folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balıkesir Hakkında Bilgi

Balıkesir Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Hocam ben Balıkesirliyim ama hiç bilmiyorum sorduğun yeri. Ankarada yaşıyorum. MAPS üzerinde biraz araştırdım ve şöyle bir rota çıkarttım. BURADA Sana şöyle bir tavsiyem olabilir. Bu rotadan anladığım kadarı ile sen hiç otogardan çıkmadan buraya varabilirsin. İzmirden gelip Balıkesir otogarda indin mi orda kime söylesen sana tarif eder ve zaten otogarın içinden direk oraya giden araç vardır. Transit tarzı taşımacılıklar oluyor ilçelere otogardan direk kalkıyor. Burda herkes yardım etmek isteyebilir ama burda yanılma payın yüksek. En iyi yardımı otogarda ilgili ve orayı bilen kişiden alırsın. Yine dediğim gibi direk otogardan bu sorduğun yere direk araç vardır. Umarım bir faydası olur yazdıklarımın kolay gelsin.

otogar şehrin öbür ucunda pamukçuya göre benim bildiğim otobüs yok otogardan.. pamukçu ilçe değil belediyelik bir yer sadece

http://www.pamukcu.bel.tr/Default.asp?E_Belediyem=SayfaDetay&wtrx=29

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Hocam ben Balıkesirliyim ama hiç bilmiyorum sorduğun yeri. Ankarada yaşıyorum. MAPS üzerinde biraz araştırdım ve şöyle bir rota çıkarttım. BURADA Sana şöyle bir tavsiyem olabilir. Bu rotadan anladığım kadarı ile sen hiç otogardan çıkmadan buraya varabilirsin. İzmirden gelip Balıkesir otogarda indin mi orda kime söylesen sana tarif eder ve zaten otogarın içinden direk oraya giden araç vardır. Transit tarzı taşımacılıklar oluyor ilçelere otogardan direk kalkıyor. Burda herkes yardım etmek isteyebilir ama burda yanılma payın yüksek. En iyi yardımı otogarda ilgili ve orayı bilen kişiden alırsın. Yine dediğim gibi direk otogardan bu sorduğun yere direk araç vardır. Umarım bir faydası olur yazdıklarımın kolay gelsin.

otogar şehrin öbür ucunda pamukçuya göre benim bildiğim otobüs yok otogardan.. pamukçu ilçe değil belediyelik bir yer sadece

http://www.pamukcu.bel.tr/Default.asp?E_Belediyem=SayfaDetay&wtrx=29

Ben ilçe demedim zaten hocam :) Sadece otogardan oraya araç vardır bu tip yerlere otogardan direk araç kalkıyor manasında söyledim ve en iyi bilgiyi otogardaki yetkililerden alabileceğini dile getirdim. Neyse hocam öyle yada böyle kolay gelsin :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    2senemi balikesirde gecirdim.. Taksicisi de dolmuscusuda memleketi bilmiyo.. Ya da hepsi bana denk geldi.. Allah kolaylik versin.. =) otogarda minibusculere sor.. Benim kadar sanssiz olmazsin umarim.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Hocam sabahtan atla trene gel balikesire otobusle hiic ugrasma,

Tren garinda indikten sonra hemen arka tarafta duraklar var en gec 1 saatte bir gecer pamukcu arabasi ona bin okulda inecegini sole inersin.

Bide su var korsan dolmuslar oluyo kayit ve mulakat zamani filan direk okula goturen. Bunlarda dedigim gibi tren garinin ordaki duraktan kalkar.

Hic skinti etme en baba 30 dakka da okulda olursun.

Otobuslede gelirsen, otobusten inince hemen duraktan merkeze giden sehir ici otobuse bin en son durakta in.

Zaten indigin yerin hemen karsi tarafinda bu tren garida kime sorsan gosterir, yine gara gecince dedigim duraktan araca bin git okula.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Tren garinda indikten sonra hemen arka tarafta duraklar var en gec 1 saatte bir gecer pamukcu arabasi ona bin okulda inecegini sole inersin.

