Banka Faiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hocalar bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Elimde bi miktar para var,faize yatıracağım.En mantıklısı hangi banka acep?Araştırmadan önce bi sorayım dedim,ona göre araştırayım

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

elindeki paraya göre değişir. en babası imar bankası idi. onunda a.k cem uzan :) anasını s...ti bankanın. :)

valla şuna  en yüksek faizi işbank , yapıkredi , ing filan veriyor diye biliyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

elindeki paraya göre değişir. en babası imar bankası idi. onunda a.k cem uzan :) anasını s...ti bankanın. :)

valla şuna  en yüksek faizi işbank , yapıkredi , ing filan veriyor diye biliyorum.

en iyi parayı ing veriyordu 1 ay öncesine kadar şuan bilmiyorum elinde ki nakiti söyle sana daha kar imajlı şeyler de çıkabilir. Poet

YasamaK tarafından 08/Eyl/12 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

vadesi de önemli yıllık mı 6 aylık 3 aylık mı yoksa aylık mı ? döviz mi tl mi ?

edit: http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadeli_tl_hesabi.page?

http://www.isbank.com.tr/content/TR/Fiyat_ve_Oranlar/Vadeli_TL_Faiz_Oranlari-279-269.aspx

http://www.ingbank.com.tr/sizinicin-mevduatfaizoranlari_sonuc.asp

vs vs karsılastırabilirsin subeden acarsan 0.50 gibi az alıyor. e-vadeli kullanırsan bi o kadar yüksek

Juliet tarafından 08/Eyl/12 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

her zaman portföyünü genişletmek isteyen banka en yüksek faizi werir ,) küçük ölçekli bankalardan araştırmaya başla ,) örn: ing ,)

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

yaklaşık 10-12 ay bankada kalacak para..50 bin tl..Tavsiyeler için teşekkürler araştırmaya başlıyorum tavsiyelere göre

Poet tarafından 08/Eyl/12 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

ing yatır hem yüksek faiz veriyor küçü mevduata hem de istediğin zaman vadeyi bozum alabilirsin.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

yaklaşık 10-12 ay bankada kalacak para..50 bin tl..Tavsiyeler için teşekkürler araştırmaya başlıyorum tavsiyelere göre

Şube Müdürü görüşürsen ilan edilen faiz oranından biraz daha fazla faiz oranı alabilirsin..

Bu işte de pazarlık var yani..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Garanti ile anlaşırsan 10.25 veriyor iş bankasi gibi sömürge bankalara gitme paran küçülür akbank üc kagitci ing faizi yüksek ama sonu belli mi bilmem  78 bin tl ye 655 TL Veriyor Aylık.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

Bankaların sitelerinden bak diycem ama onlar tabela faiz oranı old. için pek güvenilir değil sitesinde 7 yazan bankaya git ek puanla 9,75 al gel.:)

50,000tl ye alacağın faiz 32 günlük için 9,50 ile 10,5 arasında değişir 

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

oncelikle ozur dilerim...arkadasin konusu baltalamak gibi olmayayim..konu acmadan bu baslik altinda devam edeyim dedim..

diyelimki her ay +1000$"niz var ne yapilabilir veya hangi bankaya ne sekilde yatirim yapilabilir..?

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 2778 Toplam Mesaj: 25