Balyoz Etkisi Yapan Bir An
-
aliyk bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=arakan&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.d2k&biw=1920&bih=979&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=eJxWUfHTBqLD0QXq44DQCw
öncelikle bir baba olarak içim parçalandı .. darmadağın oldum hocam ama maalesef acı gerçekler bunlar...
ve arakan mevzusunda şu paylaşılan fotolara inanmayınız ... gooleye burma erathquake diye aratman kafidir
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>derviş sence bumu ? işn aslı o değil malesef. görevliydim ben. oarada gerçekbir katliyam var neyazıkki...
-
hafiz bizi aydinlatsana orada gorevliymissin kendi gozlerinle gormussun gercek bir katliam nasil oluyor?
-
uyanali 3 dk oldu. Cok kotu oldm mk. adam, kizi odadan cikarana kadar izleyebildim sadece. Cok kotu abi ya :/
Espo tarafından 30/Mar/13 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
GoldenBoy bunu yazdıaliyk bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=arakan&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.d2k&biw=1920&bih=979&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=eJxWUfHTBqLD0QXq44DQCw
öncelikle bir baba olarak içim parçalandı .. darmadağın oldum hocam ama maalesef acı gerçekler bunlar...
ve arakan mevzusunda şu paylaşılan fotolara inanmayınız ... gooleye burma erathquake diye aratman kafidir
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>derviş sence bumu ? işn aslı o değil malesef. görevliydim ben. oarada gerçekbir katliyam var neyazıkki...
Arakanda olup Bitenlerde, Sadece Bir Elitin Canı Sıkılan Bir Elitin, Etkileyebildiği Emredebildiği İnsanlara Yaptırdığı Vahşettir...
O İt Canı Sıkılıyor, Götü Başı Oynuyor Diye O Bebekleri ve İnsanları Yakıp Kesip Yoketmiş... Eyyyyy İNSANLIK Elit Kişilerin Emrini Geçinmek Yaşamak İçin Dinlersen Olur Ama Öldürmek için Birbirini Boğazlamak İçin Sakın Dinleme...
O Elit İnsanları Öldürttüğü Sana bile Yaşam Hakkı Tanımayacaktır... Katillerine bile Yaşam Hakkı Tanımayan Kimselerdir Elitler...
Elit Kesimden İnsanları Daha Çok Şımartmayın... Her Dediklerinin Yapılamayacağı Bir Dünya Düzeni Kurmak Yine Sivil İnsiyatifin Elinde Olan Bir Durumdur...!
ShockMan tarafından 30/Mar/13 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
blackhammer bunu yazdı
hafiz bizi aydinlatsana orada gorevliymissin kendi gozlerinle gormussun gercek bir katliam nasil oluyor?
hocam görevliydim oraya gittim demedim? oaraya yardım için çalışmalar yapmıştık. müslümanları ve müslüman liderleri astılar. budsitler müslüman köylerini yağmalayıp kadın çocuk demeden öldürüyordu. Arankan'daki müslüman liderlerin sözcüsü geçen yaz türkiyeye geldi görüştük adamla. adamlar ciddi bir sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. artı oraya gitsek bile giremeyiz. belirl bir yerden kaçak yardım yapılıyor. konuyu dalgaya alacak bir durum yok yani...
düzenleme not: Ha kimse demesinki sadece müslüman oldukları içinmi bu çaba bu yardım hayır.. bugun basşka bir topluluğada yapılan böyle bir vahşette yine içimiz sızlar elimizden geleni yaparız. mevzu bahsi insan olmaktır. var olan düzene ve o düzeni yöneten üst tabakadaki canilere karşı olmak meseledir.
kafkavari tarafından 30/Mar/13 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah kimsenin başına vermesin.
Benimde 2 yaşında bir kızkardeşim var. Düşüncesi bile kötü.
Allah sabır versin.
