Bakkalın Suç Duyurusu Helal Olsun Ders Niteliğinde
-
Doğrumu bilmiyorum ama facebook da denk geldi
IYI OKUYUN HELALL SANA BAKKAL NE VARSA SENDE VAR Siverekli bakkaldan bu görüntülere suç duyurusu Tüm Türkiye’de tepkiye neden olan kucaklaşma görüntülerini bir CD aktarıp, BDP’li milletvekilleri için suç dilekçesi yazan Mahmut Çakır, nöbetçi savcıya başvurdu. Bir süre sonra adliye binasından çıkan Çakır, şikayetiyle ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulundu. Çakır, "Şehit haberlerinin art arda geldiği bu günlerde milletin vergisiyle maaşını alan BDP’li vekillerin askeri, polisi şehit edenlerle kucaklaşıp öpüşmesi bir vatandaş olarak çok ağrıma gitti. Türkiye’nin tepkisine yol açan BDP’li milletvekillerine ve onların konvoyunda bulunan şahıslar hakkında Siverek Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundum. Artık bundan sonrası yargıya kalmış bir durumdur" dedi.

-
adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari
-
Valla bunlar o hareketi kamera önünde yapıyor. Birileri ise yıllardır kamera arkasında kucaklaşıyor. Benim için hainliğin görünmeyen tarafı daha tehlikelidir. Önce görünmeyen taraftan kurtulsak görünen taraftan kurtulmak çantada keklik olacaktır.

-
Yaptığı doğru bir hareket gidip yakmakla olmaz .
-
KaRaKuLe bunu yazdı
adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari
abi zaten adam bunu göz önüne almıştır.
-
FireX bunu yazdı
Valla bunlar o hareketi kamera önünde yapıyor. Birileri ise yıllardır kamera arkasında kucaklaşıyor. Benim için hainliğin görünmeyen tarafı daha tehlikelidir. Önce görünmeyen taraftan kurtulsak görünen taraftan kurtulmak çantada keklik olacaktır.

haklısın hocam :) karikatür'ü sitem de paylaşabilirmiyim..?
-
YasamaK bunu yazdı
haklısın hocam :) karikatür'ü sitem de paylaşabilirmiyim..?Est. Tabii ki :) Karikatürü ben de bu gece Facebook'ta gördüm. Oldukça hoşuma gitti. Her şeyi özetliyor.
-
FireX bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
haklısın hocam :) karikatür'ü sitem de paylaşabilirmiyim..?Est. Tabii ki :) Karikatürü ben de bu gece Facebook'ta gördüm. Oldukça hoşuma gitti. Her şeyi özetliyor.
teşekkürler.. kesinlikle katılıyorum her şeyi anlatığına ;)
-
Bakkala helal olsun ama keşke bir de koruma talep etseydi hem bakkalı hemde kendi için bu adamın bakkalının bu şerefsizler şimdi yağmalar adamıda vurabilirler
-
yazık oldu bakal amcaya yarın maliye ot tıkar ona ocağına incir ağacı dikerler
-
Sen yanmasan, ben yanmasam. Nasıl çıkara karanlıklar aydınlığa.
Adam elini taşın altına koymuş.
Helal olsun.
Memleketin maaş alan savcısı nerde uyuyor acaba.
real_agabey tarafından 24/Ağu/12 08:27 tarihinde düzenlenmiştir