Bide su var korsan dolmuslar oluyo kayit ve mulakat zamani filan direk okula goturen. Bunlarda dedigim gibi tren garinin ordaki duraktan kalkar.

Otobuslede gelirsen, otobusten inince hemen duraktan merkeze giden sehir ici otobuse bin en son durakta in.

Zaten indigin yerin hemen karsi tarafinda bu tren garida kime sorsan gosterir, yine gara gecince dedigim duraktan araca bin git okula.

artık gardan arkaya direk geçiş kaltıydı hocam dolaşması lazım  te ileriden..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bu yolu gidecektim ama desene sıkıntı var yine...

Orada sorarız da mesai saati içinde halletmem lazım bu işi.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    zone bunu yazdı

NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bu yolu gidecektim ama desene sıkıntı var yine...

Orada sorarız da mesai saati içinde halletmem lazım bu işi.

Yok hocam bise kalktigi yok. Direk trenden indigin gibi karsindaki gar binasinin arka tarafina geciceksin duraklar orda.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben balıkesirdeyim, dediğin yere bi defa gitmiştim bi polis arkadaşı görmeye. terminalde indiğin zaman çıkışta terminal belediye otobüsü var, onunla toplu taşıma merkezi denilen çarşıdaki otobüslerin kalktığı (garın karşısında) durağa geçiyorsun. bildiğim kadarıyla oradan kalkıyor araçları. daha önce kurtdereli durağından geçerken gördüm. toplu taşıma merkezinde indikten sonra garı soluna alıp izmir yönünde bi 5-10 dk yürüyosun, ışıkları geçtikten sonra ki ilk otobüs durağında bekle oradan geçiyor. ama saatlerini tam olarak bilmiyorum.

13.30 da terminalde olsan, çarşıya toplu taşımaya gelmen 20-25 dk sürer. pamukçu otobüsü de merkezden polis okuluna kadar bi yarım saatte felan gidiyor sanırım. en fazla 15.00 gibi orda olursun die düşünüyorum.

LynXMaSTeR tarafından 01/May/13 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben balıkesirdeyim, dediğin yere bi defa gitmiştim bi polis arkadaşı görmeye. terminalde indiğin zaman çıkışta terminal belediye otobüsü var, onunla toplu taşıma merkezi denilen çarşıdaki otobüslerin kalktığı (garın karşısında) durağa geçiyorsun. bildiğim kadarıyla oradan kalkıyor araçları. daha önce kurtdereli durağından geçerken gördüm. toplu taşıma merkezinde indikten sonra garı soluna alıp izmir yönünde bi 5-10 dk yürüyosun, ışıkları geçtikten sonra ki ilk otobüs durağında bekle oradan geçiyor. ama saatlerini tam olarak bilmiyorum.

13.30 da terminalde olsan, çarşıya toplu taşımaya gelmen 20-25 dk sürer. pamukçu otobüsü de merkezden polis okuluna kadar bi yarım saatte felan gidiyor sanırım. en fazla 15.00 gibi orda olursun die düşünüyorum.

Teşekkürler bu yolu ajandama işledim.

otogarda iniyorum

çarşıya gidiyorum ( Toplu Taşıma Merkezine)

Garı soluma alıp izmir yönünde ilk durakta Pamukçu otobüslerine biniyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Teşekkürler bu yolu ajandama işledim.

otogarda iniyorum

çarşıya gidiyorum ( Toplu Taşıma Merkezine)

Garı soluma alıp izmir yönünde ilk durakta Pamukçu otobüslerine biniyorum.

hocam ışıkları geçtikten sonraki ilk durak, yani ttm den sonraki ikinci durak sanırım. durağın adı "Kurtdereli Durağı" olacak. oradan geçiyordu.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2915 Toplam Mesaj: 26