-
simdi dassak diyeceksin ama toplamda 160 kusur kisi hayatini kaybetti ve aylarca suren olaylarda 160 kisi hayatini kaybetmisti bunlarin hepside musluman degildi aralarinda budistlerde vardi ama bizim medyamiz sisirdikce sisirdi durdu. arkadasin soyledigi gibi bizim medyamizda bulunan fotograflarin cogunlugu depremin goruntuleriydi biz sisirdikce sisirdik bu olayi kendi aramizda. bugun turkiyede birisine arakan da 2012 de kac kisi hayatini kaybetti diye sorsan buyuk bir bolumunu verecegi cevap binlerce musluman katledildi olacak. 160 kusur nerede binlerce nerede? hamam binlerce kisinin multeciye donustugunu ve koylerinden suruldugunu kabul ediyorum ama bu sekilde katliam oldu su oldu bu oldu soykirimdi demek gotumuzden uydurmaktan oteye gidememektir. bizim medyamizin gazi ve sosyal medya sitelerinde takilan halkimizin bir bok bilmeden abartmasindan baska bir sey degildir. dunya'nin bir cok yerinde kisiler olduruluyor onlar icin bu sekilde uzuluyor musun?
medyanin gaza getirmesine orn:
trt1 haberlerinde esed rejiminde kisilerin testereyle basinin kesildigi video aslinda meksikadadir.
su konuyu inan bu sekilde trollemek istemezdim ama sen tutup arakan olaylarini buraya atinca dayanamadim.
-
blackhammer bunu yazdı
simdi dassak diyeceksin ama toplamda 160 kusur kisi hayatini kaybetti ve aylarca suren olaylarda 160 kisi hayatini kaybetmisti bunlarin hepside musluman degildi aralarinda budistlerde vardi ama bizim medyamiz sisirdikce sisirdi durdu. arkadasin soyledigi gibi bizim medyamizda bulunan fotograflarin cogunlugu depremin goruntuleriydi biz sisirdikce sisirdik bu olayi kendi aramizda. bugun turkiyede birisine arakan da 2012 de kac kisi hayatini kaybetti diye sorsan buyuk bir bolumunu verecegi cevap binlerce musluman katledildi olacak. 160 kusur nerede binlerce nerede? hamam binlerce kisinin multeciye donustugunu ve koylerinden suruldugunu kabul ediyorum ama bu sekilde katliam oldu su oldu bu oldu soykirimdi demek gotumuzden uydurmaktan oteye gidememektir. bizim medyamizin gazi ve sosyal medya sitelerinde takilan halkimizin bir bok bilmeden abartmasindan baska bir sey degildir. dunya'nin bir cok yerinde kisiler olduruluyor onlar icin bu sekilde uzuluyor musun?
medyanin gaza getirmesine orn:
trt1 haberlerinde esed rejiminde kisilerin testereyle basinin kesildigi video aslinda meksikadadir.
su konuyu inan bu sekilde trollemek istemezdim ama sen tutup arakan olaylarini buraya atinca dayanamadim.
yok haklısın hocam. ben birşey demiyorum. söyledimde zaten. insan olması mühimdir. müslüman varklı din mensup insanda. ama verdiğin 160 rakamı yanlış birdaha araştır derim
-
O Arakandaki Katliamı Doğaya Saygısı Olan Budistlere Yaptırmışlar, Öldürmeyeceksin, Diyen Dini Felsefelerinin Öldürmeye Karşı Olduğu Budistlere Yaptırmışlar...
Akıl almaz Bir şey bu... Kim bilir Ne Tür Bir Fetva Sapkın Söz Söylendide Elit Bilir Biz Ne Biliriz Deyip Müslümanların Öldürülmesi Emrini Alçakça Yaptılar... O Elit İle Bu Cehennemi Yaptılar, (Elit=Başkanları)
İnsanlık Tarihine Karanlık Harfler le Yazdırdılar kendilerini, Kendi Dinlerine Bile İhanet Ettiler.... Alçaklar...!
Ülkemde Budist Turist Görmek stemiyorum Yeminim Olsun Görürsem Döverim.. Defol Git Yoksa Seni Öldürürüm diyede Tehdit ederim.. Alçaklar... Şerefsizler, Resimler fena yaptı beni yahu..
-
HannibALgan bunu yazdı
Yüzümde ki tek bir kas bile kıpırdamadı. Üzülmem gerekiyordu sanırım ama hissizlik böyle birşey demek ki
Bir tek ben değilmişim demek ki. Ya empati yapamayacak kadar ruhsuzlaştım ya da duygularım köreldi. Ama durum bu.