eng_eng.exe
Kaynak: Teknomag
-
buda benden cracki :)
-
kimsenin işene yaramamış sanrıım :S
aynı işlevi bu programdan daha iyi yapan başka bir program önerebilirmisinz ¿
-
crack çalışırsa ne mutlu bize ayrıca daha iyi çalışanı varmı gerçekten yanlız o nasıl bi crack 54 kb ama exe insanı ağşam ağşam kıllandırmayın :)
hatta çıkarıorum 131 kb. :( nasıl bi crack bu yhas
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------kimsenin işene yaramamış sanrıım :S
aynı işlevi bu programdan daha iyi yapan başka bir program önerebilirmisinz ¿
-----------------------------
benim işime yaradı saolcrack çalışıyo
-
yapamayan arkadaşlar sanırım programı iyi kavrayamamış :)
-
babylon süper bir çeviri programıdır, turing vs. gibi programlardan daha güzel çeviri yapabiliyor. en önemli özelliği kelime çevirisi zaten..
bakalım indiriyorum sn.7kb ile bi 30 dakka sonra iner :C teşekkürler
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------babylon süper bir çeviri programıdır, turing vs. gibi programlardan daha güzel çeviri yapabiliyor. en önemli özelliği kelime çevirisi zaten..
bakalım indiriyorum sn.7kb ile bi 30 dakka sonra iner :C teşekkürler
-----------------------------çok yavaşmış bağlantın hoca ne iş başka programdamı indiriyorsun yoksa internetin böylemi. interneti hızlandıran programları dene bakalım çok beklemeden indir.
-
e hadi yaptım patch i olmadı işte lisansta bişi gözükmüyor kuallanıcı kimliği 0 yazıyor
-
bunların offline kullanıcılar için sözlükleri vardı ama çoğu yerde 30-40 sözlük vardır
gerçekten sağlam bi türkçe ingilizce ingilizce türkçe sözlüğü olan varmı babylon için
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------crack çalışırsa ne mutlu bize ayrıca daha iyi çalışanı varmı gerçekten yanlız o nasıl bi crack 54 kb ama exe insanı ağşam ağşam kıllandırmayın :)
hatta çıkarıorum 131 kb. :( nasıl bi crack bu yhas
-----------------------------kıllanıyosan kullanmayacan genç!!!