Balıkesir Hakkında Bilgi
-
Balıkesirde PMYO da bir işim var.
Balıkesir otogarından indikten sonra balıkesirdeki PMYO ya nasıl ulaşırım ?
Ne kadar zamanımı alır ?
13,00 da Balıkesir de olsam mesai saatleri içinde PMYO ya yetişebilir miyim ?
PMYO için evrak teslimine gideceğim.
Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim.
-
adres bu otogardsan buraya ulaşım nasıl olacak:
ADRES : İzmir Yolu 13. Km Pamukçu/Balıkesir -
zeybekustasi bunu yazdı
Balıkesirde PMYO da bir işim var.
Balıkesir otogarından indikten sonra balıkesirdeki PMYO ya nasıl ulaşırım ?
Ne kadar zamanımı alır ?
13,00 da Balıkesir de olsam mesai saatleri içinde PMYO ya yetişebilir miyim ?
PMYO için evrak teslimine gideceğim.
Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim.
9 sene Balıkesir polis okulunda babam görev yaptı şimdi saat kulesi önünden pamukçu otobüsleri kalkıyor sen ona bineceksin biletliydi 9 sene önce bilet alıyorsun kalkmadıysa seni balıkesir polis okulunda indiriyor dağ başı türkiyenin en geniş polis okullarından biridir özel herakat eğitimi burada verilir disiplinlidir.
-
haci dediğin yer balikesirin tam zit tarafi otogarla dsi var Bigadiç yoluna doğru balikesiirin cikista Ista oradaki cataldan sağa dönülüyor arabayla da otobüsle bilmiyorum ama polisler carsi iznini donusu sari bi belediye otobüsüyle gidiyorlardi kurt dereli spor salonunun karsisindan :/ sen en iyisi terminal deki otobüs s firmasi calisanlarina sor :F
-
Bonibon bunu yazdıhaci dediğin yer balikesirin tam zit tarafi otogarla dsi var Bigadiç yoluna doğru balikesiirin cikista Ista oradaki cataldan sağa dönülüyor arabayla da otobüsle bilmiyorum ama polisler carsi iznini donusu sari bi belediye otobüsüyle gidiyorlardi kurt dereli spor salonunun karsisindan :/ sen en iyisi terminal deki otobüs s firmasi calisanlarina sor :F
kurdderelinin yanındanda geçiyor. tren garının önündende geçiyor 9 sene önce böyleydi
-
Balıkesire hiç gitmediğim için dediğiniz yerlerden de bihaberim.
Ben İzmirden geleceğim. Otogarda indikten sonra.
Şuna bineceksin şurada ineceksin türden bir yanıt olursa çok iyi olur :))
-
balıkesirliyim ama aktaş dan daha iyi bilemem pmyo la hiç işim olmadığı için :D ama balkes o kadar büyük memleket değildir yetişirsin otobüsleri tam denk getirirsen en fazla 1 saatte gidersin .. şehsin 2 ayrı ucunda adresler..
bilet yok sanırım artık direk dolmuş tarzı -
Şehir Merkezinde bulunan Tren Garı önündeki duraktan Pamukçu Belediyesi’ne ait belediye otobüsü aracılığıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.
Böyle bir tarif buldum.
1) İzmirden Trenle mi gitsem ?
2) Otogardan bu tren garı önüne ulaşmak daha mı kolya olur ?
-
zeybekustasi bunu yazdı
Balıkesire hiç gitmediğim için dediğiniz yerlerden de bihaberim.
Ben İzmirden geleceğim. Otogarda indikten sonra.
Şuna bineceksin şurada ineceksin türden bir yanıt olursa çok iyi olur :))
otogarda indiğinde
1- şehir içi hatlarının yerini sorarsın2-yeşil otobüsler olacak(yeşil miydi lan unuttum yeminle düzeltin yanlışsa :D vallaha şaka yapmıyorum unutmuşum)
onlara tek binişlik kart alman lazım sen 4 binişlik al gelirkende lazım olur* ;) *=4.maddede de lazım olacak
3 -son durağa yani TTM (toplu taşıma merkezi) genişçe meydan bir sürü otobüs var zaten son durak adı üstünde.. orda ineceksin
4-ttm de bahçeli evler mahallesi otobüsüne bin (soracaksın artık kart satılan gişemsi yerlere)
5- adama beni kurtderelinin orda indir de (aslında yakın ama bilmediğin için sıkıntı olabilir)
6- kurtdereli önünde indiğinde karşında uçak falan olacak onu arkana alacaksın önünde kapalı (kurtdereli spor salonu yazar) bu yer olacak
işte heh oranın kapısının sağında pamukçu otobüsleri kalkıyordu (burası yanlışsa yine düzeltin) yanlışsa 4. maddeden itibaren değiştirmen lazım :D
7- pamukçu dolmuşuna atladın mı seni görütürler (gelişi aynı yoldan yaparsın tersine) -
trenle yetişirim diyorsan gar direk merkezde otogar terste kalıyor izmire bursa tarafında düşün.. yani merkeze git gel yapacaksın
-
Hocam ben Balıkesirliyim ama hiç bilmiyorum sorduğun yeri. Ankarada yaşıyorum. MAPS üzerinde biraz araştırdım ve şöyle bir rota çıkarttım. BURADA Sana şöyle bir tavsiyem olabilir. Bu rotadan anladığım kadarı ile sen hiç otogardan çıkmadan buraya varabilirsin. İzmirden gelip Balıkesir otogarda indin mi orda kime söylesen sana tarif eder ve zaten otogarın içinden direk oraya giden araç vardır. Transit tarzı taşımacılıklar oluyor ilçelere otogardan direk kalkıyor. Burda herkes yardım etmek isteyebilir ama burda yanılma payın yüksek. En iyi yardımı otogarda ilgili ve orayı bilen kişiden alırsın. Yine dediğim gibi direk otogardan bu sorduğun yere direk araç vardır. Umarım bir faydası olur yazdıklarımın kolay gelsin.