folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bacakları Acmak

Bacakları Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Yas olmus 29 

Bu saatten sonra bacakları  vıdeodu acmak mumkun mu. he tabı vucut esnek degıl. esneme hareketlerı yaparak 2 3 ay sonra yapılablır mı

vıdeo : http://www.youtube.com/watch?v=CzHdQEhU4K0

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benimde 26 spor yapmadan önce vucudunu tanı esnetmeyi iyi bil kendini o işe ada 

bacaklarını açarken kasları damarları elle dokun zorla kendini ama zarar vermeden 1 aya farkı görürsün ve mutlu olursun hocam

ben 1 sene önce başlamıştım üşengeçlikten bırakmıştım

bacaklarmı azıcık bile açamazken gergün gerdirme ile sabır ile kaslarıma dokunarak ısıtıp ısıtıp her fırsatta esnetirken 

bir baktım kıcımın yere değmesine azıcık kalmış ben bile şaşırdım 

asla vazgeçme

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam ben çok ağır bi trafik kazası geçirdim..

48 gün hastanede

toplamda 168 gün yattım evde.

yürümem 0 dı.. yürüyemiyordum..

kalçamda da çok ciddi kırık var.. pelvis kırığı..

2 senedir, eşşek gibi yürüyorum. body falan hikaye.. bacakları evet ağırlık çalışarak kuvvetlendirebilirsin.

çalışmayan kaslarıda çalıştırabilirsin, ama yürüyüş ve koşunun yerini hiçbişiy tutmaz.

alt exterime kasları çok zor gelişen kaslardır.. yoğun efor sarfetmen gerekir..

ben 10 - 5 km gidiş /  5 km geliş.. le 

aksayan yürüyüşümü..

ve doktorların bir daha sol ayağın asla popona doğru yaklaştıramayacaksın demesine rağmen ;

7 km normal yürüyüş 2 km orta seviyede tempolu koşu 500 m yakın sprint ve stres koşusu 500 m parmak koşusu yapıyorum şu anda.

bacak hareketlerim eskisinden daha iyi. rahatça açma germe yapabiliyorum.. tabi ki belli kısımlarda ağrı oluyor..

platin oldugu için zorlamıyorum, sadece kısa mesafeli yürüşlerde kum torbaları var ayak için onu takıyorum.

100 m'yi 13, 14 saniyede sigara içmeme rağmen eşşek gibi koşuyorum..

artık gerisini sen düşün :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

48 gün hastanede

2 senedir, eşşek gibi yürüyorum. body falan hikaye.. bacakları evet ağırlık çalışarak kuvvetlendirebilirsin.

çalışmayan kaslarıda çalıştırabilirsin, ama yürüyüş ve koşunun yerini hiçbişiy tutmaz.

aksayan yürüyüşümü..

ve doktorların bir daha sol ayağın asla popona doğru yaklaştıramayacaksın demesine rağmen ;

7 km normal yürüyüş 2 km orta seviyede tempolu koşu 500 m yakın sprint ve stres koşusu 500 m parmak koşusu yapıyorum şu anda.

bacak hareketlerim eskisinden daha iyi. rahatça açma germe yapabiliyorum.. tabi ki belli kısımlarda ağrı oluyor..

platin oldugu için zorlamıyorum, sadece kısa mesafeli yürüşlerde kum torbaları var ayak için onu takıyorum.

oha geçmiş olsun lan hiç haberimiz yok 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

gecmıs olsn oncelikle. spor  su gıbı bısıy aslında.vucut spor ıstıyor ama yapmıyorum. zor gelıyor sanırım. sadece masa tenısı oynuorm. onda da agır birşey yok zaten =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

kareteci bi kız arkadas var ünide bu konu hakkında konusmustukta bu videodakı hareketlerı 5 dakıka yapıyolarmıs yanı 5 dakıka boyunca orda ayak duruyo devamlı esnetme tarzında.Ayrıca dayım 18 yaşlarında fırında çalışırken sırf bı kız yapıyo kendı yapamıyo dıye azmetmıs yapmıs.yanı hocam yapıp yapamamak tamamen senın iradene bağlı.

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    Arslan25 bunu yazdı

kareteci bi kız arkadas var ünide bu konu hakkında konusmustukta bu videodakı hareketlerı 5 dakıka yapıyolarmıs yanı 5 dakıka boyunca orda ayak duruyo devamlı esnetme tarzında.Ayrıca dayım 18 yaşlarında fırında çalışırken sırf bı kız yapıyo kendı yapamıyo dıye azmetmıs yapmıs.yanı hocam yapıp yapamamak tamamen senın iradene bağlı.

bnm paylaştığım videodaki hareketleri mi hocam  ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

tuz ve şekeri kesersen 50 ye kadar yolu var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

48 gün hastanede

aksayan yürüyüşümü..

100 metreyi 13 saniyede koştuğun noktasında eminmiyiz? Usain bolt 10 saniye lan!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

Deheyt aslan. Helal olsun la gerçekten. 

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek